Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @graombze Hatırlısıyla inşallah sizin aileniz de benim ailem de vizeyi alır. 2 gün kaldı, baya heyecanlıyım

• @emre71 bana bilgi verir misiniz? Neler istendi hangi sorular nasıl cevap verdiler vs çok heyecanliyim çünkü ben 🙂

• @graombze tabiki, buradan paylasirim.
    Vize almamalari icin bi sebep yok ama bakalim hayirlisi korkumamak/heyecanlanmamak elde degil.

• Ben ret almıştım tekrar randevu almak istiyorum ama 2 yıl sonrası için randevu gösteriyor. 24 ay içinde vize reddi aldınız mı sorusunu evet olarak işaretledim. Hayırı seçersem düzeliyor. 24 ay içinde vize reddi aldınız mı sorusuna hayır dersem sorun olur mu arkadaşlar biliyor musunuz?

• ⭐⭐

@aysenalkan evet 2 kişilik slot açıldığında randevu alacaksınız ama bu vize şirketlerinin(!) dediği gibi çok zor değil kendilerine müşteri bulmak adına oynadıkları bir oyun, kanmayın vaktiniz varsa gün içinde sürekli kontrol ederek öne çekebilirsiniz. 2 kişilik grup ayrıca kolayca yer bulur 4-5 kişilik gruplar dahi kısa sürede öne çekti.

• @mesut1905, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@aysenalkan evet 2 kişilik slot açıldığında randevu alacaksınız ama bu vize şirketlerinin(!) dediği gibi çok zor değil kendilerine müşteri bulmak adına oynadıkları bir oyun, kanmayın vaktiniz varsa gün içinde sürekli kontrol ederek öne çekebilirsiniz. 2 kişilik grup ayrıca kolayca yer bulur 4-5 kişilik gruplar dahi kısa sürede öne çekti.

Bir haftadir gece gunduz giriyorum one cekemedim. Ben randevu aldigimda mart 2026 acikken suan nisan ve mayis dahi tukendi. Nasil one cekiyorsunuz anlamiyorum.

• yeni doğan bebeklerin yüzüne flaş zararlı deniliyor abd doğan bebeklerin pasaportu nasıl çıkartılıyor ? Fotoğraf yok mu acaba ?

• ⭐⭐

@Erdem-AKDEMİR ben kendi telefonumla beyaz bir fona bebeğimi yatırarak çekmiştim fotoğrafçıya mail attım üzerinde dokunuşlar yaparak çıktı aldık. flaş kesinlikle zararlı. direk vurmuyor tavana vurduruyoruz diyorlar ama ciddiye almayın o ışık sonuçta o göze temas ediyor

• ⭐⭐

@new_life gece gündüz denemeniz önemli tabiki ama burada en önemli konu konsolosluğun slot açması yada bazı randevuların iptal/değişiklik yapması ve yer açılması. Denemeye devam edin mutlaka yakalayacaksınızdır

• @mesut1905 hic umudumuz yok hocam ama denemeye devam ediyoruz. Hatta oyle bir kabullendik ki 2025 yazina avrupa yada uzakdogu planina basladik. Olmadi 2026 da gideriz usa ya

• ⭐⭐

@new_life hayırlısı olsun umudunuzu kaybetmeyin.

• Merhaba,
    2023 yılının başında b1/b2 vizesi almıştım. Bundan sonra 3 kere abdye giriş çıkış yaptım. 2 ay sonra 15 günlüğüne tekrar abdye gideceğim. Fakat geçtiğimiz ay abd`de benimde ortak olduğum bir şirket kurduk ve ITIN numarası aldım. ( Tüm işlemleri online gerçekleştirdik ) Merak ettiğim konu şu, bir sonraki girişimde bunu almış olmam sorun yaratır mı ? Abdye yerleşmek gibi bir niyetim yok bu arada 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@rodman, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba,
    2023 yılının başında b1/b2 vizesi almıştım. Bundan sonra 3 kere abdye giriş çıkış yaptım. 2 ay sonra 15 günlüğüne tekrar abdye gideceğim. Fakat geçtiğimiz ay abd`de benimde ortak olduğum bir şirket kurduk ve ITIN numarası aldım. ( Tüm işlemleri online gerçekleştirdik ) Merak ettiğim konu şu, bir sonraki girişimde bunu almış olmam sorun yaratır mı ? Abdye yerleşmek gibi bir niyetim yok bu arada :nerke

Sınır polisi neden geldiğinize dair soru sorarsa şirketten bahsetmeyin, ziyaret, gezi veya benzeri bir sebep söylersiniz. Sorarsa dönüş biletini gösterin. Belki de hiç soru sormaz. Şansınıza kime denk geleceğinize bağlı.
    Ben bu yıl ilk girişimde tek soru sorulmadı, ikinci girişimde neden geldin (oğlumu ziyarete dedim) oğlumun nerede çalıştığını, işyerinin adını vs bir sürü soru sordu. Baktım sorular bitmiyor, dönüş biletim var dedim, görmek istedi. Sonra ikna oldu ve geçtim.
    Siz rahat olun, hazırlıklı olun bir sorun olacağını sanmıyorum.

• Merhabalar Eşimin vize randevusu 2025 Ocak ayında nasipse b1 vizesi için başvurduk ablam ABD vatandaşı uzun yıllardır orada yaşıyor ben vizemi aldım alalı 2 yıl oluyor aceba eşime alabilirmiyiz çok heyecanlıyız tabiki ne yaptıkları belli olmuyor ama neler söylesek daha net mantıklı olabilir bizim için?

• ⭐⭐⭐

@new_life Muhtemelen belirli bir saati vardır. Bazı tarayıcı eklentileri oluyor sayfayı örneğin 15 saniyede bir yenileyip değişiklik olursa alarm çalıyor. Öyle bir uygulama deneyebilirsiniz veya reddit botları varmış öyle duydum. Ben muhakkak çözerim bu işi diye düşünüyorum pasaportum bugün geliyor, başvuruyu yaptığım vakit illaki bir kısa yol bulup öne çekerim. Yolunu bulduğumda buraya da yazarım

• ⭐⭐

@metedemir01 Merhaba, sizin ablanızın vatandaşlığı eşinize negatiflik doğurmaz. sizin yani eşin vizesi olduğunu belirtmesi, turistik bir seyahat planı ve seyahat geçmişi olan bir pasaportla profilleriniz güçlüyse almamak için bir neden yok.

• ⭐⭐

Bu hafta sonu çalıştığım firmamın bir satışından dolayı iran gidip gelmem gerekiyor aralıkta vize görüşmem var iran mühürü pasaportumda sorun yaratır mı ona göre gitmeyi kabul etmeyeceğim

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Yerinizde olsam kabul etmezdim, forumda aratmaya çalıştım ama bulamadım ama aklımın ucunda şöyle bir cümle kaldığından eminim

"Ankaradaki tahran caddesinden kartla alışveriş yapmıştım ekstresinde tahran yazdığı için sorun oldu" gibi. Ama şimdi tahran diye aratınca o iletiyi bulamadım

• ⭐⭐

@newbie97 Teşekkürler çözüm bulmaya çalışayım 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici Bence de riske atmamakta fayda var

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |