Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

Çukurambar bölgesi ankara nın en güvenli yerlerinden biri zaten çoğu konsolosluk orada ve çevre düzenlemesi de iyi. Düşünün ankaranın orta yerinde 3+1 daire 3 milyonsa çukurambarda 10-15 milyondur o derece garip ve pahalı bir bölge

• ⭐⭐

@newbie97 Ankarayı pek bilmiyorum konsolosluğun konumuna baktım çevre otelleri işaretledim orayı gördüm JW Marriott geceliğinde 10k isteyince iki kişi için burayı buldum 🙂 trenle gitmeyi düşünüyordum aşti yakın diyince otobüsle mi gitsem ankaraya karar veremedim 🙂

• ⭐⭐

@10urdmn teşekkürler bilgilendirme için 🙂

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Trenle geliyorsanız ulus garında inersiniz oradan ulus metrosundan söğütözünde inmeniz gerekir. Otobüsle gelseniz aştiye 500 metre oteliniz. Çok uzun bir yolculuk sürmeyecekse otobüsle gelin bence

• ⭐⭐

@newbie97 konya yakın sadece otobüs 1 saat daha uzun sürer o gün ankara hava durumuna göre hareket edeirm

• Green Card başvurusu tamam Hakkımızda hayırlısı olsun. Turist vizesinede başvurduk.Eb3 sürecinede girdik.Tüm tuşlara basıldı🧿

• ⭐⭐

@siraysessiz Hayırlısı olsun, bol şans! 🙂

• Erteleye erteleye sonunda dün başvurumu yaptım sonunda. Here we go 🍀

• ⭐⭐

@siraysessiz inan eb3 bende düşünüyorum ama 5kasımda seçimler kafamı çok karıştırıyorum bir taraf demokratlar bir taraf da cumhuriyetçiler geçen amerika da yaşayan bir abimle konuştum daha önce aynı işyerinde çalışmıştım inanılmaz bir kaçak göçmen popülasyonu olduğunu söyledi yerel haberlerde çok fazla suçlunun girdiği yönünde meksika sınırından buda ister istemez seçimlerin cumhuriyetçilerin kazanacağı yönünde düşündürüyor beni dün yapılan anketlere baktığımda Harris çok az bir farkla önde Trump ise medyayı çok güzel kullanıyor ve yönetiyor izlenimin buda beni şöyle bir düşünceye itiyor bir anda süreci durduramaz ama süreci çok yavaşlatacağını düşünüyorum buda 4 yıl 5 yıl süren bir eb3 sürecini daha da uzun bir süreye itebilir.

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Malesef trump bunu oy için körüklüyor. Sayısal verilere bakarsanız en çok göçmen trump zamanında girdi ve trump gelince yine girmeye devam edecek. Siyasetçi siyasetçidir o yüzden her denilene kesin gözüyle bakmamak lazım

• Merhabalar ailede bir yakınımın şubat ayında ismi değicek mahkeme kararı ile şuanki ismi ile mi başvuru yapalım yoksa alacağı ismi mi yazalım?

• @VR @crazycells fikrini söylersen mutlu olurum

• ⭐⭐⭐⭐

@VR başvurduğu tarihteki güncel adı (mevcut adıyla yani) ile başvuracaksınız.

Velev ki kazanan olursanız ve mülakat alırsanız, mülakata isim değişikliğini kanıtlar mahkeme kararı ve diğer evrakları götürerek süreci ilerletebilirsiniz.

• @ATS16 teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐

Gecenin bir vakti dışarıdan kadın çığlığı sesi geliyordu bir baktım arkadaki binadan dumanlar çıkıyor kaç tane ambulans ve itfaiye geldi. Camdan dinlemeye çalışıyorum olayı kadının biri bağırarak anlatıyor duyabildiğim iki cümleyi size aktarıyorum

"İçeri girdi benzin döktü yaktı", "Arıyorum arıyorum açmıyor"

Siz siz olun o vize bu vize ne varsa deneyin kaçın gidin bu ülkeden

• @T-C-Kubilay-Dikici dediklerinde doğruluk payı var ama ben olaya farklı açıdan bakıyorum Amerika zaten göçmenlikle oluşuan bir kökeni var ve bunu göz ardı edemezler Siyaset orda da mevcut . Eb3 süreci evet uzun ama neyin ne olacağını asla kestiremeyiz bu yüzden imkanımız varsa ben her türlü kanaldan girilmesi taraftarıyım ki ben öle yaptım

• @niyans o sene bu sene olsun o zaman.

• eğer kazanırsak hangi sebeplerden dolayı kartı alamıyoruz. En önemlisi sıra numarası. Onun düşük olması gerekiyorki belirli bir süre var ondan önce gidip alabilelim. Bankamızda belirli bir para olması gerekiyor. Bunlardan başka neyden dolayı alamayabiliriz? Tabiki de eğer sabıkamız varsa veya daha önce US'den sınır dışı deport edilmişsek alamayız, bunları demenize gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@baba-yaga sağlık muayenesi işlemlerini başarı ile tamamlamanız bekleniyor.

• @ATS16 ancak bunu geçmek kolay değil mi? bazı durumlarda aşı olunması gerekiyor. biliyorum şuanda 9k.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |