Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba herkese. Ben çoğunluğun ters yönüne doğru bir soru soracağım. California’dan Türkiye’ye geri taşınmayı düşünüyorum yakında. Eşyalarım orada ve ben dönüşle alakalı plan yapmaya çalışıyorum.

Şu anda İstanbul’dayım ve bir ay kadar önce ciddi bir ameliyat geçirdiğim için hala iyileşme sürecindeyim. O yüzden eşyalarımı oradaki arkadaşlarıma paketletip kargolatsam mı yoksa üç dört ay sabredip uçakla gidip kendim eşyaları bavullara koyup mu dönsem diye düşünüyorum.

Muhtemelen 3-4 büyük kutu alacak kıyafetim ve ayakkabım çıkar. Bir de Brother SE1900 nakış makinem var (meraklısına bilgiler :))

Bunları Türkiye’ye kargolatsam, gümrükte sorun çıkarırlar mı? Ve aşağı yukarı ne kadar tutar kargolar?

Bu konuda tecrübesi/fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. İyi yıllar!

• oncelikle gecmis olsun.

Turkiye'ye kargolatmaniz durumunda, esyalariniz diger butun yurt disindan gelen kargolarla ayni maumeleyi gorecek. yani gumruge girip orada kontrol edilecekler. belki ucret cikar cikmaz onu ilgili birimden ogrenebilirsiniz.

Size tavsiyem bavullarinizi, Turkiye'ye giden es-dost araciligiyla getirtmeniz. bavul hakki yoksa bile odeyeceginiz bavul basina meblagi hava yolu sirketlerinin internet sayfalarindan bulabilirsiniz.

Diger bir alternatif de, ismini hatirlayamadigim bir uygulama var. oraya uye olup ilaninizi ve butcenizi yaziyorsunuz. Uygulamayi kullanan ve Turkiye'ye gelen birisi ilaninizi gorurse ve butceniz ona uygun gelirse, sizin icin Turkiye'ye getirebiliyor. detayli bilgi icin uygulamanin internet sitesine bakabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• 1
  • 2
  • 7
  • 21
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |