@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@AhmetGS17 Yazacağım şeyin tamamen benim fikrim olduğunu başta söylemek istiyorum bir dayanağım yok belki yanlış bir düşüne içerisindeyim bilmiyorum forumda bu konuda bilgisi olan doktor arkadaşlarımız varsa onlardan daha net bilgi verirlerse çok sevinirim
Bence her ilacın vücuda bir yan etkisi olduğu düşünüyorum bu yüzden ilaç kullanımını sadece hastalığa yakalandıktan sonra kullanılması gerektiğini düşünüyorum. sebebine gelirsek annemde huzursuz ayak sendromu var bunun maalesef tedavisi yok bazı dönemler çok fazla ağrı oluyor yıllarca tedavisini aradık bulamadık gitmediğimiz yer kalmadı yıllar önce bu konuda tavsiye üzerine bir doktora gittiğimizde bize burada ismini vermeyim bir ilaç önerdi bu tedavi için değil sadece ağrıları azaltacak ilaç olduğunu söyledi bu ilacın tekini 4 bölmemizi sadece günde 4de1 almamızı söyledi sebebi çok güçlü bir ilaç olması işede yaradı senelerce kullandı ama kullandığı doz yetersiz gelmeye başladı çünkü vücut bağışıklık kazanıyordu şuan 1 tane alsa dahi yetmiyor tekrar ağrılar başladı bu ilaç yan etkilieri yüksek bir ilaç vücut artık bu ilaca tepki vermeyi kesti
Bu yüzden grip sonuçta bir mikrop ve grip olarak bunu vücuttan atmaya çalışıyoruz şahsen grip olmamak için ilaç kullanmak yerine vucudun direncin artırıcı vitaminleri meyvelerden alarak önüne geçmeyi şayet hassta olursam da o zaman ilaç kullanmayı tercih ediyorum
Kesinlikle haklısınız kişisel fikrim tabi. Ben yukarıda konuyla ilgili ilk mesajımda da belirttiğim ilk hastalandığımda doğal tedaviye çok dikkat ettim. Akla gelebilecek her türlü doğal tedaviyi dozunda kullandım. Her gün C vitamini içeren meyve ve sebzeler falan. Hiç rinit yaşamadım. Burnum genzim falan akmadı. Sadece farenjit gibi öksürdüm. Hissediyordum. Boğazımda bir tahriş olduğu belliydi. Ama bu kez buna dikkat etmedim. C vitamini yeteri kadar almadım. İlkinde günde 2-3 kez 1-2 portakal mandalin kivi vb meyve yerdim. Bu kez haftada toplasam 1 kg yemedim. ilkinde bol su içtim bu kez içmedim vs Ve sonuç rinit başladı. İlaç dediğiniz gibi son çare olmalı sanki.