kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
@JesusLord yaşamak istediğim bölgelerden biridir chicago başlangıç için dil bilgim az olduğu için birde gider kalemlerini düşürmek adına tampa başlamayı akabinde chicago geçmeyi daha sonra san diego da emekli olmayı bekleyeceğim
hayatlar vs hayaller = dv26 -
Başvuru yapan herkese hayırlı haberler gelsin inşallah. Süreci hep birlikte takip edeceğiz.
-
Arkadaşlar Trump gelene kadar vize ret/onay durumunda değişiklik olur mu sizce? Vize alanların sayısında artış olur mu?
-
@simurg9492, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Harpy-Eagle Hocam green card bir alternatif değil bir şans. Alternatifleri yaratıp yaratmama durumuma baktım. Yapabileceğim şeyleri adım adım yapıyorum.
Attığım adımlar işe yarıyor veya yaramıyor tartışabilirim ama greencard bir çekiliş. Çıkma şansı çok çok düşük bir şans. Üstelik çıktı gitme garantisi yok. Beni şimdiye kadar çıkmama hayal kırıklığı çok etkiledi. Kabullendim çıkmama durumunu. Ayrıca yaşım da ilerledi şartlarım daha da zorlaştı. Hüzün verici bir durum ama şartlarım el vermiyor. Bu yüzden gidenlere burdan el sallamayı tercih ediyorum artık.
Yapabileceğiniz şeyleri adım adım yapıyorsanız halen Amerika’ya gitmeye çalışıyorsunuz diye düşündüm. Bu durumda zaten ücretsiz olan çekilişe başvursanız da olurdu sanki
-
@Selçuk55 şimdiden 6 binden giriş yapmışsınız gelecekten mi geldiniz ;d
-
Sayılı gün çabuk geçer düşüncesiyle 173 günümüz kaldı

-
günaydınlar arkadaşlar, fenerbahçeli, muhalif ve greencard başvurusu yapmış biri olarak o sene bu sene diyeceğim artık hangi yerden yüzümüz gülerse

-
@T-C-Kubilay-Dikici Günaydınlar, pasaportu hemen çıkarıp başvurmuş olmamak için hala bekletiyorum ben b1/b2 başvurusunu

Adamlar demesin sırf bunun için pasaport çıkartmış diye
Birde önemli husus burç yorumlarını izliyorum youtube dan kadın özellikle uyardı bu haftayı durgun geçirin, pazartesi konsolosluk yurtdışı işleriniz vs varsa erteleyin diyeŞu dolunayı bir hayırlısıyla atlatırsak 12. ayda yapmayı planlıyorum başvurumu

-
@newbie97 yurdum insanının ciddi bilgi eksiği var b1le alakalı belli oldu

burç beklemek falan. -
good bye!
-
@yasinyasa selamlar j1 vizesi ancak uzun dönem olmadığını belirtmek için swat22 yazmıştım. summer work and travel programı. öğrencilerin 3 ay çalışıp 1 ay gezebildiği vize.
-
good bye!
-
@yasinyasa rica ederim ne demek, öğrencilere kesinlikle önerdiğim bir program ve vize türü
-
@charon Siz diğer konuda da böyle üstten bakarak bana cevap yazıyordunuz ben alttan almaya çalışıyorum ama. Ciddi bilgi eksikliği nedir? Ben başvurmaya hazır hissetmiyorum kendimi. Bir kadın birey olarak ve bir ikizler burcu olarak ve bir işsiz olarak oturup astrologların yorumlarını dinlemeyi seviyorum, oturup youtube üzerindeki herhangi bir hoş karşılıklı sohbeti ister gerçek olsun ister sallamasyon bir konu olsun açıp izlemeyi seviyorum, bu diğer konularda da böyle.
Ben buraya sohbete goygoya giriyorum, burada dediğim her şeyi ciddiye almayın. Bazen burada sırf mesaj olsun muhabbet dönsün diye bir şeyler yazıyorum. Açık söyleyim ben b1/b2 yi yada herhangi başka bir vizeyi de ciddiye almıyorum. İnanın buraya girme sebebim boş muhabbet. Benim herhangi bir dediğimi düzeltmenizi veya yorum yapmanızı istemiyorum mümkünse beni engellerseniz mutlu olurum cidden
-
Çevremde 2024 yaz mevsimi için Work & Travel (WAT) yapmak için gitmek isteyen arkadaşlarımın yakın akrabalarının vize başvurularında red oranı ne yazık ki yüksekti.
Detayını sorduğumda 2023 yaz sezonunda WAT için ABD'ye giderek Türkiye'ye dönmeyen öğrenci sayısının yüksek olması nedeniyle konsolosluk da ne yazık ki ekstra ince eleyerek sık dokumuş 2024 yaz mevsimi başvurularında diğer göçmen olmayan vize taleplerinde olduğu gibi. Umarım 2025 yaz mevsimi başvuralarında aksi yaşanır, bu güzel tecrübeyi yaşayabilir T.C vatandaşı öğrenciler.
-
@ATS16 merhabalar, kesinlikle kolay değil. söylediğiniz durum benim zamanımda da konuşuluyordu çok net hatırlıyorum, wat öğrencileri için pandemi sonrası hep aynı şeyler söyledi. ama yine de olursa öğrenci bütçesiyle amerika'yı gezmenin görmenin en kolay yolu, bu yüzden şans ufak da olsa denesinler derim

-
@newbie97 bence gecikmeyin randevunuzu alın sonra randevuyu öne taşımak için sürekli kontrol edin
benim şansım iyi haber gitti randevu aldıktan sonra 1 ay geçmeden randevumuzu 2026 ocaktan 2024 aralık aldık 1 ayda kısa süre sonra vize görüşmem var gc çıkmaz ise b1b2 alırsam 2025 yazın route66 da eşimle birlikte los angeleas doğru süreceğim 
-
@lavender Wat programlarının fiyatlarını çok fahiş şekilde arttırmışlar. 2014'de taksimde bulunan bir firma aracılığı ile WAT'a katılmıştım ve firmaya ödediğim ücret 1400$ idi. Dolar üstüne üstlük 2 TL idi. Şimdi 3000 usd civarları istiyor firmalar sanırım. Ben ABD'li aracı firmaların bu kadar arttırdığını düşünmüyorum. Bizim firmaların işgüzarlığı olmalı bu da.
-
Bu sene sayaç yok mu ? Aaaa çok şaşırdım.Sayaç olunca ayrı bir heyecanlı oluyor.
-
@admin @gucarslan Sayaç ekleyecekmisiniz ?
Benzer Başlıklar
119
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k