Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

Kredi kartı limitini arttırmanın püf noktaları var mıdır? Bir çok yerde ekstreden önce borcunuzun çoğunu ödeyin ve geriye yüze dokuzluk borç bırakın bu borcu da ekstre kesildikten sonra ödeyin yazıyor. Bu ne kadar doğru?

• ⭐⭐⭐⭐

@celica düzenli harcamalar yapıp aynı şekilde düzenli ödemelerinizi yaptığınızdan emin olun

• ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş Abonelikler faturalar market derken 100 tl kart limitimi doldursam ekstre kesilmeden 99tl borcumu ödesem daha sonra ekstre kesildiğinde borcum 1tl olarak mı gözükmüş olur? eğer öyleyse bu faydalı bir method mudur? tesekkurler

• ⭐⭐

@celica soylediginiz dogru.

• @celica ben o %9 olayini yaptim tum harcamami o seviye tuttum dustu benim ki 😃 ogrenmek lazim ama banka calisani bana %30 un altinda tut 1 aylik harcamani ve acabiliyorsan saving hesabi ac aylik 50 dolarda olsa para koy demisti boylece sistem ihtiyaci yok bak parada biriktiriyor diyip daha ilimli yaklasiyor dedi.

• ⭐⭐⭐⭐

@celica bahsettiğiniz yöntem kredi skoru için sunulan bir yöntem kredi limiti bundan biraz daha bağımsız kredi limit artımı talebinde bulunduğunuzda sizin kartı aktif kullanışını ve verdiğiniz gelir bilgisini dikkate alırlar genelde

• @celica odemelerini duzgun yaparsan, zamanla kredi puaniniz ile paralel olarak otomatik articaktir

• Kredi kartlarinda limitleri belirleyen ve limit artislarina etki eden faktorler kredi skoru, duzenli ve sorunsuz odemeler, duzenli gelir, kredi kartini kullanmadaki miktarlar, ve borc-gelir rasyosudur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.7k

| | | |