DV2026 Sohbet Odası
-
Evli ve 1 çocuğum var 5 yaşında. Eğer seçilirsem, DS260 formu 1 adet mi doldurmam gerekecek yoksa ayrı ayrı 3 adet mi doldurmalıyım her seferde baştan başlayarak? Ve pasaportlarımız yok. Acil olarak formu doldurmam gerektiğini düşünürsek pasaport alana kadar çok süre geçeceğini düşünüyorum. Bunun yolu nedir?
Şimdiden teşekkür ederim. @crazycells -
@C-Ayanlar Pasaport 1 hafta içinde geliyor. Ayrı ayrı doldurman gerekli.
-
@C-Ayanlar
Bunu düşünmeniz için bence çok erken, odaklanmanız gereken DV2026 başvurusunu eksiksiz, doğru bilgiler ve TSG photo tool'dan approved olan tüm aile bireylerinin fotoğrafı ile başvurunuzu tamamlamanız, başvuru sonucu sistemin vereceği konfirmasyon numaralarını farklı birkaç yere kaydederek 2025 Mayıs ayında sonuçların açıklanacağı zamanı herhangi bir hayal kurmaksızın beklemeniz sizin yararınıza olacaktır.
Çok merak ediyorsanız DS260 formunun nasıl doldurulacağını, DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığının 1.postunu okuyabilir ve videoyu izleyebilirsiniz ama şiddetle tavsiye ederim ki hayallere dalmayın. Çekiliş sonucu kazanan olmaz iseniz dünyanın sonu değil, yaşayacağınız hayal kırıklığı daha büyük olacaktır. Yine sorunuza dönecek olursak, DS260 doldurma esnasında pasaport bilgilerini doldurma zorunluluğu yok. Çekiliş kazananı olursanız, mülakata tarihi alabilirseniz, mülakata öncesi evrak teslim esnasında pasaportlarınızı beyan edebilirsiniz. Bol şans :four_leaf_clover:
-
Hadi hayırlı olsun akşam başvuru başlıyor.
-
Başvurular başlamış not alındı, 2 Ekim-5 Kasım son gün olarak, fotoğrafı halledip başvuruyu yapacağım yine herkese bol şans
-
İnanılmaz derecede çıkması imkansıza yakın bir çekiliş olmasına, hatta çıksa bile cn sı çok düşük olması gereken bir çekiliş olmasına rağmen insan yine de umutlanıyor işte :)
-
Yeni bir heyecana daha başlıyoruz bugün itibariyle zaman kimilerimiz için çok hızlı geçerken kimilerimiz için çok yavaş geçecek o gün geldiğinde acaba kazandım mı diye bakarken yaşadığımız heyecanı tarif etmek mümkün değil hayal kırıklığı da tarif edileme bu sene 3 denemem daha kaç kez denerim bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyor olacağım :)
-
@Yıldıray81 inşallah talihli olursunuz.
-
@cemal1153 Amin çok teşekkürler. Can-i gönülden isteyen ve hakkında hayırlı olacak olan herkese inşallah
-
@tanerkaya Öyle düşünmeyin. Benim ofis arkadaşımın kayınvalidesi GC talihlisi olarak San Diego'da yaşıyor. Çevremde böyle benzer örnekler var, o yüzden umutları diri tutmak gerek.. İmkansız diye bir şey yok.. En azından benim için öyle..
-
@T-C-Kubilay-Dikici Ben seni kazandı gitti sanıyordum ya :(
-
@asariel yok maalesef şans yüzümüze gülmedi 2 senedir. bu sene bakacağım eğer turist vizesi alabilirsem aralıkta görüşmem var 2025'de şans yüzümüze gülmezse bu sefer tatile gideceğim gezip görüp geleceğim sonra eb3 için araştırma yaparım :)
-
good bye!
-
@tanerkaya çok zor evet ama çıkması nasıl imkansız olabilir her sene türkiyeden kaç kişiye çıkıyor.ben şimdiye kadar 10 sefer başvurdum ama ne yazıkki çıkmadı.😀
-
formu küçük harfle mi büyük harfle mi doldurcaz
-
Soooon 12 dakika, hazır mısınız :beaming_face_with_smiling_eyes: site çökecek
-
Merhabalar, sisteme yüklenilecek fotoğrafta biraz uzun sakal sorun teşkil edebilir mi ? Uygun olanı nedir acaba?
-
Haydin geçmiş olsun, hayırlısı ne ise en güzeli olsun.
-
Arkadaslar fotografin herseyi uygun sadece fotografcida cektirdim bu arada arka plan bembeyaz ve dahada onemlisi kaşimin biri asagida cikmis sorun yaratirmi?
-
Merhabalar. Yüksek lisans okuldan atılma için hangisini seçeceğiz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
53
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum