(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Neslihan-Yaşar turist vizesi B1 B2 diye geçiyor. Ben formu dolduran kişi olarak kendimi yazdim çünkü formu ben yaptım. Bir sorun da olmadi. Nerden yapildigi gorunur diye düşündüm.
-
@cihantr ekstra ücret öderseniz evinize kurye hizmeti var. Ais hesabınızdan işlemi yapabilirsiniz
-
@graombze peki sizce degistirmeme gerek var mi yani yeni form doldurup randevuya gidecekleri zaman yeni formu mu gondersinler bi de ais kaydinda bir kere formu degistirebiliyoruz sanirim sizce yapayim mi
-
@Neslihan-Yaşar bence daha deneyimli arkadaşlar cevaplasinlar bu konuyu çünkü ben formu kendim yaptım annemle babama sordum sorulari ama yapan bendim imzayada kendi imzami attım yapan kişiye de kendi adimi yazdim. Dun vizelerini sorunsuz aldilar.
-
Şuan eşimle birlikte trendeyiz bir saat sonra varmış oluruz yarında vize görüşmesi :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici Bol şanslar, sabah kahvaltıda ankara simidi önerimdir :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@T-C-Kubilay-Dikici İyi haberlerinizi bekliyoruz
-
Merhaba annem için bilet alacağım.pasaportu eline geçti 2 gün içinde geldi. 3 ay kalsa sorun olur mu ilk defa giris yapacak
-
arkadaslar merhaba annem ve kardesim vize gorusmesine girecek formda kendi adresimi bilgilerimi girdim butun masraflarini ben karsilayacagim yine de hesapta para gostermeleri gerekiyor mu gerekiyorsa ne kadar gostermeleri lazim 3 4 bin dolar yeterli mi
-
@Neslihan-Yaşar abd elçiliği banka hesabındaki parayla ilgilenmez.
-
@Neslihan-Yaşar amerika banka hesaplari veya mal varliklari ile ilgilenmiyor. Birsey görmek istememisler soru da sormamislar bununla ilgili
-
nasil yani ama ilk sayfada yazmislar banka hesap dokumu vs gerek yok mu yani
-
@Neslihan-Yaşar evrak götürebilirsiniz.
%90 bakmazlar ama :) -
tamam cok tesekkur ederim :)
-
merhaba az once [email protected] adresinden anneme bi mail Geldi ve babam hakkinda detayli bilgi istiyor cok panik oldum lutfen yardimci olur musunuz neden Boyle bir mail Geldi kaynanama da randevu aldim ama ona Boyle bir mail gelmedi nedeni ne olabilir sizce endiselenmeli miyim
-
@Neslihan-Yaşar tam olarak nasıl bir bilgi isteniyor? içeriği göremediğimiz için yorum yapmak zor. bazen DS-160 formunun tekrar doldurulmasını talep edebiliyorlar, öyle bir şey mi?
-
@tufank hayir oyle degil size ozelden yaziyorum zahmet olmazsa bakar misiniz
-
Merhaba arkadaşlar vizemiz onayladı 1 saat önce konsolosluktan çıktık tüm detayları ilgili konu başlığında yazdım
-
@T-C-Kubilay-Dikici Tebriklerrrr hayırlı olsun :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Arkadaslar merhaba ben amerikada yasiyorum ve annem icin vize aldik, annem bursada yasiyor ancak konsolosluk pasaportu besiktas levent subesine gonderdi, bu pasaportu buradan alip bursaya gondertme durumu nedir? ptt telefonlari acmiyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum