DV2020 bekleme odası
-
Merhaba,
Pasaport konusunda kafama takılan bir soru var. Konu olarak bulamadım. Buradan sormanın uygun olacağını düşündüm. Eski pasaportumu bulamıyorum. 2007 de Yurtdışı seyehatim olmuştu. Fakat sonrasında taşınma vs derken pasaportum kayboldu. Zaten süresi bittiğinden uğraşmadım. Eski pasaport ibrazı zorunu mu? Eğer zorunlu ise daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan kimse var mı?Şimdiden Teşekkürler
Saygılarımla
-
@batu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@volkanu Teşekkürler bilgi için. Beni tereddüte düşüren paylaşılan numaralar şu formatta 2020EU***** bende acaba bir sıkıntı var mı diye evham yaptım açıkçası.
Tekrar teşekkürler.
iki numara birbirinden farkli oldugundan formatlari da farkli, biri onay numarasi, digeri dosya numarasi.
-
@batu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba,
Pasaport konusunda kafama takılan bir soru var. Konu olarak bulamadım. Buradan sormanın uygun olacağını düşündüm. Eski pasaportumu bulamıyorum. 2007 de Yurtdışı seyehatim olmuştu. Fakat sonrasında taşınma vs derken pasaportum kayboldu. Zaten süresi bittiğinden uğraşmadım. Eski pasaport ibrazı zorunu mu? Eğer zorunlu ise daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan kimse var mı?Şimdiden Teşekkürler
Saygılarımla
ibrazi zorunlu degil.
-
Merhabalar,
Ben şuan polis memuru olarak görev yapıyorum. Eğer ki green card cıkarsa kamuda calışmam Amerikaya gitmek için herhangi bir engel teşkil eder mi? Ayrıca orada
şuan ki mesleğim sayesinde (Diploma vb. belgeler ibraz edilerek) orada güvenlik görevlisi türü işlerde çalışma hakkını elde edebilir miyim? Teşekkürler. -
@mehmet32 benim bildiğim bir engel teşkil etmez hatta artısı olduğunu düşünüyorum 🙄 green cart alıp gidince sizi hemen polis yapmazlar bildiğim kadarıyla ama google amcadan araştırırsanız daha doğru bilgi bulabilirsiniz. Güvenlik görevlisi olmak için de sonuçta yine bir belge isterler -ordan alınmış- ama tabii ki geçmiş deneyimleriniz sizin işinizi daha kolaylaştırır.
-
@mehmet32 belki linkteki videoyu izlerseniz size bilgi hakkında yardımcı olur.
https://www.youtube.com/watch?v=IuraI4FC_QA veya
https://www.youtube.com/watch?v=JVR5Aop3iR8 -
@nilfersev teşekkürler :)
-
@reader anladım daha detaylı araştırıcam teşekkür ederim. :)
-
yetmişbeş
-
@mehmet32 polis ve askerlerde görev bitimi sonrasında beş yıl yurt dışı çıkış yasağı olmuyormu.belki kritik görevde olan kişiler için de geçerli olabilir emin değilim.mesala istihbarat gibi birimdeki kişiler için geçerli olabilir.
-
Arkadaşlar merhaba,43 yaşındayım-eşim ve kendim için başvurumuzu yaptık beklemedeyiz :) 2007 de greencard kazanıp maddi ve manevi sorunlardan dolayı gidemediğim amerika için bir kez daha şansımı demeye karar verdim...Anladığım kadarıyla kazanmak yetmiyor artık,sıra numarasının gelmeme durumu kazandığın hakkın iptal edilmesine yol açıyormuş,bu konu hakkında tecrübelerinizi yazabilirseniz çok sevinirim..Herkese bol şanslar dilerim :)
-
-
Çanakkale ezine 5.3 yarım saat önce!
-
Çanakkale’de yaşayan arkadaşlar iyilerdir umarım. 🙏🏻
Pazar sabahı bir kız çocuğumuz oldu. Ve dün ilk kez “O varken gidebilir miyiz?” diye sorguladım. Şu anda greencard heyecanım doğal olarak biraz sönmüş durumda. Mayıs’a kadar geri gelir umarım. Acaba bebekleriyle giden aileler neler yaşadı çok merak ediyorum doğrusu. Neyse ben beşiği sallamaya devam edeyim 😂
İyi geceler... -
@numbwalker hiç bununla canınızı sıkmayın tabi ki gidersiniz emin olun herşey burdakinden daha kolay olur. Eğer ilk cocugunuzsa ve siz tek başınıza bakmakta zorlanıyorsanız,ailenize çok düşkünseniz o zaman belki sıkıntı olabilir ama bunların dışında bir sorun olacağını sanmam. Bu arada bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütün inşallah size ve topluma faydalı, saygılı sevgi dolu bir birey olsun.
-
@jimano DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba,43 yaşındayım-eşim ve kendim için başvurumuzu yaptık beklemedeyiz :) 2007 de greencard kazanıp maddi ve manevi sorunlardan dolayı gidemediğim amerika için bir kez daha şansımı demeye karar verdim...Anladığım kadarıyla kazanmak yetmiyor artık,sıra numarasının gelmeme durumu kazandığın hakkın iptal edilmesine yol açıyormuş,bu konu hakkında tecrübelerinizi yazabilirseniz çok sevinirim..Herkese bol şanslar dilerim :)
hak degil de sans diyelim :) Evet, sira gelmemesi durumundan sansiniz tamamen bitiyor, bir hak da iddia edemiyorsunuz.
-
@crazycells Teşekkür ederim
Saygılarımla
-
@reader sanırım başa gelen çekilir deyip Ya Allah Bismillah Allahüekber modunda gideceğiz anlaşıldı 😂
Bu arada çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için 🙏🏻😋🐥 -
@numbwalker DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Çanakkale’de yaşayan arkadaşlar iyilerdir umarım. 🙏🏻
Pazar sabahı bir kız çocuğumuz oldu. Ve dün ilk kez “O varken gidebilir miyiz?” diye sorguladım. Şu anda greencard heyecanım doğal olarak biraz sönmüş durumda. Mayıs’a kadar geri gelir umarım. Acaba bebekleriyle giden aileler neler yaşadı çok merak ediyorum doğrusu. Neyse ben beşiği sallamaya devam edeyim 😂
İyi geceler...Çok güzel bir haber sizin adınıza çok sevindim. Endişeleriniz ve kaygılarınızı anlıyorum hastahane işlemleriniz haliyle çok olacak, Aile desteği eşiniz isteyebilir "Annesi gibi" karışık bir durum ama olsun Amerika çıkarsa belli bir süre gitmek istemezseniz biraz çocuk toparlanması açısından 2 sene erteleme yapabilirsiniz. Çekilişten sonra işlemler en erken 1 sene sürüyor gibi gene bir 3 yaşına girmiş olur minik kızımız daha deneyimli arkadaşlarımız. Bu konuya el atacaklardır. Tekrar tebrik ederim.
Minicik ellerinin hayatınıza renk katması, sıcacık gülüşünün hayatınızı ısıtması ve en önemlisi ilk adımını atacağı günün heyecanı evliliğinize can katsın diyorum. Tebrik ederim.
YEŞİLKARTFORUM Ailesinin (2019) İlk bebeği Aramıza hoş geldin MİNİK MELEK.
-
@numbwalker allah analı babalı büyütsün
tebrikler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum