Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 918 439.0k 874

• @newbie97 dil çok güzel bir artı ben şuan pratik yapmak için genelikle +880 numaradan mesaj atan dolandırıcılarla ilgileniyormuş gibi yapıp oradan onlarla yazışıyorum bana da pratik oluyor biraz önce biri daha yazdı :)

964461a2-545e-41f2-9eba-658f26472869-image.png

• ⭐⭐⭐

@Dikkat67 O tam benlik iş evimin bahçesi olsun domates, biber ne bulursam ekerim :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @T-C-Kubilay-Dikici bunun için çok fazla internet üzerinde site var onlara bakmanızı tavsiye ederim konuşarak pratik yaparsınız

• ⭐⭐⭐

@minnesota Atanın cimrisi denk gelince de çok büyük sıkıntı. Ananemin babası, 95 yaşında vefat etti. 95 yaşına kadar hiçbir şey vermedi evlatlarına. Ben ölünce sizin olcak zaten her şey deyip durmuş. Büyük dedem 95 yaşında öldüğünde, ananem zaten 67 yaşındaydı. Tabii ki yaş kaç olursa olsun miras gelmesi güzel bir şey ama 60 yaşından sonra gelecek miras ile de yapılacaklar sınırlı tabii. Bir insan onca malı mülkü varken neden hayattayken evlatlarına paylaştırmaz onu da anlamıyorum. Hep bu eski kafalı mal düşkünü yaşlılarda oluyor bu. Sanarsın ahirete götürecek.

• @newbie97 bir kaç uygulama satın aldım bunlar direk pratik oluyor sürekli uygulamalar olsun konuşma yerlerri olsun sürekli pratik halindeyim

• @T-C-Kubilay-Dikici bu iyiymiş 😄😄 dil öğrenmek için bütün tuşlara basıyorsunuz

• @T-C-Kubilay-Dikici Benim de aynı yolu izlemişliğim var. Devamında dalga geçtiğimi anlayınca küfür yemişliğim var. Genelde Malezya Singapur taraflarından yazıyorlar adları Lili Leleele oluyor :)))

• ⭐⭐⭐

@hasnotben Size yine Lili ler Fatma lar yazıyor, bana yazan nijerya alan kodluydu erkekti, profil resmi felan arapçaydı bir örgütçüdür felan diye korktum engelledim :beaming_face_with_smiling_eyes:

• ⭐⭐⭐

@Atlantis00 Cevap basit sağlığında mallarını dağıtırsa elden ayaktan düştüğünde kimse bakmaz...Elinde mal tutarak herkesi etrafında pervane edebilir..😉

• @newbie97 Ağlarına düşürmek istedikleri kitleye göre profil foto ya da isim koyuyorlar oysa el hep aynı el, laflar aynı laflar :)) yapacak tek şey aslında ilk mesaj attıklarında engellemek.

• Ayrıca yabancı dil için Memrise uygulamasını öneririm

• Trump bu hamleyi yaparsa üniversite okumaya gideriz artık forumca 😂

https://www.instagram.com/reel/DCUaddssX3z/?igsh=MW0wdzY4bWkyc2tqYw==

• ⭐⭐⭐

@elektra Çok iyi derecede İngilizce bilen + yıllık üniversite masraflarını karşılayabilecek ( 11-40 bin dolar arası ) kişiler için mantıklı duruyor.

• ⭐⭐⭐

@elektra 2 yıllık kolejlerin fiyatı ne acaba tahminimce 20-30 bin dolardır(umarım daha ucuzdur) Acaba SAT sınavını kabul ederler mi bence etmeleri gerekiyor ama

Abd de öğrenim kredisi alıp yıllarca ödemeyen insanlar var o yüzden çok ucuz bir seçenek olacağını sanmıyorum

• ⭐⭐⭐

@Atlantis00 Aslında aklıma bir fikir geldi :beaming_face_with_smiling_eyes:

UOLP bölümleri oluyor baya ücretli bölümler bunlar. Tr den ücretlisine giriyorsun(puanı çok düşük diye hatırlıyorum seneliği de 10 bin dolar diye hatırlıyorum), ilk sene tr de okuyorsun, ikinci sene new yorka gönderiyorlar gider gitmez iltica başlatıyorsun :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

Normalde 1-3. sınıflar tr de 2-4 new yorkta veya başla eyaletteki anlaşmalı ünilerde oluyor diye biliyorum. İlk senenin parasını çıkarabilen bu yola başvurabilir en azından yasal gider :face_with_tears_of_joy:

Hem yasal hemde ucuz olabilir :face_with_tears_of_joy:

• ⭐⭐⭐

@newbie97 Valla şu sıralar ekmek almaya bile giderken üşeniyorum, şunlara girişecek kişilerin Allah yardımcısı olsun :D

• ⭐⭐⭐

@Atlantis00 Valla ben ekmek yemiyorum, yiyenler düşünsün :beaming_face_with_smiling_eyes:

• ⭐⭐⭐

@newbie97 Şu sıralar üst kattaki ****** kişilerle uğraşıyorum. Aşırı ses yapıyorlar. Cidden en güzeli en üst katta oturacaksın ve özellikle yatak odan ortak duvarlı bir oda olmayacak. Bu ikisi tamamsa bir daha orman kaçkını insanların sesleriyle uğraşmak zorunda kalmıyorsun.

• ⭐⭐⭐

@Atlantis00 Ben bunun bilincinde olarak en üst katta oturuyorum. Alttaki aşırı kötü kokuyor cam açılmıyor evde bu seferde, sabah 8 de camı açıyorsun patlıcan közleme kokusu geliyor, 2 saat sonra yine açıyorsun yine patlıcan közleniyor, zaten 2 kişi sigara içildiğinden her 15 dk da bir sigara kokusu geliyor, evde salçalı soğanlı yemek yapıyorlar 2 saat onun kokusu gitmiyor (3 öğünle çarp), yandaki desen gece 12 de saz çalıyor yatak odasında, ses aynen benim odaya yansıyor, yanlış anlaşılma olmasın salonunda da yapsa yine benim odaya geliyor o bağırma sesleri, alt katın yürüme sesi bana geliyor, yandaki banyonun kapısını her yarım saatte bir çarpıyor(tahminine göre şeker hastalıkları var yoksa bu kadar sık tuvalete gidiyor olamazlar), ayrıca gece 3 de duş fantezileri var, maşrapaları kovaları yerden yere vurarak ritim tutuyorlar(umarım ritimdir :beaming_face_with_smiling_eyes: )

Kısacası bu ülkede nereye gidersen git huzur bulamazsın yok öyle bir apartman dairesi, ben 3 ev değiştim huzur bulamadım birde ülke değişip denicem şansımı :beaming_face_with_smiling_eyes:

Ekleme: Sabah uyanıyorsun, banyoya girmeye niyetleniyorsun, suyu bir açıyorsun oda ne sigara kokmuş banyo. Aa banyo havalandırmasından geliyormuş meğersem, tuvalette sigara fantezisi olan komşu da herkese nasip olmaz :beaming_face_with_smiling_eyes: Gün içerisinde herhangi bir zamanda banyoya gir banyoda salçalı soğanlı yemek kokusu alma ihtimalin %50. Havalandırmadan geliyor yine. Böyle normal anlattığıma bakma evin her yeri her saat farklı kötü kokuyor, her yerinden farklı sesler geliyor

• ⭐⭐⭐

@newbie97 Ohoooo bu olay meğerse sadece benim içimde birikmemiş :D Valla bir önceki evimiz toki evlerindeydi. Bildiğin 80-90 mt2 evdi, kutu gibiydi ama şakasız söylüyorum hiç kimsenin sesi gelmiyordu. O kadar kaliteli ses yalıtımı vardı ki. Orada en üst kattaydık, üst kat derdi yoktu, diğer yerlerden hiç ses gelmiyordu. Sanırım işin özü toki evleri gibi duruyor :D

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    54k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

54

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k