@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
@isaisayev-94mail-ru merhabalar bir sayfa öncesinde onlarca kişi banlandı bu konu başlığı altından sorular sorulduğu içi burası sohbet için kurulmuş bir konu başlığı sağ yukarıda büyüteç simgesine tıklayarak ilgili konu başlığını rahat bulursunuz
-
@gucarslan bu adam burayi kurdu 1 kurus para almadan bu adam olmasaydi bende dahil en az yuzde 90 i alamaz kalirdi.Az saygi ,adam bıraksa lanet olsun ne haliniz varsa gorun diye seneye tr den gc alan sayisi 100 u gecmez.Adam gibi kurallara uyun katkinizi yapin lutfen
-
@Henry-bloor Siz de adama saygı gösterip sürecinizi imzanıza taşıyın ltf...
-
Tiflis Azerbaycanlilara rahatca vize basiyorken Ankara da neden israr ediyorlar? Abu Dhabi ve Yerevan Ankara nin 2 kati numaralara ulasmisken Iranlilar Ankara da neden israr ediyorlar?
-
@minnesota dosyanızı taşıdınız mı Ankarayı mı bekliyorsunuz merak ettim. Ankarada basılan vizelere bakınca epey yoğunlar sadece gc için mülakat az veriyorlar
-
@T-C-Kubilay-Dikici 17 Ocak tan sonra Tiran a tasiyacagiz.
-
Herkese merhaba dün Bükreş'te mülakatımız vardı ve sözlü olarak vizemizi onayladıklarını söylediler. CEAC statümüz hala AP 'den Issued 'a dönüşmedi sanırım bugün ABD 'de tatil olması nedeniyle. Sormak istediğim şudur ki bundan sonra refused veya AP olma durumu var mıdır? Yani sözlü approved 'un sonradan değiştiği gibi bir tecrübe duydunuz mu?
-
Tiran’i vize istemediği için tercih mi ediyorsunuz, Schengen vize başvurusuna profiliniz hiç mi uygun değil? Oturum olmaksızın dosyalarıni Viyana ve Bükreş’e taşıyan bir çok kullanicinin bir hayli fazla sayıda olumlu deneyimi varken…
-
@marius 823.sayfada forum yöneticisinin yazdığı mesajı okuyabildiniz mi bu telaşınız içerisinde?
-
@ATS16 merhaba, okudum ancak sürecin çok önemli bir noktası olmadığını düşündüğüm için burada sormak bana daha doğru geldi. Forum yöneticileri aksini düşünüyorsa iletimi ilgili başlığa taşımalarını rica ederim.
-
@minnesota 1. Cok ilticaci var tr den onlarin dosyalari ile ilgili background administrator isler ankaradan hallediliyor bu konsoloslugun onunde ciddi bir strain olusturuyor 2.ankara en buyuk konsolosluk o yuzden sadece abd degil kanadada iranlilar icin ankara konsolosluklarina yonlendiriyor bunun kalkmasi yada azalmasi icin irana vize uygulamak sart ama onunda olacagini sanmam 3.Yine dedigim gibi meksikadan gelen ilticacilar yuzunden muhtemel gayri resmi olmayan bir politika ile tr basvurularina sinirlama/yavaslama getirmis olabilir 2021 den beridir ankara hep sikintili.Sizde en bastan umudu kesin paranizi ayarlayin bir sekilde oturum almaya bakin ciddi sekilde 10k cop ederim kafasi ile planli bir bicimde alin dosyanızı tasiyin.Okul olur ne bileyim nomad Vizesi olur iyi planlama ile yapin .Yok ben para harcayanam diyorsaniz....
-
@Henry-bloor Yani yine cografya kaderdir e geliyoruz. Guney Dogulular Meksika dan yasa disi grcis yapiyor, yasal yolla gitmek isteyenler negatif etkileniyor, baskici rejimden mutsuz olan Iranlilar yasal yolla gitmek icin Kanada ve Amerika islemleri dönüp dolasip yine Ankara ya dönüyor. Sonuç yasal gitmek isteyen Türkleri negatif etkiliyor. Cografya kaderdir.
-
@minnesota dogru dediginiz gibi o yuzden butun tuslara basacaksiniz avrupa oturumuda belki Latin Amerikan ulkeleridnen birindeden bile sirf adres olsun diye ogrenci olarak vesaire halledip dosyayi nihai hedef abd icin tasiyacaksiniz yoksa yok ne yazik ki.
-
Merhaba bu konuyla ilgili bir başlık bulamadım. Size greencardla ilgili bir sorum olucak ben bu sene çekilişi kazandım ama hepatit c geçmişim var tedavi oldum. Şuan herhangi aktif bi hastalığım yok kan tahlilinde pozitif çıkıyor ( tedavi olsan bile pozitif çıkıyor ama PCR testinde negatif çıkıyor yani hastalık kanımdan temizlenmiş bulaşıcılık söz konusu değil. Vize almamı etkilermi bu durum bilgisi olan yazarsa çok iyi olur yapmam gereken birşey varmi bununla ilgili
-
@isaisayev-94mail-ru, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba bu konuyla ilgili bir başlık bulamadım. Size greencardla ilgili bir sorum olucak ben bu sene çekilişi kazandım ama hepatit c geçmişim var tedavi oldum. Şuan herhangi aktif bi hastalığım yok kan tahlilinde pozitif çıkıyor ( tedavi olsan bile pozitif çıkıyor ama PCR testinde negatif çıkıyor yani hastalık kanımdan temizlenmiş bulaşıcılık söz konusu değil. Vize almamı etkilermi bu durum bilgisi olan yazarsa çok iyi olur yapmam gereken birşey varmi bununla ilgili
Merhaba, foruma hoş geldiniz. Surecinizle ilgili sorulara cevap alabilmek için doğru başlığı kullanmalı ve imzanızı oluşturmanız gerekiyor.
Vizenizi sorunsuz alabilmeniz için, bu başlığı, özellikle de ilk 3 iletisimi dikkatle okumanızı, doğru başlığı bulabilmek için arama özelliğinizi kullanmanızı ve imzanızı oluşturmanızı tavsiye ederim. Sorunuzla ilgili spesifik bir başlık da mevcut forumda. Sohbet odası sadece sohbet amaçlı, sorularınızı burdan sormaya devam ederseniz forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olabilir. Bol şanslar!
-
@deebee Merhaba, arkadaşı çok güzel uyarmışsınız ama keşke spesifik bir başlık olarak belirttiğiniz başlığın ismini yazsaydınız. Talihli arkadaşın işi kolaylaşırdı. Uyarmaya çalışırken işi yokuşa sürüyorsunuz gibi görünüyor buradan.
-
@rasitcenngiz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@deebee Merhaba, arkadaşı çok güzel uyarmışsınız ama keşke spesifik bir başlık olarak belirttiğiniz başlığın ismini yazsaydınız. Talihli arkadaşın işi kolaylaşırdı. Uyarmaya çalışırken işi yokuşa sürüyorsunuz gibi görünüyor buradan.
Merhaba, evet haklısınız, 2022 talihlisi olarak 2025 yılı talihlilerine işi yokuşa sürmek için cevap yazıyorum.
Sizin mantığınızla bakınca, siz de keşke bana bunları yazacağınıza arkadaşa bir bidiğiniz var ise cevap yazsaydınız, işi kolaylaşırdı.
Bağcıyı dövmeye çalışmak yerine, forumu kullanmayı öğrenmeye sevk etmek daha mantıklı geliyor bana.
-
@deebee Ben, sizin arkadaşa yardımcı olma konusunda gösterdiğiniz çabayı görüyorum ve eleştirmiyorum. Eğer cevabını bilseydim, tabii ki arkadaşın sorusuna cevap verirdim. Ayrıca, forumu kullanma konusunda arkadaşı uyarmanıza da katıldığımı iletimde belirtmişim. Sadece dediğim şey, cevap verdiğiniz iletide başlığı bilmenize rağmen spesifik yazmanız. O yüzden sakin olun lütfen. 2022 talihli arkadaşım, sizin yardımlarınızı tabii ki görmezden gelmiyoruz.
-
Cezamız bitti
kaldığımız yerden konu başlıklarına dikkat ederek devam 🫡
Benzer Başlıklar
113
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k