Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• DV2025 Excel tablosunda kim herkesin yaşadığı yeri Zonguldak yaptı 🤣🤣

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@TheABSOLUTWORLD

Postacı kapıyı iki defa çalar film adından ibaret, kazanan olarak yerinizde ve hem de bu CN’ye sahip olmak isteyen bir çok kişi var aslında. Hakkınızda hayırlısı olsun 👍

• Tamda şöyle bir durum aslında ERSOY un dediği gibi '' Bir şey oluyor, sonra böyle bize iyi gelecek şeyler olmayı veriyor..'' 🙂 sanırım biraz gözü karartmak gerek

• @TheABSOLUTWORLD, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Ben id numaramı kaybetmiştim bugün şans eseri biraz uğraşayım dedim bulmak için buldum ve sorgulattım DV2025🎯🇺🇲
    Çok geç kaldım mı ya
    DS260 yolladım hemen
    Beklemedeyim

Size hizlica su basligi en basindan okuyup, imkanlariniz dogrultusunda aksiyon almanizi, mumkunse dosya tasimanizi oneririm. Ankara icin neredeyse hic sansiniz yok, yeni bulten aciklanmadan, dosya numaraniz current olmadan, dosyanizi tasimak iyi bir alternatif olabilir. Yeni bulten de 3-4 gun icinde aciklanir.

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar selam. 2025- 28k talihlilerindenim. Türkiye için sıra gelmesi mümkün olmadığından KCC ye dosyamın hong kong a taşınması için mail gönderdim. Onlar da dosyanız taşınmıştır diye yanıt verdi. Bilmediğimden soruyorum benim tekrar Honk Kong da herhangi bir birim ile mailleşmem gerekiyor mu yoksa bültende current olup mülakat tarihi mi beklemem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.

Biraz araştırma yaptım ama burası yeri mi bilmiyorum. Uyarı gelirse hemen oraya yazarım.

• @memanko8 bekleyip current olunca Hong Kong a mail atarsınız ya da onlar size atarak mülakata davet eder

• @sevdemimi teşekkürler. yani şu an current olup hong kong dan mülakat maili bekleyeceğim net şekilde.

• sayfa üyeliğini nasıl kapatabilirim bu siteden

• @memanko8, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Arkadaşlar selam. 2025- 28k talihlilerindenim. Türkiye için sıra gelmesi mümkün olmadığından KCC ye dosyamın hong kong a taşınması için mail gönderdim. Onlar da dosyanız taşınmıştır diye yanıt verdi. Bilmediğimden soruyorum benim tekrar Honk Kong da herhangi bir birim ile mailleşmem gerekiyor mu yoksa bültende current olup mülakat tarihi mi beklemem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.

Biraz araştırma yaptım ama burası yeri mi bilmiyorum. Uyarı gelirse hemen oraya yazarım.

Merhaba, lütfen sürecinizle ilgili sorularınızı bu başlıkta sorun ve aynı başlıkta ilk 3 iletide anlatıldığı üzere sürecinizi imzanıza taşıyıp, excele bilgilerinizi girin.

• Arkadaşlar

• ⭐⭐⭐⭐

@ufuk1903 sağ üstte zil işareti var ona tıklayın ve takip edilmiyoru seçin

• Bugün mülakata girecek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun inşallah diyorum. Deneyimlerinizi dört gözle bekliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT konsolosluklara mail göndermeden önce konu başlığını okuyup sürece hakim olmanızı öneririm. Numaranız aktif bile olmadığı için henüz iletişime geçmeniz gereken nokta konsolosluklar değil mesela

• @eciskoec verin kart dosyanızı case numaralarımız yüksek olduğu için Ankara’da giremediğiniz mülakatımızı dosyamızı KCc aracılığıyla oturumunuz olduğu farklı bir ülke taşıyabilirsiniz örnek karadag çok basit çalışma izni ve oturum kartı veriyor şirket kurulumu yaparak Kosova da aynı şekilde 1,2 oturum kartı veriyor bunun için bir fikir vermek istemiştim

• ⭐⭐⭐⭐

@16bilgin evet karadağdan basitçe oturum alıp dosyanızı taşıyabilirsiniz belgrada sonrada sürecinizi apde kalarak tamamlarsınız. Maalesef sadece kolay oturum veriyor diye bir yer seçmek mantıklı değil birden fazla etkeni değerlendirmeniz lazım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

bu başlıkta DV2025 süreci ile ilgili soru sorup, soru soru cevaplayan arkadaşlara bir anket yapmak istiyorum;

1- forum kuralları umurumda değil, ben kafama göre takılırım.
    2- okuma yazma bildiğim halde bilmemezlikten geliyorum.
    3- sohbet başlığında vizemi almaya çalışıyorum ve bu bana garip gelmiyor.
    4- dv çekilişini kazandım ama; nerede soru soracağımı / cevaplayacağımı bilemiyorum.
    5- forum ne, başlık ne, kural ne inanın hiçbir bilgim yok, mayalık yoğurt almaya geldim.

lütfen kendinize uygun olan şıkkı bu mesaja alıntılayıp cevaplar mısınız?
    ona göre aksiyon alacağız çünkü.

teşekkürler
    yeşil kart forum bakım onarım birimi

• @gucarslan abi bir öğrenci gibi forumu takip ediyorum. Çok teşekkür ederiz.

Benzer Başlıklar

• 6
  • 22191
  • 4034
  • 30813
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |