(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@selamibasaran tskler
-
@new_life Merhaba, tüm günümü randevu sitesinde geçirerek 2026 Mayıs randevumu 2025 Ocak yaptım. Açılan randevular çok kısa sürede tükeniyor. Biraz şans, biraz vakit ayırmak gerekiyor.
-
@deepbluesk hocam ben de baktim yok. Belki de 3 kisilik randevumuz diye 3 kisilik slot cikmiyor. Siz tek kisi icin mi?
-
@new_life Biz de 3 kişiyiz. Grup randevumuz var o nedenle tek kişiden farkımız yok randevu açısından
-
MERHABA arkdaşlar p.tesi görüşme var nisan ayında ds160 dolduruldu ama değişen bir durum yok tekrar ds 160 doldurmaya gerek varmı?
-
@mehmetkonuklu gerek yok. Mülakatta gelen soruları, olumlu/olumsuz deneyiminizi yazmanızı bekliyoruz mülakat sonrası. Bol şans
-
@mehmetkonuklu Mülakat sonrası deneyimlerinizi paylaşır mısınız
-
@ATS16 @lawyergirl ben görüşmeye girmiycem. Kuzenim deneyimlerini bire burda kendisi aktaracaktır.
-
@mehmetkonuklu Benim mülakatım da 12 kasımda , ben de aktaracağım deneyimlerimi
-
Bana gore mulakatlar laf olsun diye. Adamlarin onunde tum bilgilerimiz mevcut.
-
@new_life Ben aynı kanaatte değilim, sizin konuşma tarzınız, cümlelerinizin netliği ve ikna ediciliği, üslubunuz bunlar çok belirleyici şeyler.
-
@new_life Öyle gibi gözüksede mülakat sırasında GC adaylarının verdiği cevaplara görede tüm süreç değişebiliyor. O kadar kesin kimse konuşamaz. Örneğin 2023 yılında GC kazanan bir arkadaş hiçbir eksiği olmamasına rağmen Hong Kong mülakatında kendisine sorulan soruları doğru bir şekilde ifade edemediği için ret almıştı.
-
@new_life laf olsun diye değil. Duruma göre çok değişiyor.
ds160taki cevaplara göre vize memuru aşağı yukarı bir karar veriyor zaten(özellikle daha önce vize aldıysanız). Lakin formdaki bazı durumlara göre ekstra soru sorabiliyorlar özellikle iş durumlarıyla alakalı.spesifik sorulara verdiğiniz cevaplara baktığından eminim. Özellikle iş, önceki seyahatler, maaşınız, evli mi değilmisiniz, vs. ki bunlara bakması 10 saniyeyi geçmez. Bazen sizi test etmek için tekrar tekrar sorar.
Zannedilenin aksine vize memuru sizin ds160'inizi önceden görmüyor. Sadece security checkler yapiliyor önceden(ki o da otomatik).
-
2 kişilik aile randevusunu almak için ds-160 lari ve randevuyu nasıl almalıyım? Grup randevusu diye geçiyor sanırım yardımcı olabilir misiniz
-
@aysenalkan kişilere ayrı ayrı ds160 formu doldurup, bir ais hesabından grup oluşturarak ds160 numaralarını o gruba eklemeli ve daha sonra grup için randevu almalısınız.
-
Arkadaşlar 2 ay önce ret almıştım, şimdi baktığımda uygun randevu için 2026'yı gösteriyor. Ödeme yapmadım yapsam düzelir mi yoksa 2 yıldan önce randevu alamam mı?
2 yıl kuralı mı var ret alanlar için? -
@MakeUSAGreatAgain iki yıl bir kural değil. Sadece açılan slotlar daha da azalıyor retliler için.
-
@mesut1905 dediğinizi yaptığımız zaman sistem bana sadece min 2 kişinin başvurabileceği boşlukları mı gösterecek, bir vize şirketine sordum grup randevusu çok zor bulunur falan dedi. Ne yapacağım bilmiyorum
-
@aysenalkan Annem, babam ve kardeşim için grup başvurusu yaptım. Haziran-Temmuz gibi işlemlere başladım. Bir ay içinde görüşme tarihlerini öne çekebildim. 2026 Mayıs diye başladık, en son Kasım 6, 2024’e çektim.
-
@emre71 ben de anne babam icin haziran 2026dan aralık 2ye çektim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum