Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @tufank tesekkur ederim bilgi icin

• ⭐⭐⭐⭐

@Gurman-A evet doğru, bu siteden ödeme yaptıktan sonra randevu oluşturuyorsunuz ve pasaportun teslim edileceği adresi tamamlıyorsunuz

• ⭐⭐⭐⭐

@porfir DS-160 formunu imzaladıktan sonra güncelleyemezsiniz ancak istediğiniz kadar yeni form doldurabilirsiniz. Görüşmeye katılacağınız DS-160 form numarası ve pasaport numarasını AIS üzerinden 1 kereye mahsus güncelleyebilirsiniz.(randevuyu iptal etmeye gerek kalmadan). Yeni formu doldurduktan sonra AIS üzerindeki kişi isminin sağında yer alan "ayarlar" iconuna basmanız ve düzenleme sayfasından bu bilgileri güncellemeniz gerekiyor.

İlgili iletiler:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/365514
    https://yesilkartforum.com/forum/post/370891

• Herkese merhaba. 2.kez vizeye başvuranlar aynı mail ve AIS hesabından 'yeni grup' kısmına tıklayıp mı yeni bir başvuru yapıyor? Hesabıma girdiğimde eski randevu bilgilerimi görüyorum ama tekrar vizeye başvur gibi bir şey göremedim yoksa yeni email adresiyle yeni bir AIS hesabı açmam mı gerekir?

• ⭐⭐

@r-ruby Merhaba, evet aynı AIS hesabından yeni DS160 numaraları ile grup oluşturup randevu alabilirsiniz.

• @mesut1905 Dediğiniz gibi yaptım. Cevabınız için teşekkür ederim

• @ATS16 tesekkur ederim

• çarşamba vize görüşmem var. maddi durumumu nasıl kanıtlayabilirim? mobil bankacılık olur mu yoksa illa şubeye mi gitmem gerekir? 5 bin dolar (tl olarak) nakit 5 bin dolarlık da hisse senedi var.

• ⭐⭐⭐⭐

@forgondor bu başlıktaki deneyimleri okuyunca göreceksiniz ki göçmen olmayan vize mülakatınızda hesabınızda ne kadar para olduğu sorulmayacak size. Seyahatiniz sonrası ülkeye geri dönüp dönmeyeceğinizi kanıtlayacak sosyo demografik özellikleriniz ve seyahat planlamanız ile ilgili sorular gelecektir. Bol şans

• ⭐⭐

@forgondor abd banka hesabina bakmaz.

• ⭐⭐

@forgondor Günaydın mülakata hangi ilde girecekseniz Ankara? İstanbul? deneyiminizi de burada paylaşırsanız sevinirim

• Merhabalar,
    Ds160 da travel bolumunde planiniz bellimi diye bir soru var. Ona hayir dedim. Cunku rn yakin 1 yil sonra verilecek bir vize icin nasil plan yapabilirim. Ya da sallamalimiyiz. Siz neler yaptiniZ bu alanda yardimci olabilirmisiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@new_life yapacağınız araştırmalara ve hayallerinize bağlı, temeli sağlam bir seyahat planı (gün sayısı, hava durumu, görmek istediğiniz bölge vb) ile kendinizi ifade etmeniz vize görüşmenize fayda sağlayacaktır, sallamamalısınız.

B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları başlığındaki olumlu mülakat deneyimleri size yardımcı olacaktır.

• @ATS16, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@new_life yapacağınız araştırmalara ve hayallerinize bağlı, temeli sağlam bir seyahat planı (gün sayısı, hava durumu, görmek istediğiniz bölge vb) ile kendinizi ifade etmeniz vize görüşmenize fayda sağlayacaktır, sallamamalısınız.

B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları başlığındaki olumlu mülakat deneyimleri size yardımcı olacaktır.

Hocam dediginiz gibi yapayim dedim ama bu defa iki farkli lokasyon girmeme izin vermiyor. Yani soyle bizim planimiz 3 eyalet gezisi. O soruya yes deyince birini girebilmd imkani veriyor ilave et secenegi bunda yok

• ⭐⭐⭐⭐

@new_life Bir tanesinin detaylarını girebilirsiniz, ilk giriş yapacağınız eyaleti. Sözlü sorulduğunda gün sayıları ile kısa ve net cevap ile diğer eyaletleri beyan edersiniz. Bol şans

• @ATS16, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@new_life Bir tanesinin detaylarını girebilirsiniz, ilk giriş yapacağınız eyaleti. Sözlü sorulduğunda gün sayıları ile kısa ve net cevap ile diğer eyaletleri beyan edersiniz. Bol şans

Tskler

• Suan ankara icin en erken randevu ne zaman acaba goren duyan var mi?

• dün 2025 25 ağustos açıktı çektim, 2025 şubatta gördüm 2024 aralıkta ama tıkladım alamadım, muhtemelen benden hızlı olanlar var

• ben ds160 formunu ais sisteminden değişme hakkımı 1 kez kullandım. fakat yanlış 1 bilgim daha olduğunu fark edip tekrar retrieve ettim ve yeni form numarası oluşturdum ve haliyle sisteme giremiyorum. randevu günü kapıda ibraz etsem yeni formumu kabul ederler mi yoksa yeni randevu mu talep ederler? hata mı ettim 2. kez retrieve ederek?

• Seyahat tarihim 23 agustos 2025 olacak. Umarim cok zorlanmadan bir slot bulurum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |