Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@mst2163 ücretli alacaklar için güzel bir bilgilendirme oldu teşekkürler. şahsen bilgisayar başında olanlar sürekli ve istikrarını kaybetmezse kendileri dahi alabilirler

• ⭐⭐

@TemetNosce şansa buldum diyemem şans kelimesi benim için anlamı birşey için mücadele etmezsin emek vermezsin olur bu şansdır benim için ben ise vizemi öne çekmek için ais de saatlerimi verdim ekranda sürekli kontrol ettim 1 hafta yeri geldi hiç kıpırdama olmadı sonunda 1 ay geçmeden buldum ama çok emek verdim. bence emek verirseniz tabi en önemlisi vaktiniz varsa ben masa başı çalışan biriyim bilgisayar elimin altında sürekli baktım sahada olan biri olsam bunu yapamazdım bu yüzden bence sizde kendinizi değerlendirin ona göre plan çizin benim zamanımda öne çekmek için 300usd kişi başı ücret istemişlerdi 600usd cepte kaldı

• @T-C-Kubilay-Dikici , haklısınız emeğin gücüne ben de inanırım. Ben de eşimle aynı şekilde uğraşacağız. Sadece sizin randevunuz İstanbul 'muydu Ankara mı? Çünkü bu aralar İstanbul randevularında neredeyse hiç hareket yok. Ankara randevularına ise hiç girilmiyor.

• @T-C-Kubilay-Dikici Bende ilk vize aldığım vakit 16 ay sonrasına tarih almıştım sonra forumlarda vb yerlerde sık sık girerek kontrol ederseniz erken tarih bulabilirsiniz diye bilgi edinmiştim.Ben bu sıklığı biraz abarttım diyebilirim,9. günde 28 gün sonraya yer buldum.Hatta tarihi görünce inanamadım hemen tıklayıp güncelleme yaptım ama yaparken kesin bir problem olur diye aklımdanda geçiyordu ama problem olmadı ve tarihi güncelledim.Sık sık girmeniz lazım öyle 2-3 saatte bir-iki bakıp bir şey yok deyip vazgeçmeyin.

• @T-C-Kubilay-Dikici Telefon ve bilgisayardan sürekli takip edildiginde bulunuyor dediginiz gibi

• @K-Ran Ne zaman başvuru yapmıştınız ? Üzerinden çok zaman geçti mi acaba diye merak ettim. Son günlerde malum Amerika 'da seçimlerden sonra vize işlemleri daha da zorlaşmış diye yorumlar var. Güncel olarak özellikle İstanbul randevusunu erkene alabilen var mı? Neden Ankara 'ya randevu tarihi güncellemeye girebilen var mı?

• Son zamanlarda Onay/Red durumu nasıl acaba? şuan hali hazırda Polonya'da üniversite öğrencisiyim ve 1 UK,2 Schengen vizem var ancak işin açığı sonucun ne olacağını kestiremiyorum

• ⭐⭐⭐

@TemetNosce Ankara nın randevu sayfası çökmüş olabilir mi acaba diye düşünmüyor değilim kimse alamadığını söylüyor kaç gündür. Acaba bu botlardan mı kaynaklanıyor

Düşünün 1 bot belki 1 dakikada 100 defa sayfa yenileyip veri çekmeye çalışırken sunucuya yükleniyor, birde 100 bot olduğunu düşünün

• Herkese merhaba.Ekim ayında vize görüşmesinden ret aldım.Bu sefer ds-160 formunu ve ais formunu kendim doldurmak istedim ve ais formuna son 24 ay içinde ret aldınız mı kısmına evet dedim.1 ay önce bu işlemleri yaptım ve yaptığımdan beri Ankara kapalı İstanbul ise 2026 Ekim ayına boşluk vardı.Ankara hep kapalı.istanbulda ise 2025 Haziran ayına zar zor boşluk bulabildim.Şimdi asıl sormak istediğim ben ais formunda ret aldım kutucuğunu işaretlediğim için randevu slotları gözükmüyor dendi bu ret aldım bölümünü nasıl değiştirebilirim ? Yardımcı olan varsa teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@newbie97 Her iki sistemin aynı sunucu veya altyapıda çalıştığını varsayarsak, konsoloslukların takvimine göre sayfanın çökmesi mümkün değildir. Eğer sistemde bir sorun varsa, bu sorun aynı sunucu altında bulunan tüm sayfaları etkiler. Boş slot bulunmadığında randevu görünmemesi normaldir (büyük ihtimalle durum budur). Ayrıca, sayfayı çok sık yenilemek (refresh yapmak) sistem tarafından bir süreliğine engellenmenize yol açabilir. Bunun yanı sıra, gruptaki kişi sayısı ve daha önce ret alıp almamış olmak da belirleyici olabilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@JUAN87 2 ay önce ret alıp, "son 24 ay içerisinde ret aldınız mı" sorusuna doğru cevap vermemek, randevuyu bulsanız bile tekrar ret almanıza neden olabilir. Bir sonraki görüşmeye kadar şartlarınızı değiştirmeniz bekleniyor sizden. Bunun için de en azından bir 6 ay geçmesinde fayda var. 1 senenizi doldurmuş olsanız bu soruyu bir şekilde esnetebilirsiniz ( tercih ediyorsanız elbet, ben tavsiye etmem), ama bunun haricinde bence çok sağlıklı olmaz. Acil vize randevusuna ihtiyacınız varsa bunun için seçenekler var eğer şartları sağlıyorsanız.

• ⭐⭐

@JUAN87 red aldığınız halde hayır işaretlerseniz okuduğum deneyimlere göre direk ret verirler durumunuz neyse doğruyu yazmanınızı tavsiye ederim..

• @TemetNosce şubat 2024.

• Arkadaşlar vize mülakatında turist olarak gideceğim demenin bir sıkıntısı var mı ben öğretmenim eşim kamu işçisi yeşil pasaportumuz var biz gerçekten turist olarak gidip dönmek istiyoruz New York a gitmek istiyoruz iki çocuğumuz var onlara vize başvurusu yapmadık onlar Türkiye de kalacak eşimle ben bir hafta 10 gün kadar gidip dönmek istiyoruz birde şayet vizeyi aldık diyelim giderken ve orada nelere dikkat edilmeli örneğin havaalanında simkart alabiliyormuyuz ücreti ne kadar otel rezervasyonları hangi siteler yada şirketler güvenilir havalimanından otele nasıl gidilebilir vs nelere dikkat etmeli

• ⭐⭐

@azim Merhabalar. b1b2 başvuru yaptığınız için vize memuru ilk sorusu neden gitmek istiyorsunuz diye sorduğunda turistik ziyaret olduğunu belirtin nereye gideceksiniz dediğinde direk new york demek yerine bir plan doğrultusunda söyleyin ben şu şekilde söyledim 10 günlük bir miami seyahat düşünüyorum 4 gün orada alış veriş yapıp ikonik Art Deco sokaklarında eşimle gezeceğiz daha sonra florida'dan gemi turu satın alıp bahamaları gezeceğim tropikal bir tatil yapacağım gibi bir cümle kurdum bence sizde söylerken bir plana bağlı kalarak söyleyin

Daha önce yurt dışına çıktınızmı diye soracaktır eğer çıktıysanız evet çıktık demek yerine kısa ve detaylı cevap vermenizi tavsiye edeirm ben bu soruya şöyle cevap verdim italya fransa ve ispanya cruise turu yaptım dedim

Eğer sizin yurt dışı deneyiminiz yoksa sormasa bile çocuklarınızın kalacağını 18 yaşından küçükse bence yaşlarınıda söyleyin derim çünkü ben oradayken ret yiyenlerin çoğu daha önce hiç yurt dışına çıkmamış bireylerdi

Bunu söylerken şu şekilde cümle kurardım ''Çocuklarımızın yaşları .... olduğu için onar burada kalacak eşimle birlikte başbaşa bir tatil planladık'' gibi belirtmeniz iyi olur

Bir kaç deneyimde okuduğumda taşınmazları sorduklarını duymuştum bana sormadı ben sormadan memura şunu söyledim mart ayında evimizi aldık eşimle kutlamak için gitmek istiyoruz dedim memur tebrikler dedi evi aldık dedikten sonra

Çalışıyormusunuz diye sorduğunda evet demek yerine 10 yıldır aynı firmada ....... alanda çalışıyorum dedim eşimi sormadan eşimde 6 yıldır çalışıyor 3.5 yıldır ..... pozisyonda dedim

kararını etkileceğini düşündüğünüz şeyleri kısa bir şekilde söyleyin

diğer sorularınız için bende new york gideceğim için araştırmaları yaptığımda paylaşırım henüz plan yapmadım mayıs ayında gc sonucuma göre tatile gidip gitmeyeceğim belli olacak gc kazanırsam AOS yapacağım Kazanamazsam Haziran temmuz gibi gideceğim

• @T-C-Kubilay-Dikici cevap için teşekkürler evet mantıklı orada Newyork ta görmek istediğimiz belli başlı yerler var zaten ds160 dada oraları yazmıştım oraları söyleriz aslında ben yellowstone dev sekoya ağaçları büyük kanyon niegara gibi merak ettiğim yerler var ama hem zaman kısıtlı olacak hemde ekonomik olması açısından Newyork ile sınırlı olacak hemde çok ta detaya girmek te belki iyi olmayabilir

• Merhaba arkadaşlar almanyada frankfurttan başvuru yapacağım. Ds 160 doldurdum ama almanya konsolosluğu çıkmıyor. Frankfurt konsolosluğuna nasıl başvuracağım yardımcı olursanız çok sevinirim.

• @kaanayhan83 konsoloslukta araba anahtarı içeriye alıyorlarmi

• @newbie97 geçen hafta içinde randevusunu 2025 temmuza çeken var rastgele bakarak.

• ⭐⭐⭐⭐

@azim alıyorlar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |