Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Meksikadan kaçak giriş yapıp iltica başlatanlar DV 2026 başvurusu yapabiliyor mu ? Bilgisi olan ?

• ⭐⭐

Başvuracağım başvuracağım derken üşendim son günler geldi şimdi site çöker bir şey olur daha geç kalmayayım dedim az önce 10. başvurumu yaptım. Herkese iyi şanslar.

Foruma ilk üye olduğumda yanlış hatırlamıyorsam 4. başvurumu yapmıştım. Seneler çabuk geçti 10 oldu.

• ⭐⭐

kenarda dursun 😑
    Screenshot_4.png

• Herkese merhaba! İlk başvurumu ani bir kararla son gün son saatlerde yaptım:) Çok faydalı bilgiler içeren bir forummuş arkadaşlar , bakalım neler yaşayıp göreceğiz..

• @fcbaskal yapabilirsiniz

1. Başvurular yapıldı, beklemeye inine çekiliyor.. mayısta görüşmek üzere 🙂

• good bye!

• @yasinyasa Evet öyleymiş, bilgi karışıklığı oldu sanırım, 5 kasım yazıyor bazı yerlerde.Neyse alelacele yapmış olduk son dakika gittik fotoğraf çektirdik falan.Eşim ve kendim için başvurdum.Sürece epey yabancıyız aslında,yol uzunmuş epey.Herkes için hayırlısı olsun.

1. Başvurum herkese bol şans.
  • ⭐⭐⭐ Yasaklı

Adam mis gibi göçmenler üzerinden kolaylıkla başkan oldu. Göçmenlik politikası üzerinden seçim yürüten adamın karşısına, Hintli göçmen kadını çıkarıp ciddi ciddi kazanacaklarını sandılar 😄 Trump reis tekrardan başkan 😄😄

• ⭐⭐⭐⭐

@hashirama pandemi dönemindeki greencard talihlilerinin çok büyük çoğunluğu onun yüzünden alamadı ve haklarını kaybettiler hepside yasal göçmen olacaktı. Avukatların açtığı davalarda fayda etmedi maalesef neler getiricek göreceğiz

• ⭐⭐⭐

@Atlantis00 Elon da göçmenmiş bu arada, trumpun eşleri de göçmen ona bakarsan ama göçmenliği sunup iyi yırttı seçimleri. Yoksa göçmenlerin umrunda olduğunu bile sanmıyorum 😁 Sayılsal verilere göre en çok göçmen trump zamanı girmiş, yine en çok göçmen onun zamanında girer muhtemelen. Girişlere bir etkisinin olacağını sanmıyorum, göçmenlerin de umrunda olduğunu sanmıyorum. En fazla ses getirmek için 1-2 şey çıkartır bakın ilgileniyorum ayağına, o da iptal olur

• Trump amca kazanmış hayırlısı olsun bakalım

• Trump yasal olan göçmenlerle birşey demiyor Meksika sınırından gelip iltica başvurusu yapanlar hakkında çalışmalar başlatacağını söyledi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@go_to_usa o yüzden mi PP10014 ve PP10052 yasaklarını çıkartı?
    şahsen o yüzden alamadım ben green cardımı..

bu iletiyi okumanızı tavsiye ederim.

• @Emre-Kurtulmuş umarım Trump ı getirmez 🙂 Evet o sürecin sonunu yakalayanlardanım o dönem baya zorlu geçti. İnsanların maduriyeti çok büyük idi. Biden dönemine kadar kan kusturdular.

• Celladımız geldi hayırlı olsun 😞

c4eb9a8b-c64f-469f-9f14-5e5ead9c3a0c-image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@didemkrbck, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

merhaba, kuzenim green card basvurusu yapacak yalnız 21 yasından buyuk down sendromu olan bı kızı var onu basvurusuna ekleyemıyor kız kendısı basvuru yapsa geçerli sayılır mı çekişişte çıksa tek basına hareket edemez sonuçta yada onuda yanlarında göturme şansı varmı bu konularda bilgisi olan arkadasımız varsa yardımcı olursa çok sevınırız, teşekkürler

Merhaba. Kuzeniniz kazanırsa ve vizesini alacak olursa kızını hemen götüremez. Ona da GC alması çok uzun yıllar sürer ve kızı burada yalnız kalamaz. Kızı müracaat ederse ve kazanırsa sağlık kontrolünden geçemez ya da geçtiğini varsaysak bile tek başına mülakata giremez, yanında biri olmasına da izin verilmez.

• ⭐⭐⭐

@go_to_usa Açıkcası oradan girenler hakkında da bir şey yapacağını sanmıyorum, iltica insan hakkı olduğundan yasal bir şey, burada asıl sorun girip ilticasını başlatmayanlar. Hatta 2025 de gidenlerin trump un kurallarına maruz kalacağını bile sanmıyorum

Şöyle düşünün 2025 ocak 1 de girdiniz, iltica başlatmanız için yasal süre 1 sene. Gittiniz ve 2026 ocak 1 de iltica başlattınız, size en iyi ihtimalle 2028 ocak 1 e tanışma mahkemesi verilir(şu an 2 sene sonrasına veriliyor), her türlü 2028 e kalırsınız ve davanız görülmeye başladığı zamana da yeniden seçim var, kendisi gider ve mahkemeniz görüldüğü zamanda başkası başta olur. Ama beterin de beteri var bakarsınız daha beteri gelir başa 😁

• Reis-i America trump oldu haydi hayırlısı 😅

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |