DV2026 Sohbet Odası
-
@newbie97 Al benden de o kadar. Kendim haftada 6 gün günde 9 saat çalışıp 60 bin lira kazanacağıma ( eğer kendi evimde oturuyor, evimin sahibi isem) aylık 25 bin lira pasif gelir yatsın hesabıma çalışmadan bu para ile geçinirim ve daha mutlu olurum.
-
@Atlantis00 Kendine yetecek malın mülkün olduktan sonra, keyif almıyorsan çalışmanın sonu yok bence. Abd de çok var 70 yaşında çalışan insan mesela o durumlara düşmemek lazım yaş 70 olmadan pasif gelirleri dizmek lazım
Ben mesela keyifçi bir insanım, bir teknem olsun haftada 2 gün tekneyle balığa çıkarım, haftada 2 gün mangal yaparım, 2 gün yüzerim, kalan 1 gün de yatarım, bunları sağlayacak imkanım olduktan sonra çalışmam doğrusu. Zaten şunun şurasında 10 15 sene yaşayıp ölcez ne gerek var günün yarısını çalışarak geçirmeye :)
-
-
@Dikkat67 Ata dan zengin olmadıktan sonra çalışmak şart.
-
@Atlantis00 Birde evimin bahçesi olsun insanla uğraşacağıma toprakla uğraşayım harika olur
-
@beceke Tşk.
-
@newbie97 dil çok güzel bir artı ben şuan pratik yapmak için genelikle +880 numaradan mesaj atan dolandırıcılarla ilgileniyormuş gibi yapıp oradan onlarla yazışıyorum bana da pratik oluyor biraz önce biri daha yazdı :)

-
@Dikkat67 O tam benlik iş evimin bahçesi olsun domates, biber ne bulursam ekerim :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@T-C-Kubilay-Dikici bunun için çok fazla internet üzerinde site var onlara bakmanızı tavsiye ederim konuşarak pratik yaparsınız
-
@minnesota Atanın cimrisi denk gelince de çok büyük sıkıntı. Ananemin babası, 95 yaşında vefat etti. 95 yaşına kadar hiçbir şey vermedi evlatlarına. Ben ölünce sizin olcak zaten her şey deyip durmuş. Büyük dedem 95 yaşında öldüğünde, ananem zaten 67 yaşındaydı. Tabii ki yaş kaç olursa olsun miras gelmesi güzel bir şey ama 60 yaşından sonra gelecek miras ile de yapılacaklar sınırlı tabii. Bir insan onca malı mülkü varken neden hayattayken evlatlarına paylaştırmaz onu da anlamıyorum. Hep bu eski kafalı mal düşkünü yaşlılarda oluyor bu. Sanarsın ahirete götürecek.
-
@newbie97 bir kaç uygulama satın aldım bunlar direk pratik oluyor sürekli uygulamalar olsun konuşma yerlerri olsun sürekli pratik halindeyim
-
@T-C-Kubilay-Dikici bu iyiymiş 😄😄 dil öğrenmek için bütün tuşlara basıyorsunuz
-
@T-C-Kubilay-Dikici Benim de aynı yolu izlemişliğim var. Devamında dalga geçtiğimi anlayınca
küfüryemişliğim var. Genelde Malezya Singapur taraflarından yazıyorlar adları Lili Leleele oluyor :))) -
@hasnotben Size yine Lili ler Fatma lar yazıyor, bana yazan nijerya alan kodluydu erkekti, profil resmi felan arapçaydı bir örgütçüdür felan diye korktum engelledim :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Atlantis00 Cevap basit sağlığında mallarını dağıtırsa elden ayaktan düştüğünde kimse bakmaz...Elinde mal tutarak herkesi etrafında pervane edebilir..😉
-
@newbie97 Ağlarına düşürmek istedikleri kitleye göre profil foto ya da isim koyuyorlar oysa el hep aynı el, laflar aynı laflar :)) yapacak tek şey aslında ilk mesaj attıklarında engellemek.
-
Ayrıca yabancı dil için Memrise uygulamasını öneririm
-
Trump bu hamleyi yaparsa üniversite okumaya gideriz artık forumca 😂
https://www.instagram.com/reel/DCUaddssX3z/?igsh=MW0wdzY4bWkyc2tqYw==
-
@elektra Çok iyi derecede İngilizce bilen + yıllık üniversite masraflarını karşılayabilecek ( 11-40 bin dolar arası ) kişiler için mantıklı duruyor.
-
@elektra 2 yıllık kolejlerin fiyatı ne acaba tahminimce 20-30 bin dolardır(umarım daha ucuzdur) Acaba SAT sınavını kabul ederler mi bence etmeleri gerekiyor ama
Abd de öğrenim kredisi alıp yıllarca ödemeyen insanlar var o yüzden çok ucuz bir seçenek olacağını sanmıyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
62
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum