Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 süper, devamsızlık yapmayın 😉

• @gucarslan tamam abim

• Walla aynen öyle okulda bile dersleri bukadar sıkı takip etmedim 🙂 bu forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim Allah razı olsun sizden

• ⭐⭐⭐

@ATS16 nın harika matbu bir yazısı var. Ara ara o yazıyı buraya atmak lazım. 😉

• ⭐⭐⭐⭐

@gucarslan Bu anket bana göre değilmiş..

Harikasınız kahkaha attım 🤣🤣🤣

• ⭐⭐⭐⭐

@Flight101 Telefonda notlarımda kayıtlı o metin 😄😉🤗

• @gucarslan Öyle bir anket ki ne seçerseniz seçin 0 alıyorsunuz hashshaajsha

• ⭐⭐⭐

@ATS16 Bende senin yazıyı alıp telefonda notlarıma kaydettim..Aklın yolu bir 😄😄

• Geçmiş dönem bültenlerini inceledim fakat bir çıkarım yapmak mümkün değil ama bir tahminim var benim, sizlerden de tahmin alabilir miyim? Sizce bülten açıklandığında EU kaç binlerde olur?

• @sezen 10,500 olabilir mi

• @cemal1153 isterse 20 bin olsun iş Ankara da öyle değil mi

• @sezen yapay zeka yardımıyla istatistik çıkartmasını istemiştim isterseniz önceki iletilerimi inceleyebilirsiniz.

• @evrentnrkl Bu biraz siyasi zeka ama hiç bir algoritma bilemez 🙂

• @misha90 orası öyle tabii sadece matematiksel bir hesaplama o kadar.

• @evrentnrkl hatırladım sıkı takipçi olduğum için paylaştığınız gün incelemiştim, tekrar bakacağım ben 10 bini geçecek fakat bir sonraki bültende de sayı değişmeyecek diye varsayım yaptım, kısmet 🤟🏻

• @cemal1153, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@sezen 10,500 olabilir mi
    Bilemeyiz tabi, varsayım olarak
    Son 4-5 yıllık verilerde hatta daha eski verilerde bile yılbaşından sonra 10 bin üstü açılmış görülüyor ama bu sene nedense olabileceğini umut ediyorum, belki bir his ya da gönlümüzden geçen bu olduğu için böyle düşünüyor olabilirim 😃

• 10.000 üstüne çıksa ne olur ki? Yeşili olanlar Viyana ya vs taşırlar. 10.000 USD yakabilecek aileler Hong Kong a vs taşırlar. Onlara mülakat alma şansı doğabilir. ANK bekleyenler umutsuzca beklemeye devam ederler.

• @minnesota benim yeşil pasaportum yok ben Viyana'ya taşıdım nasip işi bu işler

• Dosya Taşıma hk.
    Merhaba,
    dosya taşımak için Hong Kong konsolosluğuna bir mail attım ve böyle bir dönüş aldım,
    2025 Çeşitlilik Vizenizi Hong Kong'da işleme koymak istiyorsanız, lütfen vize işleminiz süresince Hong Kong'da kalmayı taahhüt edip edemeyeceğinizi bildirin.
    burada söylemek istediği şey nedir teşekkürler

• @istalin numaranız current olmadığı için şu an muhattabınız hong kong değil kcc'ye mail atmalısınız

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |