Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@JesusLord yaşamak istediğim bölgelerden biridir chicago başlangıç için dil bilgim az olduğu için birde gider kalemlerini düşürmek adına tampa başlamayı akabinde chicago geçmeyi daha sonra san diego da emekli olmayı bekleyeceğim 🙂 hayatlar vs hayaller = dv26

• Başvuru yapan herkese hayırlı haberler gelsin inşallah. Süreci hep birlikte takip edeceğiz.

• Arkadaşlar Trump gelene kadar vize ret/onay durumunda değişiklik olur mu sizce? Vize alanların sayısında artış olur mu?

• @simurg9492, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Harpy-Eagle Hocam green card bir alternatif değil bir şans. Alternatifleri yaratıp yaratmama durumuma baktım. Yapabileceğim şeyleri adım adım yapıyorum.

Attığım adımlar işe yarıyor veya yaramıyor tartışabilirim ama greencard bir çekiliş. Çıkma şansı çok çok düşük bir şans. Üstelik çıktı gitme garantisi yok. Beni şimdiye kadar çıkmama hayal kırıklığı çok etkiledi. Kabullendim çıkmama durumunu. Ayrıca yaşım da ilerledi şartlarım daha da zorlaştı. Hüzün verici bir durum ama şartlarım el vermiyor. Bu yüzden gidenlere burdan el sallamayı tercih ediyorum artık.

Yapabileceğiniz şeyleri adım adım yapıyorsanız halen Amerika’ya gitmeye çalışıyorsunuz diye düşündüm. Bu durumda zaten ücretsiz olan çekilişe başvursanız da olurdu sanki

• @Selçuk55 şimdiden 6 binden giriş yapmışsınız gelecekten mi geldiniz ;d

• ⭐⭐

Sayılı gün çabuk geçer düşüncesiyle 173 günümüz kaldı 🙂

• günaydınlar arkadaşlar, fenerbahçeli, muhalif ve greencard başvurusu yapmış biri olarak o sene bu sene diyeceğim artık hangi yerden yüzümüz gülerse 😂

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Günaydınlar, pasaportu hemen çıkarıp başvurmuş olmamak için hala bekletiyorum ben b1/b2 başvurusunu 😁

Adamlar demesin sırf bunun için pasaport çıkartmış diye 😁 Birde önemli husus burç yorumlarını izliyorum youtube dan kadın özellikle uyardı bu haftayı durgun geçirin, pazartesi konsolosluk yurtdışı işleriniz vs varsa erteleyin diye

Şu dolunayı bir hayırlısıyla atlatırsak 12. ayda yapmayı planlıyorum başvurumu 😁

• ⭐⭐

@newbie97 yurdum insanının ciddi bilgi eksiği var b1le alakalı belli oldu 🙂
    burç beklemek falan.

• good bye!

• @yasinyasa selamlar j1 vizesi ancak uzun dönem olmadığını belirtmek için swat22 yazmıştım. summer work and travel programı. öğrencilerin 3 ay çalışıp 1 ay gezebildiği vize.

• good bye!

• @yasinyasa rica ederim ne demek, öğrencilere kesinlikle önerdiğim bir program ve vize türü

• ⭐⭐⭐

@charon Siz diğer konuda da böyle üstten bakarak bana cevap yazıyordunuz ben alttan almaya çalışıyorum ama. Ciddi bilgi eksikliği nedir? Ben başvurmaya hazır hissetmiyorum kendimi. Bir kadın birey olarak ve bir ikizler burcu olarak ve bir işsiz olarak oturup astrologların yorumlarını dinlemeyi seviyorum, oturup youtube üzerindeki herhangi bir hoş karşılıklı sohbeti ister gerçek olsun ister sallamasyon bir konu olsun açıp izlemeyi seviyorum, bu diğer konularda da böyle.

Ben buraya sohbete goygoya giriyorum, burada dediğim her şeyi ciddiye almayın. Bazen burada sırf mesaj olsun muhabbet dönsün diye bir şeyler yazıyorum. Açık söyleyim ben b1/b2 yi yada herhangi başka bir vizeyi de ciddiye almıyorum. İnanın buraya girme sebebim boş muhabbet. Benim herhangi bir dediğimi düzeltmenizi veya yorum yapmanızı istemiyorum mümkünse beni engellerseniz mutlu olurum cidden

• ⭐⭐⭐⭐

@lavender

Çevremde 2024 yaz mevsimi için Work & Travel (WAT) yapmak için gitmek isteyen arkadaşlarımın yakın akrabalarının vize başvurularında red oranı ne yazık ki yüksekti.

Detayını sorduğumda 2023 yaz sezonunda WAT için ABD'ye giderek Türkiye'ye dönmeyen öğrenci sayısının yüksek olması nedeniyle konsolosluk da ne yazık ki ekstra ince eleyerek sık dokumuş 2024 yaz mevsimi başvurularında diğer göçmen olmayan vize taleplerinde olduğu gibi. Umarım 2025 yaz mevsimi başvuralarında aksi yaşanır, bu güzel tecrübeyi yaşayabilir T.C vatandaşı öğrenciler.

• @ATS16 merhabalar, kesinlikle kolay değil. söylediğiniz durum benim zamanımda da konuşuluyordu çok net hatırlıyorum, wat öğrencileri için pandemi sonrası hep aynı şeyler söyledi. ama yine de olursa öğrenci bütçesiyle amerika'yı gezmenin görmenin en kolay yolu, bu yüzden şans ufak da olsa denesinler derim 🙂

• ⭐⭐

@newbie97 bence gecikmeyin randevunuzu alın sonra randevuyu öne taşımak için sürekli kontrol edin 🙂 benim şansım iyi haber gitti randevu aldıktan sonra 1 ay geçmeden randevumuzu 2026 ocaktan 2024 aralık aldık 1 ayda kısa süre sonra vize görüşmem var gc çıkmaz ise b1b2 alırsam 2025 yazın route66 da eşimle birlikte los angeleas doğru süreceğim 🙂

• @lavender Wat programlarının fiyatlarını çok fahiş şekilde arttırmışlar. 2014'de taksimde bulunan bir firma aracılığı ile WAT'a katılmıştım ve firmaya ödediğim ücret 1400$ idi. Dolar üstüne üstlük 2 TL idi. Şimdi 3000 usd civarları istiyor firmalar sanırım. Ben ABD'li aracı firmaların bu kadar arttırdığını düşünmüyorum. Bizim firmaların işgüzarlığı olmalı bu da.

• Bu sene sayaç yok mu ? Aaaa çok şaşırdım.Sayaç olunca ayrı bir heyecanlı oluyor.

• @admin @gucarslan Sayaç ekleyecekmisiniz ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |