Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Teşekkür ederim.

• @sedef sedef hanım iyi günler. Şu anda Mersin eczacılık fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Sizle iletişime geçebileceğim sosyal medyanız var mı?
    Özelden bilgi verebilir misiniz?

• @sedef, içinde söyledi: CVS’te Pharmacy Technician olarak calismak

Merhaba Arkadaslar
    Pharmacy Technician olarak calismak icin lise mezunu olmaniz yeterki her Hangi bir tecrubeye gerek Yok. Ben https://jobs.cvshealth.com/?prefilters=none&CloudSearchLocation=none&CloudSearchValue=none adresinden basvurumu yaptim.45 dk lik bir teste tabi tutuldum basvuruyu yaparken (musteri diyaloglari ve matematik sorulari iceren bir test) daha sonra basvurumu onayladim ve beklemeye koyuldum.subat ayinda basvuru yapmistim. Ben belirli bir store icin basvuru yapmistim ama bircok store Dan offer aldim hepsini reddettim. benim istedigim istedigim store Ancak mayis ayinda benim basvurumu gorebildi. Pharmacist aradi beni ve offer yolliycagini soyledi. Megerse butun basvurular ortak havuza dusyormus ve eleman basvurularini baska storelarda calabilyormus bana yapilan aciklama boyleydi. Neyseki istedigim storedan aranmistim. Offer I aldim emaille onayladim alacagim saat ucretli hepsi yaziliydi. Sonra background check yapildi bi hafta ya yakin surdu. O arada drug test yapildi. Ve CVS genel mudurlukten orientation icin 14 mayisa gun verildi. Ilk defa gittim eczaneye ve 2 saatlik Webex uzerinden konferans yaptim . Akabinde 5 saatlik 3 ayri konferansa daha katildim. Tabiki pharmacy technician icin 4 aylik bir egitim sureci var ve sonrasinda sinava girip license almam gerekiyor. Derslere basladim suana kadar 12 ders aldim her konunun Sonunda testi var ve 100 almak zorundaydim. Biraz stresli ama eglenceli. Bugun de ilk resmi isgunume basladim butungun register daydim.hastalara ilaclari teslim ettim. Sonrasinda ilac yerlestirmeyi ogrendim. Onumuzdeki 4 ay boyunca hem pratik yapip hemde bilgisayardan konularimi bitirecegim. Herhangi bir sorunuz olursa yanitlayabilirim.

greenkard kurasıyla mı gittiniz..buradaki işiniz neydi..teşekkürler

• @Mine-İpek kusura bakmayın geç yaziyorum. Evet greencard kurasıyla geldik. Türkiye’de yemek sektöründeydim. Liseden bilgisayar mezunuyum ve askında sağlıkla ilgili hiçbir is tecrübem yoktu. Amerika’ya geldiğimde ilk 5 sene calisamadim çünkü bebeğim vardi o okula başlayınca bende araştırmaların sonucu saflık sektörüne girebilecegimi gördüm ve basvurularimi yaptım. Ve ise başladım. İse başlatınca eğitimler sertifikalar derken. Şuan sertifikalı bir pharmacy tech oldum ve Hızımi alamayıp adı vurma sertifikası aldım (immunization certificate) şuan asi vurmaya da başladım. Bence güzel temiz ama tabiki stresli bir is

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

Selamlar...17 yıldır Türkiye'de önde gelen bir ilaç firmasında tıbbi temsilci olarak çalışıyorum..Konuyla ilgili bir kaç soruyu paylaşmak istiyorum..
    Sertifika programı ücretleri ve kurs süresi nedir?

Başka bir işte çalışırken kursa katılım imkanı var mıdır?
    Yanıtlar için teşekkürler...
    Tam aradığım başlığı buldum ve takipteyim..

• ⭐⭐⭐

@TMG Cevap için teşekkürler...Google da eyalet bazlı araştırma yaptığımda güzel bir site buldum...
    Şuraya paylaşmak isterim...

Site içerisinde tüm eyaletlerdeki okullara bakabiliyorsunuz...50 şehir yıllık kazançlar bakımından sıralanmış..

Edit: Sertifika programı test örnek sorular

• @Aykut-Yankaya merhabalar eyaletler arası değişiyor saatlik ücretler mesela newyorkta 18$ iken floridada 14$ dan başlar ve sertifikada etkendir fiyatlara benim yazdığım sertifikasız ücretler

• @TMG evet hala çalışıyorum 4 seneye yaklastim

• @gucarslan merhaba eşinizin eczacı olduğunu okudum ben de eczacıyım iş imkanı konusunda gelişme oldu mu? Denklik sınavları zor mu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@vitruvius vizesini alamamış biri için biraz zor bir soru oldu bu 🙂

• Merhaba Sedef Hanim, bu postu paylasali baya olmus umarim gorur ve cevaplarsiniz. Ben ptcb sertifikasini yeni aldim 2 ay kadar once. Onumuzdeki ay haftada bir ecza deposunda tekniker olarak ise baslayacagim. Benimde hedefimde bir muddet burda kalip tecrube edinip bir hastanaye gecmek, sizden ricam tecrube ve onerilerinizi dinlemek. Tesekkurler simdiden.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |