-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2019 bekleme odası
-
@the-black-eagle teşekkürler. ben soruma cevap aldım.
-
@destro inşallah bu hızla gider de sene sonuna herkese sıra gelir.
-
@atapolat rica ederim. Yardımcı olabildikse ne mutlu bize

-
sayın @coder facebook grubunda bir arkadaş mail geldiğini yazmış bende onun üzerine hatırlatma yapmak istedim.
-
Sn. @destro geçen sene bu sıkıntılı süreçleri yaşamış biri olarak nacizane tavsiyem şudur. Söz konusu mailleri falan kafanıza takmayın. Sizin numaranız için o mailin gelmesi hiç bir şey ifade etmez. Bu ay açıklanan rakam bana göre Eylül de Current i hedefleyen bir rakam. Size mail Haziran gibi gelir ama gelir merak etmeyin. Hazirana da herşey belli olmuş olur. Önümüzdeki ay 21-22 bin aralığında açıklanacak bir rakam zaten yazın güzel geçeceğini müjdeler.
Selamlar, -
@onrozr doğrudur, ben de 23000'lerde case numarasına sahip olan biri olarak bilgi vermek istedim. 23000'lerin tamamına gitmemiş olabilir, o yüzden. Bu arada etkisi var mı bilmiyorum ama DS260 formunu Haziran 2018'de submit etmiştim.
-
çookkkkk teşekkür ederim....
-
Arkadaşlar numaramız 19XXX DS260 formunu 7 Haziranda gönderdik. Şimdiye kadar hiç mail almadık, DS260 formunu gönderdiğim zaman da dahil. Endişe etmeli miyiz, kendimiz iletişime geçelim mi? Yoksa bu mailler gelmeden de mülakat tarihi alabilir miyiz? Aydınlatırsanız sevinirim. @crazycells
-
@lilsam DS260'ı onaylayıp gönderdikten sonra, formda verdiğin e-mail adresine confirmation mail'i gelmiş olması lazım. En azından bana gelmişti.
edit: confirmation maili, siz isterseniz bir seçeneği işaretlerseniz geliyormuş. yanlış anlaşılmasın. Sanırım ben o seçeneği seçtiğim için almışım. Formu gönderdikten sonra confirmation number gördüyseniz ve o numara elinizdeyse sorun olmaması lazım.
-
@coder Gelmedi dostum. Ama sonuç çıktısında "This is not a visa" yazan bölümde "Confirmation No" verdi. Yani form gönderme sorunsuz tamamlandı. Kendim eşim ve kızım için de durum aynı.
-
Sanirim orda bir thick bölümü vardi.oraya thick atarsan gönderiyordu conformation
-
@lilsam orada bir opsiyon vardi diye hatırlıyorum "mail olarak da gönder" şeklinde, muhtemelen onu isaretlemediniz.
-
-
@coder @baha @eem1978 Kendim de IT sektöründeyim. Formu gönderirken çok titiz davrandım, net hatırlamıyorum ama öyle bir seçenek varsa atlamış olacağıma pek ihtimal vermiyorum. O kadar titiz davrandım ki her sayfanın sonunda screenshot aldım ve hepsini saklıyorum. Sakınan göze çöp batar misali.. İster istemez endişe ediyorum, 20binler mail almış ben henüz almadım. Bu sene mail gelmeden mülakata giden kimse var mıdır acaba?
-
@lilsam ds260 submit için email gönderme seçenekliydi. Yani işaretlersen geliyordu. Eminim. Asıl talihli eşimde işaretlemedik gelmedi. Benimkinde işaretledik geldi. Ama maili seçmemen sorun teşkil etmiyor çünkü asıl talihli eşim ve formda seçmemiştik. Ama evrak mailini aldık.
-
@lilsam merhabalar, mail almadan mülakata giden yok ama endişe etmeyin. Mail gönderme sırasının neye göre olduğu belli değil. Çünkü 21 binlerden bazı kişiler geçen ay mail alırken 15 binlerden çoğu kişi dün mail aldı. Sizin daha sıranız gelmediği ve muhtemelen mayıs ayında current olacağınız için mail atarak sorabilirsiniz. Mail içeriğindede avrupa bölgesinde benim numaramdan yüksek numaraya sahip olanların mail almasına rağmen bana henüz mail gelmedi gibisinde soru sorarsınız. Muhtemelen ya evrakları göndermenizi isticekler ya da bir kaç haftaya kendiliğinden isteyeceklerdir.
-
@lilsam formu submit ettikten sonra tekrar kontrol ettiğinizde COMPLETED yazıyorsa sıkıntı olmaz. SPAM lerede düşmüş olabilir mail. Confirmation numaranız varsa sıkıntı olmaz.
-
@arnblt Şimdi tekrar kontrol ettim, hepimizde COMPLETED yazıyor. Anladığım kadarıyla Mayıs rakamları açıklanana kadar beklemek doğru olacak. İlgili arkadaşlara teşekkür ederim.
-
@crazycells var, onda sıkıntı yok
-
@lilsam sizin numaranız daha current olmamış olsa bile mayıs ayında olucak büyük ihtimalle.. nerden baksanız 3 ay var biraz sabırlı olun mail mutlaka gelicektir burada ki bazı arkadaşlarımız cok heyecanlı ve panik halindeler ve istemeden de olsa diğer kişilerde panikliyor burada kaç kişi mail alamadığı için kcc ye mail attılar hatta evrak gönderdiler ondan 3-4 hafta sonra tekrar evrak maili istediler bunun bir sırası var ama neye göre göre sırası bilmiyorum yani demem o ki sabırlı olun daha size 3 ay var.. Biz napalım numaraya bak ölme eşşeğim ölme .D
Benzer Başlıklar
135
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum