(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
arkadaslar merhaba ben anneme ds 160 formu doldurdum ucret odemek icin sisteme girip dosyayi eklemeye calisiyorum ama bu dosya numarasi daha once kullanilmis diyo ama ilk defa yapiyorum neden oldugunu biliyor musunuz veya yeni bi dosya doldurdum onunla basvuru yapsam sorun olur mu
-
Arkadaşlar yardiminiz için çok teşekkür ederim. Annemle babam biraz önce Ankarada vize mulakatindan ciktilar. Vizeleri onaylandi.
3 4 dakika sürmüş sorulan sorular kiziniz evli mi? ne is yapiyor? Damadiniz ne iş yapıyor? Babama siz nerden emeklisiniz diye sormuslar. Herhangi bir belge görmek istememisler ama biz hazirlikli gittik.Annem dinlemis genelde onay veriliyormus onlarin duyduklari zaman zarfinda. Çok mutluyuz darısı bekleyenlerin başına -
@graombze tebrikler, vizeleri hayırlı olsun.
-
@Neslihan-Yaşar AIS ile DS-160 formu arasında doğrudan bir bağ yok. Alakasız bir id bile girseniz randevu alabiliyorsunuz. Uyarının bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum. AIS üzerinde birden fazla grup randevusu mu var? Aynı vize kategorisi için aynı kişiyi birden fazla ekleyemiyorsunuz. Kişisel bilgileri gizleyerek hataya ait ekran görüntüsünü iletebilirseniz daha iyi anlayabiliriz durumu.
-
@graombze hayırlı olsun 2 gün sonra darısı başıma :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici Sırada siz varsınız sanırım ankaraya gelirken evde ne kadar mont varsa getirin hadi bakalım heyecan yapmayın
-
@T-C-Kubilay-Dikici Çok az kaldı hazır mısınız? Ben de az sizin kadar merakla bekliyorm sonucu 😄
-
@newbie97 Evet sırada ben varım bakalım sonuç ne olacak başta heyecan yoktu ama şimdi kademe kademe artmaya başladı :) Konya da yaşadığım için kuru soğuk havaya alışığım diye bilirim :)
@lawyergirl hazır olmaya çalışıyorum :) vakit azaldıkça heyecan artmaya başladı vizesini alanları okudukça rahatlıyorum :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici dualarım seninle hayirli haberler ile gel insallah
-
daha önce pasaport teslim adresi için kendi adresimizi girebiliyorduk şimdi İstanbul için sadece Levent PTT şubesi çıkıyor. Bu yeni bir uygulama mı?
-
Vizemiz onaylandı 💫 Darısı size olsun Detayları yazacağım mülakat kısmına 🙏🌺
-
@siraysessiz Hayırlı olsun tebrikler
-
@siraysessiz Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun 💝
-
arkadaslar bi sorum var. ben anneme kardesime ve kaynanam ds 160 doldurdum ve hepsinde de vize turunu b2 sectim ama ais kaydinda randevu alirken b1b2 sectim bu bize olumsuz geri doner mi? bir diger sorum hepsinde de bu formu doldururken birinden yardim aldiniz mi kismina hayir dedim ama annemin okuma yazmasi bile yok sorun yaparlar mi :)
-
@Neslihan-Yaşar turist vizesi B1 B2 diye geçiyor. Ben formu dolduran kişi olarak kendimi yazdim çünkü formu ben yaptım. Bir sorun da olmadi. Nerden yapildigi gorunur diye düşündüm.
-
@cihantr ekstra ücret öderseniz evinize kurye hizmeti var. Ais hesabınızdan işlemi yapabilirsiniz
-
@graombze peki sizce degistirmeme gerek var mi yani yeni form doldurup randevuya gidecekleri zaman yeni formu mu gondersinler bi de ais kaydinda bir kere formu degistirebiliyoruz sanirim sizce yapayim mi
-
@Neslihan-Yaşar bence daha deneyimli arkadaşlar cevaplasinlar bu konuyu çünkü ben formu kendim yaptım annemle babama sordum sorulari ama yapan bendim imzayada kendi imzami attım yapan kişiye de kendi adimi yazdim. Dun vizelerini sorunsuz aldilar.
-
Şuan eşimle birlikte trendeyiz bir saat sonra varmış oluruz yarında vize görüşmesi :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici Bol şanslar, sabah kahvaltıda ankara simidi önerimdir :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum