Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.5k 874

• @Serapp merhaba , yeni kimlikte yazmiyor , edevlette ise içel yaziyor.2021 yilindan icel ismi mersin olarak yonetmelikle degisti.Yorumun nedir acaba ?Eşimde ise Mersin yazıyor , çouğumda Toroslar ilçesi yazıyor..

• :) maybe?

• Merhaba 2025 yılı talihlisiyim henüz görüşmeye çağrılmadık. Eşim ve ben 2026 yılı için tekrardan greencard başvurusu yapabilir miyiz?

• Bu sefer gittik ya

• Bu sene olsun artık:)

• merhaba, kuzenim green card basvurusu yapacak yalnız 21 yasından buyuk down sendromu olan bı kızı var onu basvurusuna ekleyemıyor kız kendısı basvuru yapsa geçerli sayılır mı çekişişte çıksa tek basına hareket edemez sonuçta yada onuda yanlarında göturme şansı varmı bu konularda bilgisi olan arkadasımız varsa yardımcı olursa çok sevınırız, teşekkürler

• Merhaba, seçimleri takip edeniniz var mı acaba arkadaşlar? Son durum nedir? Trump gelirse halimiz nice olur düşüncesi olan var mi?

• @hashirama bence trump kazanacak, gelirse de dv sürecini etkileyeceğini düşünmüyorum. O adam yasadışı olanlara karşı biz yasa dışı değiliz ki (benim düşüncem) (ha sonraki seneler için belki karar alabilir hiç belli olmaz onun sağı solu)

• @10urdmn doğru yasadışı göçmenlere bir alerjisi var fakat sizin de dediğiniz gibi sağı solu belli olmayan bir tip. Ayrıca ilk geldiği dönem talihlilere büyük sıkıntı çıkardı diye biliyorum. Çoğu kişi avukat tutup öyle haklarına gecikmeli de olsa kavuştular. Umarım önce siz talihliler için problem olmaz sonra biz aday adayları için 🙏🙂

• @Onur-Güler, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Serapp merhaba , yeni kimlikte yazmiyor , edevlette ise içel yaziyor.2021 yilindan icel ismi mersin olarak yonetmelikle degisti.Yorumun nedir acaba ?Eşimde ise Mersin yazıyor , çouğumda Toroslar ilçesi yazıyor..

Kayıtlarda ne yazıyorsa onu girin. Siz icel, eşiniz mersin çocuğunuz için de toroslar girin.

• Selamlar, geçen sene başvuru yaptım çıkmamıştı bu sene yapmam diyordum ofiste arkadaşlar konuşurken bugün son gün olduğunu öğrendim, öğle aramda gidip foto çektirdim, başvurumu yaptım. Beklemedeyiz bakalım, hepimiz için hayırlısı olsun.

• Son günlere kaldı başvuru

O zaman birkaç şehir efsanesi çürütelim

İlk başvuruda çıkma şansı daha fazla değil sadece ilk başvurudan sonra başvuran sayısı az ve ilk başvuran sayısı daha fazla, bu yüzden ilkte daha fazla çıkıyormuş ilüzyonu oluşuyor.

Son güne bırakınca çıkma şansı artmıyor, sadece çoğu kişi son güne bıraktığı için son günde başvurup kazanan sayısı daha fazla oluyor.

Lise mezunu, doktor, master, pilot, astronot olmanız bir fark yaratmıyor herkesin şansı eşit.

İyi forumlar 😊

• ⭐⭐⭐⭐

@alayli26, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Selamlar, geçen sene başvuru yaptım çıkmamıştı bu sene yapmam diyordum ofiste arkadaşlar konuşurken bugün son gün olduğunu öğrendim, öğle aramda gidip foto çektirdim, başvurumu yaptım. Beklemedeyiz bakalım, hepimiz için hayırlısı olsun.

Neyse ki son gün değil, 7 Kasım'a uzatıldı :)
    Hayırlı olsun.

• ⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Meksikadan kaçak giriş yapıp iltica başlatanlar DV 2026 başvurusu yapabiliyor mu ? Bilgisi olan ?

• ⭐⭐

Başvuracağım başvuracağım derken üşendim son günler geldi şimdi site çöker bir şey olur daha geç kalmayayım dedim az önce 10. başvurumu yaptım. Herkese iyi şanslar.

Foruma ilk üye olduğumda yanlış hatırlamıyorsam 4. başvurumu yapmıştım. Seneler çabuk geçti 10 oldu.

• ⭐⭐

kenarda dursun -_-
    Screenshot_4.png

• Herkese merhaba! İlk başvurumu ani bir kararla son gün son saatlerde yaptım:) Çok faydalı bilgiler içeren bir forummuş arkadaşlar , bakalım neler yaşayıp göreceğiz..

• @fcbaskal yapabilirsiniz

1. Başvurular yapıldı, beklemeye inine çekiliyor.. mayısta görüşmek üzere :)

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k