Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@brownanchor Ben şehrin dışında oturuyorum burası Ankara nın içinden 1-2 derece daha düşük oluyor genelde. Burada bile kar tutmuyor tuttuğu en fazla 2 gün, şehrin içinde zaten gün içerisinde eriyor arabalar geçtikçe

• Arkadaşlar ilk başvurum , “kesin çıkacak hissi” hastalığına yakalanmış olabilir miyim😀 Forumdaki eyaletler başlığını okuyorum, youtune da videoları izliyorum. Bazen çok kızıyorum kendime de eşime de neden bu zamana kadar cesaret edip başvurmadık , şansımızı daha önce denemedik diye.

• @cvatulip, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Arkadaşlar ilk başvurum , “kesin çıkacak hissi” hastalığına yakalanmış olabilir miyim😀 Forumdaki eyaletler başlığını okuyorum, youtune da videoları izliyorum. Bazen çok kızıyorum kendime de eşime de neden bu zamana kadar cesaret edip başvurmadık , şansımızı daha önce denemedik diye.

Yaşını bilmiyorum ama kardeşim diye hitap ediyorum;
    Kardeşim aynı his bende de var. Benim yaşım 53. Emekli elektrik teknisyeni memurum. Türkiye'de memuriyeti de emekliliği de yakardım. Ama o zaman ki aklıma yanayım. Aslında bu konuda büyükler de bizi hep evcil ve buraya bağlı yönlendirdi. Daha 3-5 yıllık memurken Almanya teknik eleman arıyordu. Rahmetli babam "Ne güzel işin var" deyip vazgeçirdi. Şimdi öyle pişmanım ki yurtdışına çıkmadığım için. Bu arada geçen yıl 7 Kasım'da bitmiş. Ben 14 Kasım'da bilmeden niyetlendim ama süre dolmuş. Seneye kesin başvuracağım dedim ve 4 Kasım'da başvurdum. Herkes için hayırlısı olsun inşallah.

• @AhmetGS17 O kadar haklısınız ki ilham oldunuz. Ben 34 yaşındayım eşim 37.Benzer kaygılar ve toplumsal baskılar bizde de oldu konfor alanının verdiği rahatlık ve güven bir şekilde baskın çıktı hep.Ki çok fırsatımız oldu üniversiteden mezun olduğumuzda gidebilirdik yeni bir hayat kurmak için ki özellikle eşimin mesleği çok uygun GSF mezunu oyun sektöründe ama dediğim gibi aileye yakın olmak o zamanın ülke şartlarında aldığımız ortalama üstü maaşlar tuttu bir şekilde bizi. Ama işte ta ki çocuğumuz olana kadar. İşte o zaman öncelikler değişiyormuş.Dilerim ki gönlünüze göre olsun inşallah şansınız yaver gider ve çıkar size🍀

• ![alt metni](watermarked-cliEB0A.jpg görsel url)

5 Mayıs 2025 günü hepimizin hayali böyle bir cevapla karşılaşmak

• @AhmetGS17 bu yazıdan sonra uykusuz geceler başlıyor işte, hele bir de cn yüksek ise hayal bile kuramıyorsun.

• ⭐⭐⭐

@dogan28 25 bine alırsınız mülakat hocam o kadar dert etmeyin taşırsınız bir yere dosyanızı

Hiç çıkmayanlar ne yapsın 🙂

• @newbie97 Cut off 25K yi Haziran Temmuz da görür. Mulakat planlamasi Agustos Eylul u bulur. Eylul e kota kalacagi muamma. Gecen seneye gote 3650 adet daha az vize basilacak.

• @minnesota merhaba 30 bine bile vize alınmış eu tr den 2024 dv te. Umarım bize sıra gelir 23 binlerde

• ⭐⭐⭐

Buralar duruldu yine 😁

• @newbie97 Valla focus kafa olmak çok zor ya. Gün içerisinde sürekli aklımın bir tarafında var gd ama şuan beklemekten başka ne yapabiliriz ki😀

• ⭐⭐⭐

@cvatulip Valla greencard şu an aklımın ucundan geçen en son şey desem yeridir 😁 mesaj okuması zevkli oluyor da kimse yazmıyor 😁

• @newbie97 Hocam kaçıncı başvurunuzu yaptınız siz?

• ⭐⭐

Günaydın hayırlı sabahlar kaldı 23 hafta 🙂 165 gün göze çok görünüyor 🙂

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici B1/b2 ne yapacaksınız acaba ben sizin mülakat sonucunuzu çok merak ediyorum 😁 Ben hala başvurmadım

• ⭐⭐

@newbie97 heyecanla bende bekliyorumne söyleyeceğimi kendimi nasıl anlatacağımı az çok kafamda kurdum çok ümitli değilim geçen bir arkadaşın ret yemişti yiyen kişinin profili de gayet güzeldi bu yüzden umutlu olmamın tek yan tr deki çalışma hayatım emeklilik için gerekli: 5400gün benim 4313 gün oldu ondan gidip ne yapacak bu derler 🙂

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Çocuklu aileyseniz verme ihtimalleri yüksek oluyor genelde ama yine de şans tamamen. Yanlış hatırlamıyorsam çocuğunuz vardı 3 kişiye 4 aya çektiyseniz randevuyu bende tek kişi yaza bırakmadan çekerim diye tahmin ediyorum ondan acele etmiyorum başvurmak için

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Buralar duruldu yine 😁

ben olmasam kimse yazmiyor pek 🙄 😅

• Sıra gelme case’i kaça düştü arkadaşlar bilen var mı

• ⭐⭐

@newbie97 çocuklu aile bir artı evet ama İstanbul bu konuda çok sıkıntılı. Ben 15 yillik devlet calisaniyim. Eşim Türkiye'nin en büyük kurumsal firmalarından birinde 10 yıldır çalışıyor. Pasaportumuzda 7 ülkenin kaşesi var. (shengen dahil) istanbul'da biz dahil önümüzdeki tüm ailelere red verdiler ki profilleri gayet iyiydi. Randevu alacaksanız kesinlikle Ankara'dan alın.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |