DV2025 Sohbet Odası
-
@busedmrcgl senin mülakat alman gerekiyordu 🤔
-
@Movistar74 600lü numaralardan itibaren mülakat alan yok 2025DV excelini incelediğimde :( daha bir kere mülakat tarihi dağıtımı yaptı Ankara. İkincisini yaparsa inşallah sıram gelecek diye düşünüyorum :D
-
@busedmrcgl 700'e gelir bence de Ankara hala 700'lerdeyse vah Ankara'nın haline
-
@busedmrcgl Hayırlısı olsun o zaman 🙏
-
@iambaranaydin göçmenlik başvurusu yaptıysanız green carda neden ihityacınız var ki?
-
@fahriakc teşekkür ederim
-
@iambaranaydin ben bu konuyu avukata danışmıştım, evet lotodan çıkarsa green card almaya hak kazanıyorsunuz. İki süreç birbirini etkilemiyor.
-
fotoğraf boyutu 46 kb site kabul eder mi
-
@Arifçe kabul eder
-
teşekkür ederim :)
-
Merhaba Forumda yeniyim konuyu bulamıyorum
Müsadenizle sizlere sorabilirmiyim.
Greencard Başvuru formunda Soyadımı yazarken C harfini büyük C olarak yazdım Başvuru onayladığım son sayfada Ç olarak çıkmış, mail adresm yanlış olmasın diye maile odaklanırken gözümden kaçmış. Seçilirsem acaba mülakatta veya başka bir aşamada soyadımdaki bir harfin nufuz cuzdanımdaki gibi C olması yerine Ç olduğu için sıkıntı yaşarmıyım -
-
Bu ileti silindi! -
Selamlar herkese, yaklaşık 20 dk önce gelen mail ile mülakat tarihimi öğrenmiş oldum 🙂(uzun zamandır takip ediyorum forumdaki konuları ama şuan umarım heyecandan yanlış başlığa yazmıyorumdur :D ). 15.01.2025 için bana şans dileyinn 🙏
-
@merve34 tebrikler bol şans
-
@merve34 cn niz tam olarak 12xx 15xx şeklinde yazar mısınız en azından en yüksek kaça geldi bilgi edinmek isteyenlere örnek olur. Tebrik ederim bu arada 😊
-
@merve34 hayırlı olsun Excel dosyasına mülakat tarihinizi yazmayı unutmayın☺️
-
@merve34 tebrikler bol şans diliyorum. Heyecanınızı vize ile taclandırmanız dileğiyle...
-
@TuttoSPORT çok teşekkür ediyorum 🙏🏼
-
@mehmetserdarnar imzamda düzenlemeyi unutmuşum 🤦🏽♀️ cn 11XX 🌸
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum