Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@gizulas zaten yapmanız gereken işlem bu. DS-160 formu imzalandıktan sonra değiştirilemez fakat istediğiniz kadar yeni form doldurabilirsiniz. AIS üzerinden görüşmeye gireceğiniz form numarasını 1 kereye mahsus güncelleyebilirsiniz. Bu hakkı görüşmeye 1 hafta / 10 gün kala kullanmak daha sağlıklı (bilgilerde değişiklik olması ihtimali azalır).

En son forumdan bir üye bu hakkı dolmasına rağmen AIS müşteri hizmetlerine mail yazarak güncellemesini sağlamıştı.

• Herkese merhabalar, B1-B2 turist vizesinin ödemesini yapmak için Kredi kartı ödemesi yapmayı deniyoruz. Her seferinde kartınız geçerli değil ve de isim hatası veriyor. 2 farklı karttan ödemeyi denedik ama olmadı. Bilgileri istediği yerde “Şirket adı” yazıyor. Ne yazmalıyız bu başlıklara? Bu ödemeyi nasıl gerçekleştirebiliriz?

• Merhaba 2 abim var. Biri Amerikada turist vizesiyle bulunmaktaydı. Ben de 7 ay önce ds160 i doldururken onun Amerikada olduğunu belirtmiştim. Şimdi diğer abim amerikada. Bunu güncellemek için tekrardan bir ds160 formu doldurmalımıyım? vize başvrusunu annem,ben ve erkek kardeşim için aldım. 2 Ocakta görüşmemiz var. teşekkür ederim

• @Ness-Odacı Turkce karakter kullanmadan deneyebilir misiniz lutfen
    sirket adi kismina kendi adresinizi yazabilirsiniz

• Merhaba,

Ds160 formu doldururken Amerika’da bulunan bir yakınınız var mı diye sorulan soruya o zaman olmadığı için yok demiştim ancak şu anda kardeşim orda formu güncellemem gerekiyor mülakat öncesi değişiklik yapmam mümkün mü

• @fatmaa bence hiç karıştırmayin gerek yok, sorulan sorulara kardeşiniz orada değilmiş gibi cevaplayın

• Merhabalar...

DS160 doldurmaya baslarken Ankara sectim ancak randevuyu Istanbula aldim, DS160'i guncellemem gerekiyor mu? DS160 uzerinde Ankara konsolosluk adresi yaziyor, daha once bu sekilde randevuya giden oldu mu?

• @vedatmdl, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

İyi forumlar arkadaslar. Ben ds 160 ı Ankara olarak doldurdum ve onayladım. Randevu alma kısmına gelince ankarada uzun sure randevu yoktu en erken istanbulda vardı. Ds160 tekrar duzenleyemıyorum. Bunun ile alakalı sorun yaşar mıyım mülatta. Şimdiden teşekkürler

Uzun sure olmus ustunden geceli ama, bir sorun yasamismiydiniz ayni durum bende de oldu.

• @vartorian Bir sorun teskil etmez. Guncellemenize gerek yok. Bu sekilde randevuya katilabilirsiniz. Bol sanslar simdiden

• @orhanozbekk Tesekkurler

• Merhaba 160 formunda ilk kez güncelleme yaptım ve yeni Ds-160 numarası da güncelledim. ama print yapamıyorum ya da email gönderemiyorum ıonay sayfasını. 20 şubatta mülakat var ne yapmam gerek. Tesekkurler

• ⭐⭐

@Gizem-Ferhatoglu Bilgilerinizle ds160 doldurduğunuz sayfaya girin ordan çıktı alabilirsiniz. Mailinize de talimatlar sayfası gelmiştir onu da istenmeyen postalar kısmından da bir kontrol edin.

• Çok teşekkür ederim Google chrome Dan indirebildim ancak. Ama mail hala gelmedi. Bir problem yok gibi görünüyor şimdilik. 😊

• ds160 formunu guncelleme rehberi var mi? Guncelleme yaparken yeni bir basvuru yapar gibi tum bilgileri tekrardan istiyor mu? Randevu icin eski ve yeni barkod numarisi mi oluyor barkod numarasi degisiyor mu? Istanbuldan Ankaraya tasidik randevu yeri Istanbul gozukuyor ds160 formunda bu sorun olur mu guncellemesem sorun olur mu? Randevuyu aldiktan sonra iki kere yurt disi seyahati oldu bunun icin guncellemek gerekir mi? Tesekkur ederim.

• ⭐⭐

@istavrit imzalayıp gönderdiyseniz değişiklik yapamazsınız. Seyahat geçmişiniz değiştiği için yeni bir form doldurup onu aisten güncellemeniz daha doğru bir yöntem olur.

• @selamibasaran, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

@istavrit imzalayıp gönderdiyseniz değişiklik yapamazsınız. Seyahat geçmişiniz değiştiği için yeni bir form doldurup onu aisten güncellemeniz daha doğru bir yöntem olur.

gunu birlik giris cikis oldu yunanistan ve bulgaristana

• ⭐⭐

@istavrit vize memuru kaç gün kaldığınıza odaklanmaz.Şengen ülkeleri olduğu için ds160 da mutlaka belirtin,bunun artısı olur. Pencere önünde ,eklemedik ama ,yunanistan ve bulgaristana gittik demenizden ziyade formda belirtip gittiğiniz yerleri sıralamanız daha doğru olur.

• @selamibasaran, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

@istavrit vize memuru kaç gün kaldığınıza odaklanmaz.Şengen ülkeleri olduğu için ds160 da mutlaka belirtin,bunun artısı olur. Pencere önünde ,eklemedik ama ,yunanistan ve bulgaristana gittik demenizden ziyade formda belirtip gittiğiniz yerleri sıralamanız daha doğru olur.

Tesekkur ederim sizi dinledim ve degisiklikleri yaptim hem yurt disi cikisini hemde mulakat degisikligini yaptim eski formlara gerek yok degil mi artik

• ⭐⭐

@istavrit eski formlara ihtiyacınız yok.İmzalayıp gönderdiyseniz ais üzerinden yeni barkod numarasını girin bu şekilde son ds160 formunu sisteme aktif olacaktır.

@istavrit eski formlara ihtiyacınız yok.İmzalayıp gönderdiyseniz ais üzerinden yeni barkod numarasını girin bu şekilde son ds160 formunu sisteme aktif olacaktır.

cok tesekkur ederim sag olasiniz tamamdir saygilar sunarim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |