Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba,

Edit: Diger is icin gerekli olan miktari kendi kaynaklarimdan ayarladigimdan dolayi satistan vazgecmis bulunuyorum.
    Mesaj atan bir cok kisi olmus, kusura bakmayin bir turlu zaman bulup siteye girip yanit yazamadim. Mesajlara tek tek cevap vermek yerine buraya yazmak istedim, bir sure sonra silinecektir.

Daha once E2 almis ve sonrasinda benim devralip E2 aldigim is yerimi, baska bir firsat dogdugundan ve zaman ayiramadigimdan dolayi devredecegim.
    2023-2024-2025 tum finansal ve diger tablolar mevcut.
    Sirketin finansal durumu isterseniz statu degisikligi isterseniz E2 vizesini almaya uygundur.
    Halihazirda is yerinde tam kadro eleman calismakta, ben uzaktan yonetiyorum. Dilerseniz siz kendiniz isleterek verilen aylik maasi sirketten gelen kazancin ustune ekleyebilirsiniz.
    Devir islemlerini yaparken tum dosya setini avukatimiza da gondermistim, dilerseniz ondan da teyit alabilirsiniz.

Mesaj yolu ile ulasabilirsiniz.

• @CVera Merhaba rica etsem bilgi alabilir miyim?

• @CVera Selam bilgi alaiblirmiyim , [email protected]

• @CVera Merhaba bilgi rica edebilir miyim? [email protected]

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |