(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Alper-Durmaz, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Herkese Merhaba bir sorum daha olacak.
Ais üzerinden basvurumu 2 sene önce yaptım ve daha sonrasında oraya yazdigim pasaportum çalındı. Pasaport numarası guncelleme kısmı kilitli. Bu durumu duzeltmek için ne yapabilirim? Tesekkurler.Mülakata giderken hem eski hem de yeni pasaportu götürün. Ben önce mail ile sormuştum, bu şekilde yapmamı söylemişlerdi, öyle yapmıştım, sorun olmuyor. Başarılar.
-
@Serapp Maalesef pasaportum çalındı...
-
@Alper-Durmaz, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Serapp Maalesef pasaportum çalındı...
O halde size vereceğim şu e-mail adresine türkçe olarak mail yazıp sorabilirsiniz:
-
@Serapp Tesekkurler ilginiz için. Ais e de mail attım ancak degistirirlermi bilmiyorum. Simdi buraya da yazacagim.
-
Herkese merhaba sayın arkadaşlar. Ben Amerika turist vizesine başvurmak istiyorum ve profilime göre sizce sonuç nasıl olur fikirlerinizi almak istiyorum.
24 yaşında ve bekarım. Son 2 yıl içerisinde yeşil pasaport ile Hollanda, Almanya, Belçika ve 2 kez İtalya olmak üzere (Hollanda seyahatim 2 aylık Avrupa Birliği gönüllülük projesi içindi) Schengen bölgelerine seyahat ettim. Vize başvurumda bu seyahatlerimin olumlu karşılığı olur mu? Yoksa yeşil pasaport sayesinde vizesiz gittiğim için çok bir anlam ifade etmez mi?
Diğer bir sorum ise 25 yaşından sonra yeşil pasaport hakkım bitiyor ve Amerika başvurumu yeni bir bordo pasaport çıkarıp yapacağım. mülakata gittiğim zaman eski pasaportumu götürmem faydalı olur mu? -
@noyan07 vizesiz gidilen ulkelerin cok etkisi olmaz. Ayrica Yas genc,bekar erkek cok sikintili
-
@noyan07 mülakat deneyimlerini buradan okuyarak size yakın profillerin olumlumu olumsuz mu döndüklerini yorumlaya bilirsiniz ben kendi sürecimde okuduğum deneyimlerde bir forum üyesinin kardeşi espor organizasyonuna katılacağım diyerek vizesini almıştı ilgili deneyimi buradan ulaşabilirsiniz sizin yazdığınıza göre bir çalışma hayatınız yok yeni mezun iseniz iyi bir bölümse onu belirterek bir plan yapabilirisiniz
Örnek ben ...... bölümden derece ile mezun oldum daha önce bir çok ülkede orginasyonlara katıldım bu sene mezun oldum ........ alanında işe başlayacağım başlamadan önce kendim içi tatil planı yaptım diyebilirsin
aklıma gelen plan bu bu şekilde kesin alırsınız diyemem deneyimleri okursanız çok güzel profili olanlar bile ret alırken o profilleri okuyup onlar ret aldıysa bu kesin vizesini alamaz diyeceğin kişiler onay aldılar memurun o zaman ki durumu çok önemli şimdiden başarılar
-
Merhabalar öncelikle
3 Subat tarihinde b1/b2 randevum var profilime göre onay alma sansim nedir sizce?
Üniversite son sınıf ogrencisiyim, iki sene önce work and travel reddi aldım, bu basvuruyu yaptıgim sırada hic yurt disina cikmamistim bundan dolayı oldi sanırım. Yesil pasaportum var ve daha once ingilitere, isveç, danimarka, hollanda, belcika, fransa, italya, yunanistan ve Gürcistana gittim. Bütün bu seyahatlerimi 2 yil içinde gerçeklestirdim. Vizeyi alma sansim nedir ve sizce nasil bir hikaye alma ihtimalimi arttirabilir? Tesekkurler.Kuzenim de work and traveldan red yedi. Ailesiyle abd turist için 4 kişi başvuru yaptılar. Bir tek kuzenime vermediler turist vizesini. Etken olabilir ama anladığım kadarıyla memura bağlı
-
@Hüseyin-Cansız Merhaba cevabiniz için tesekkurler. kuzeninizin profili nasıldı acaba?
-
@T-C-Kubilay-Dikici yanıtınız için çok teşekkür ederim hocam. Dedikleriniz mantıklı tavsiyelerinize göre güçlü bir profil oluşturmaya çalışacağım.
-
Bu ileti silindi! -
@selamibasaran bende aynı sorunu yaşıyorum. siz ne durumdasınız.açıldı mı randevu.
-
Merhaba, şu anda Güney koredeyim ve önümüzdeki ay Seul’de vize randevum var
- nelere dikkat etmeliyim
- ds 160 formuma verdiğim cevapları kontrol etmek istiyorum bu forma nasıl ulaşabilirim
- formu doldururken oturum iznim yoktu ve artık var ama formu doldururken Kore vatandaşı olmayan ve oturumu olmayanlar bölümünden müracaat yaptım bu bir sorun olur mu?
-
@Alper-Durmaz Fransa, yunanistan gibi ülkeleri gezmişliği çok farklı zamanlarda. Schengen vizeleri mevcuttu
-
@Alper-Durmaz Gecmis olsun. Yeni pasaport fotokopisini asagidaki mail adreslerinden birine gonderin. duzelteceklerdir.
-
- çok genel bir soru
- Kontrol edemezsiniz
- DS160 numarasi var ise, bir kereliğine ds160i tekrar doldurabiliyorsunuz diye biliyorum.
-
@Hüseyin-Cansız aileye verip kuzene vermemişlerse bu geri dönmez diye düşünmüşler gayet net olarak.
-
Ds 160 formumu yeniden doldursam yeniden randevu almam gerekir mi? Eski randevu tarihi aynen geçerli mi olur? Konsolosluk eski olan ds 160 formunu mu görür yoksa yenisini doldurduğumu hatırlatmalı mıyım?
-
Herkese merhabalar bir sorum daha olacak.
Bu sene yazin mezun olduktan sonra irlandaya 8 ayligina dil egitimi için gideceğim. Bu durumu mulakat sırasında konsolosa sunmamin geri donusume inandirmak için bir etkisi olur mu acaba? -
@Alper-Durmaz vize aldiysaniz soyleyin.
Yoksa bir mantigi yok
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum