Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@semavi Emin olun o kadar kötü niyetli insanlar var ki şaşırırsınız... Öyle insanların orada tutunabileceklerini zannetmiyorum. İnsanlar çok kibirli sosyal medyaya baksanız en gösterişlisi en doğrusu onlar ama kişilik karakter olmadıktan sonra kendi kitlelerine ne katabilirler acaba...

• @newbie97 4 ayda belgeler geliyor, iki ayda tir soforu olursun, sonrasi gelsin maseratiler gazi ile gelenler cok cok tehlikeli... Bu kafa yapisi inandigi seylerin gercek olmadigini anladiginda intikam almaya calisiyor bir nevi... Bir anda bakis acilari degisiyor ve 'bari kaybettiklerimi bir sekilde geri koyayim' mantigi ile kisa vadeli hesaplarin pesine dusebiliyor...

• ⭐⭐⭐

@semavi Malesef öyle... Birinin başına bir zorluk gelince geriden gelen herkes aynı zorluğu çeksin istiyorlar...

Ben kaçak gitme niyetinde olan birini gördüğümde inatla diyorum vizeye başvurun diye. Çoğu kişinin başvurmasına da vesile oldum fikir verdim. Turist vizesinin ülkemizdeki onay oranı %80. Bir turist vizesi deneyin diyorum, red mi aldınız bir daha deneyin diyorum, üniversitedeyseniz work and travel deneyin diyorum, dil okulu deneyin diyorum malesef çoğu bunlar hakkında bilgisiz, yok 2 seneye randevu veriyorlar yok herkese red veriyorlar haberleri dönüyor malesef bu yalan haberler yüzünden kimse yasal yolu denemiyor bile

Ben aralıkta turiste başvurdum 8 dk içerisinde randevumu marta çektim daha dokunmadım uğraşsam ocağa şubata çekerdim bu kadar kolay bir şeyi insanlar neden denemiyor acaba. İnanın red alsam dil okulu denerim, pasaportumda sırp oturum izni basılı ve basılma nedeni dil okulu. Bana mülakatta neden tr de dil okuluna gitmiyorsun başka yerde gitmiyorsun diye sorarlarsa çıkarır gösteririm vermezlerse de en azından denedim derim yani. Asıl zor olan şey kaçak gitmek, kolay olan yasal gitmek, neticede kaderinde ne varsa onu yaşıyorsun yani başvurunu yap duanı et gerisini Allah a bırak çok zor değil...

• @semavi, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Trump gibi siyasiler bir seyi yaparken gurultu cikarmayi sever. O yuzden bu isin biraz zamana birakilmasi lazim. Amerika ici muhalefetten tutunda uluslararasi hukuka kadar bir cok etken bu konunun seklini degistirebilir.

Ben Trumpin tavrindan ziyade, son donemde yapilan sinir gecislerindeki profillerin ve o kisilerinin motivasyonlarinin ABD de yasam icin cok uygun oldugunu dusunmuyorum... Maalesef fisilti gazetesi, sosyal medya gazlamalari, ABD menseili ergen tarzi 'et yiyorum, mercedese , camaroya biniyorum, kizlar teklif ediyor' videolar cok can yakti. Muhtemelen bu surecten sonra bu tip soylenti ve abartilara da inanlar azalacaktir...

Hayatimda en sevmediğim şeylerden birisi sosyal medya da birşeyler paylaşmak. Ayrica insanlarin "sahte zenginlikleri" görüp heveslenen bir nesil var malesef. Bu yüzden aklima gelebilecek hiçbir sosyal medyayi kullanmiyorum. Youtube yi sosyal medya olarak sayarsak birtek onu kullaniyorum. İşin asli insanlar çok çabuk birşeylere inaniyorlar bu sadece Türkiye bazli düşünmemek gerekir dünyada malesef aynen böyle işliyor. Özellikle genç nesil herşeyin kolay oldugunu zannediyor. İşte bir taraf 3 ayda herşeye sahip olabileceğini zannediyor öyle bir taraf varki herkesin süründüğünü zannediyor 🙂 Hatta yaşamadiği gitmediği ülke hakkinda "kuzenlerim" "arkadaşlarim" "akrabalarim" gitti onlardan biliyorum diyen tip gördüm.
    Son söz olarak bana göre doğdugun değilde "doydugun mutlu huzurlu" oldugun ülke neresi ise orasi ülkendir.

• Manifestimi bırakayım o sene bu sene olmasa bile bi gün illaki olacak 🇺🇸

• 90 gün kaldı bakalım bizim de uçağımız kalkacak mı 🙂

• Buraya park ediyorum 🚗

• @jannaj Umarım seneye de DV2027 Sohbet Odasına park etmezsiniz 🙂

• Uzuncaa bir zaman sonra herkese tekrardan selamlar. En son 170 gün önce aktifmisim o zamandan bu zamana forumda değişiklikler görüyorum. O eski aktiflik, gelecek planları ve neseden uzak kalınmış gibi görünüyor,bu da pek ic açıcı bir durum yaratmıyor. Subat ayina girdik cekilisin sonuclanmasina 3 ay kaldı. Gecen yillarin bu zamanlarinda kimisi barbekü plani, kimisi dodge, mustanglerle uzun yol plani kimisi de eğitim hayali kuruyordu. Bugün ise o görüntüden baya bir uzak kalınmış. Ben yine hayra yorarak insanlarin cekilis beklemekten ziyade alternatif uretme cabasi içerisine girdigini ve bunu basardigini düşünmek istiyorum...

• @MakeUSAGreatAgain ilk 2 başvurumda oldukça hevesliydim 3.de öylesine rutin olarak başvurdum çıktı bu sene gidiyorum inş Taylandda current olmayı bekliyorum. Ümit kesmek yok. Darısı başınıza.

• @MakeUSAGreatAgain umuyorum hocam artık abd'den sohbete katılmak isterim 😃

• @Nur-Cennet-Seker ilk 2 başvurumda oldukça hevesliydim 3.de öylesine rutin olarak başvurdum çıktı bu sene gidiyorum inş Taylandda current olmayı bekliyorum. Ümit kesmek yok. Darısı başınıza

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

@boredeng Tebrikler, herhangi bir oturum vs gerekiyorsa bir abi tanıyorum yakın zamanda 3 kişiye çalışma izni çıkartmıştı onunla konuşturabilirim sizi tabi eğer o da kabul ederse. Oturum gerekmiyorsa tayland için sıkıntı yok ama

• ⭐⭐⭐

@Birgariphayat Vallahi hiç sorma burası çökmüş çökmüş 😁 Ekonomik kriz burayı da vurmuş haberimiz yok 😁

• @Birgariphayat 3. başvuruda heves kaçıyormuş, ilk defa başvuran az sanırım yoksa yine canlı olurdu.

• @newbie97 Tayland oturum istemiyor. Yine de teşekkür ederim. Mayısta bahtınız açık olsun

• İlk başvurumun sonucu açıklanıyormuş gibi heyecan kapladı içimi 🙂 Yine kesin bana çıkacakk

• Bu ileti silindi!

• @Birgariphayat o ekipten çoğu kişi bıraktı diye yorumluyorum. Beklemek yorucu azizim...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |