Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türk Konsolosluğu'ndan Türkiye'ye geri dönüş işin yardım almak mümkün mü?

• Merhaba. Arkadaslar Ben. uzun. yillardir. USA,dayim. su an. Temelli donmek istiyorum. cunku. haystimda cok seyler ters. gittik yapamadim. Artik. Yaslandim. Turkiyeye temelli. Geri donmek istiyorum. Aracim yok. Koyluk. bir yerde yasiyorum. Havaalani. Uzak. bana. . Turk konsoloslugu ile. gorustum. Onlara. Aracim olmadigini. Havaalani. Cok. Uzak. Oldugunu. Soyledim. Yardim istedim Temelli. Donuslerde. Yardimci. Olanayacaklarini. Soylediler. Sizler temelli donus. hakkinda. yardimci. olabilecek. bilgiler istiyorum ve. Oturum. iznim yok su an. On yillik greencard,mi hakkimi aldilar. Su an. USA. Vatandasi bir. Bayanla. Evliyim. ve. Onun evinde. Yasiyorum. Turkiyeye. Beraber donecegiz. Burada. Yedi yillik evliligimiz. Var. Turkiyeye esim. Turk vatandasligina. Basvuracak.. durumumu. Anlattim. su an fikir yardimina. ihtiyacim. var. Yillar gecti. Hersey. Sifir. Sagolun arkadaslar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |