DV2026 Sohbet Odası
-
Buralar duruldu yine :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 Valla focus kafa olmak çok zor ya. Gün içerisinde sürekli aklımın bir tarafında var gd ama şuan beklemekten başka ne yapabiliriz ki😀
-
@cvatulip Valla greencard şu an aklımın ucundan geçen en son şey desem yeridir :beaming_face_with_smiling_eyes: mesaj okuması zevkli oluyor da kimse yazmıyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 Hocam kaçıncı başvurunuzu yaptınız siz?
-
Günaydın hayırlı sabahlar kaldı 23 hafta :) 165 gün göze çok görünüyor :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici B1/b2 ne yapacaksınız acaba ben sizin mülakat sonucunuzu çok merak ediyorum :beaming_face_with_smiling_eyes: Ben hala başvurmadım
-
@newbie97 heyecanla bende bekliyorumne söyleyeceğimi kendimi nasıl anlatacağımı az çok kafamda kurdum çok ümitli değilim geçen bir arkadaşın ret yemişti yiyen kişinin profili de gayet güzeldi bu yüzden umutlu olmamın tek yan tr deki çalışma hayatım emeklilik için gerekli: 5400gün benim 4313 gün oldu ondan gidip ne yapacak bu derler :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici Çocuklu aileyseniz verme ihtimalleri yüksek oluyor genelde ama yine de şans tamamen. Yanlış hatırlamıyorsam çocuğunuz vardı 3 kişiye 4 aya çektiyseniz randevuyu bende tek kişi yaza bırakmadan çekerim diye tahmin ediyorum ondan acele etmiyorum başvurmak için
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Buralar duruldu yine :beaming_face_with_smiling_eyes:
ben olmasam kimse yazmiyor pek :face_with_rolling_eyes: 😅
-
Sıra gelme case’i kaça düştü arkadaşlar bilen var mı
-
@newbie97 çocuklu aile bir artı evet ama İstanbul bu konuda çok sıkıntılı. Ben 15 yillik devlet calisaniyim. Eşim Türkiye'nin en büyük kurumsal firmalarından birinde 10 yıldır çalışıyor. Pasaportumuzda 7 ülkenin kaşesi var. (shengen dahil) istanbul'da biz dahil önümüzdeki tüm ailelere red verdiler ki profilleri gayet iyiydi. Randevu alacaksanız kesinlikle Ankara'dan alın.
-
@T-C-Kubilay-Dikici Çok varmış daha😬 Süreci tabi az çok burdaki eski yılların konularından okudum ama öngöremiyorum yine de. Diyelim 2025 mayısta talihli olduk, case numberınıza göre mi geliyor sadece mülakat sırası? 2025 eylül ve 2026 eylül arasında mülaka girip vizemizin onaylanmış olması ve sonrasında 6 ay içinde ABD ye giriş yapmamız bekleniyor sanırım.O zaman gelecekten sesleniyorum; Bugün 2 şubat 2027 bahçede kahvemi yudumluyorum, bugün Auistinde hava serin.İlk aylar epey zorlandığımız şeyler olsa da artık yavaş yavaş düzenimizi oturttuk.Kızım okuluna alıştı.Huzurluyuz.Sevgiler.
-
@JesusLord DV-2024 Ankara 7000'e kadar vermiş. DV-2025 de şu anda 1300'lerde. Yani kazansan bir dert kazanmasan bir dert durumu var.
-
@rnc Aynen sen nereye kayboldun hiç yazmıyon :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Emrah-Borazan Ben zaten ankara da ikamet ettiğim için alırsam ankara dan alırım randevuyu
-
@newbie97 Çocuğum yok iki kişiyiz eşim ve ben 2026ocaktan 2024aralık çektim 1 ay içinde 4 kere tarih değiştirdim
-
@cvatulip sürecine 3 yıllık sayfada okuduğum kadar deneyimler özeletleyim
2025 Mayıs geldi ve o malum yazıyı gördün havalara uçuyorsunSıra numaran 3k ile 2k arasında ise bunu ankaranın bu ayki performansına göre değerlendirmemiz gerekir şuan için 3k ile 2k arasında olduğunu var sayarak yazıyorum hesaplarında paraya göre ben ankaranın stresini yaşayamam vize ve maddi sorunum yok diyorsan hemen dv25 deneyimlere göre dosyanı taşımak için harekete geçiyorsun diyelim ki paran yok yada vize alma sorunun var vizesiz ülkede dosyanı kabul etmedi o zaman bu sıra aralığı ankara için kötü değil gibi duruyor ümitle heyacanla ankarayı bekliyorsun bu arada sokak hayvanlarını da yardım etmeyi unutma
Sıra numaran 3k ile 5k arasında ise ankara güvenme ve paranı bir şekilde ayarla vize sorunun varsa vizesiz ülkelere uğraş ve dosyanı taşımanı tavsiye ederim taşımazsanda bol bol dua et ankara bu sene iyi çalışsın diye bu arada sokak hayvanlarına da yardım etmeyi unutma
sıran numaran 5k ile 10k arasında ise ne yap ne et dosyanı taşı ankara dv23 de 12k sıra verdi dv24de en son 7k sıra verdi dv25 de olacak beli değil bu oraantıda gidersek bu aralığa vize gelmez dosyanı taşımaya bak bu arada sokak hayvanlarına da yardım etmeyi unutma
sıra numaran 10k üstünde ise sadece dosya taşımaya odaklan bu arada sokak hayvanlarına da yardım etmeyi unutma
-
@T-C-Kubilay-Dikici @T-C-Kubilay-Dikici Çok teşekkür ederim çok net olmuş🙏 Evet o dosyanın current olma meselesi ve muhtemel mülakat tarihi gelip gelmeyeceğine ilişkin forumda son beş yılın istatistiksel verilerin bulunması falan çok iyi.Herkes çok ciddi emek vermiş bu zamana kadar.Dilerim isteyen hakeden herkesin süreci su gibi aksın.Ve evet sokak hayvanlarına tabi ki yardım edelim:)
-
Şu green card sürecine olumlu bir güncelleme gelse keşke :) Sonuç açıklanma tarihinin kısalması, pasaport şartı falan ne bileyim :D
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc Aynen sen nereye kayboldun hiç yazmıyon :beaming_face_with_smiling_eyes:
Canim istemiyor. Başka işlerle meşgulum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum