@serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor
Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ?
isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...

2007 de greencard kazanıp maddi ve manevi sorunlardan dolayı gidemediğim amerika için bir kez daha şansımı demeye karar verdim...Anladığım kadarıyla kazanmak yetmiyor artık,sıra numarasının gelmeme durumu kazandığın hakkın iptal edilmesine yol açıyormuş,bu konu hakkında tecrübelerinizi yazabilirseniz çok sevinirim..Herkese bol şanslar dilerim 

️. Eşim biraz tedirgin evet. Tabi çıkan birey olmadığı için sorun yok. Ama dedikleriniz konusunda çok haklısınız. Hamilelik de zordu doğum da varsın çıksın o da biraz zor olsun. Bu arada hem miniği öpüyorum hem de yoldaki miniği sağlıkla kucağınıza alırsınız diyorum. İnşallah sizin için de hayırlısı olur.