Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da meslek okulunda nurses aide eğitimi almak için hangi vizeye ihtiyacım var?

Amerikan Vizeleri
3 2 88 1

• Türkiye'de sağlık lisesinde hemşire yardımcılığı bölümü okumaktayım ve mezun olunca nasıl hemşire yardımcılığı mesleğini ABD'de yapabilirim diye biraz baktım, mesleğimin denkliğini alıp direkt gidemiyorum sanırım ama eğer bir yolu varsa nasıl gidebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

yapay zeka ABD'de eğitimini almam gerektiğini söyledi ama bunun için hangi vizeye ihtiyacım var ve eğitim alırken orada çalışma iznim olabiliyor mu? bilgilendirirseeniz sevinirim, iyi forumlar:alien: !
    bir meslek okulunun web sitesi

• @Fatig-Terim merhaba AI in dedigi gibi hemsire yardimcisi olarak calisabilmen icin vize alamazsin ama egitimini 4 yillik bachelor degree ye tamamlarsan EB3 veya H1B vizeleri ile goc edebilirsin ABD de bitirmis olmana gerek yok bu egitimi ama istiyorsan F1 vizesi ile universite okuyabilirsin,

• @Fatig-Terim calisma izni saglamaz F1 vizeleri nurse aide olarak egitimi ABD de tamamlasaniz bile bir yolu yok malesef sadece cekilisi kazanmaniz ya da baska yollarla greencard sahibi olmaniz durumunda mumkun

Benzer Başlıklar

• Visapeer Amerika Vize Danışmanlığı

Sabitlendi Taşındı Amerikan Vizeleri
    8
    3
    5 Oy
    8 İleti
    9k Bakış
    Nil YakarN
    Daha önce iki vize reddi olan kardeşim için VisaPeer’den destek aldık. Instagram'daki tanıtım videodaları bizde önceki retlerin nedenlerine dair detaylı bir analiz yapılacağı ve buna yönelik iyileştirme desteği alacağımız beklentisi oluşturdu. Bu tür bir analiz ve iyileştirme desteğinin ayrıca “premium” bir hizmet kapsamında olduğu bize açıkça söylenmemişti. İlk görüşmeden itibaren ret geçmişini açıkça belirtmemize rağmen, detaylı bir ret analizi yapılmadan yeni başvuruya yönlendirildik ve tekrar reddedildik. Daha önce vize reddi almış kişilere önerim: Hizmet almadan önce detaylı ret analizi, risk değerlendirmesi ve başvuruyu güçlendirmeye yönelik somut desteğin pakete dahil olup olmadığını mutlaka yazılı olarak netleştirin.
  • Amerika'ya girerken verilen 5 yıllık giriş yasağının diğer başvurulara etkisi

Amerikan Vizeleri
    1
    1 Oy
    1 İleti
    463 Bakış
    E
    Abd turist vizem ile 5 sene sureli amerika’dan deport edildim. Iki defa 6 ay kalis yapmistim. Ikisinde de 6 ay giris vermislerdi. 3. Defa turkiye’den girmek istedim. Dikkat cekmemek icin farkli eyaletten Miami’den giris yaptim. Polis memuru suphelendj ve beni odaya aldi. Ardindan amerika’da turist vizesiyle work and travel’dan aldigim ssn ile calistigimi gormusler. Bu sebeple 5 sene geri donemeyecegimi ve ulkeme yollayacaklarini soylediler. Su an turkiye’ye geri dondum. Sorularim; green card lottery cikarsa eger bu durum cekilisi kazandigim halde kart almami etkiler mi? eger sponsor bulup HB1 calisma vizesine basvurursam bu durum red yememe sebep olur mu? Diger ulkelere basvuracagim (schengen vizesi) turistik amacli gezilerimde amerika turist vizesi reddim, schengen vizesi almami etkiler mi? Bir de tavsiyeleriniz. Cok tesekkurler
  • ABD'ye giriste iptal edilen vizenin gecerliligi

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    B
    @yuciarusa Teşekkür ederim
  • I-551 ve G-845 ne demek bilen var mı?

Amerikan Vizeleri
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    Loyd36L
    @crazycells tesekkur ederim sorarim kendisine yine.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k