Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@wassup herhangi bir sorun olmaz sadece götürmeniz gereken evraklar arasına birth certificate ekleyeceksiniz

• @newbie97 Bunu merakımdan soruyorum, Almanya doğumlu olması neden şans oluyor? Ben İsviçre doğumluyum ama ekstra bir artısı yok diye biliyorum. Sonuçta hepimiz EU bölgesindeyiz ve aynı kuradayız. Varsa bir artısı bana da söyleyin ki moral motivasyon açısından daha iyi hissedeyim 🙂

• @wassup Ben isviçre doğumluyum ve doğum sertifikasını nasıl alabilirim diye araştırdım. Belediye sayfasında bununla ilgili başvuruda bulunuyorsun ve onlar seni yönlendiriyor. Belirli bir ücret karşılığında da belgeni veriyorlar. Ben aynı gün para ödeme kısmına kadar gelmiştim hatta..

• ⭐⭐⭐

@Yıldıray81 Ülkelerin kazanma oranları farklı ya o yüzden fazla diye biliyorum. Mesela tr den atıyorum 400 bin başvuru oluyor 4000 kişi kazanıyorsa alamanyadan 200 bin başvuru 4000 gibi gibi düşünün (rakamlar örnek olması açısından)

Basitçe EU dasın ama tr nin kazanma oranı %2 ise ukraynanın %2 olmuyor örneğin. Her ülkenin farklı şans oranları var. Almanyanın daha yüksek diye hatırlıyorum, İsviçre daha yüksektir.

Örneğin başvuru sayıları aşırı yüksek olan ülkelerde Ukrayna Özbekistan vs gibi daha düşük oluyor çıkma şansı

• Başvuru sayısı ne olursa olsun bir ülkeden maksimum 5500 lerde kazanan oluyor son yıllara bakınca. 7 Milyon kişi başvurdu %2 si 14.000 kişi kazandı gibi bir durum yok.

• Herkese günaydın bir İngilizce A1 kursundan merhaba

• ⭐⭐⭐⭐

@hllasln sıkıntı yaratır, aşağıdaki post'u inceleyin lütfen fotoğraf nedeniyle bu şansın elinizden kaçmaması için.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7235/dv2026-sohbet-odası/2552?_=1727850798112

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Dostlar bu yıl başvuruyu farklı bir şekilde yapacağım. Nasıl gerçekleştireceğim onu da bilmiyorum. Evlendim. Eşim Rusya federasyonu vatandaşı. Başvuru esnasında ne tür bilgiler girmem gerekiyor. Bu konuda çok desteğe ihtiyacım var. Ayrıca eşimin Rus olması green card için bir sorun teşkil eder mi? Onun adına da başvurabilir miyim? Onun haricinde bir kaç planım daha var ama şuanda en önemli şey bu. Yorumlarınızı bekliyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@Thracian

Sorularınızın cevapları aşağıdaki dosyada mevcut, başvuru esnasında ne tür bilgiler girmeniz gerektiği çok detaylı bir şekilde yazıyor. Eşinizin Rus olması green card için bir sorun teşkil etmiyor, hatta onun da adına başvurarak ve karşılıklı birbirinizi ekleyerek şansınızı x2 yapabiliyorsunuz. Bol şans

https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1727378459639-dv-2026-plain-language-instructions-and-faqs-tr.pdf

• ⭐⭐⭐

@minnesota maksimum bir ülkeden 7 bin kazanan çıkabiliyor diye biliyorum ben limit olarak

• ⭐⭐

O kadar saldım ki greencard işini yarın başvuru günü olduğunu yeni öğrendim artık içimde bi kıpırtı bile olmuyor

• Her yıl başvuru süreci ve sonuç açıklanıncaya kadar heyecan tavan oluyor ama çıkmayınca bir sonraki başvuruya kadar hevesim kırılıyor. Çevremdeki herkes de öğrenmiş olacak ki Müdürüm bile gece watsapp'tan GC başvuruları başlamış diye mesaj atıyor. Bu heyecanımı bilmeyen sadece yakın akrabalarım var, malum hevesimi kırmasınlar diye bahsetmiyorum, bahsetmeyeceğim de.. Taa ki kazanıp uçak biletimi alana dek..

• belki 10 seneden fazla oldu. her sene denerim fakat çıkmadı. Bu sene hayırlısı ile bana çıkması dileği ile sıramı almak istedim. hayırlısı olması dileğimle..DV26

• ⭐⭐⭐

@Yıldıray81 Valla hocam ben o kadar heveslenmedim hiç, çıkmadığında da üzülmedim çünkü çıkmayacağını biliyordum. O selected ekranını görene kadar da sevinmem. Bu sene de hiç heyecanım yok keyfi bilir çıkarsa çıkar, çıkmazsa bir sırt çantası alıp uçağa binerim artık dağları mı aşarım okyanusları mı aşarım sınırdaki demirleri mi aşarım bilemiyorum 🙂

• herkese iyi günler bugün başvurular açılıyor, şimdiden başvuracak herkese bol şanslar
    İlk defa başvuracak kişiler için tek tavsiye kendilerini çok kaptırmamaları olur,forumda ilk başvuruda çıkmayan kişilerin tepki ve hislerini eski dv sohbet odalarında okuyarak inceleyebilirler

• Evli ve 1 çocuğum var 5 yaşında. Eğer seçilirsem, DS260 formu 1 adet mi doldurmam gerekecek yoksa ayrı ayrı 3 adet mi doldurmalıyım her seferde baştan başlayarak? Ve pasaportlarımız yok. Acil olarak formu doldurmam gerektiğini düşünürsek pasaport alana kadar çok süre geçeceğini düşünüyorum. Bunun yolu nedir?
    Şimdiden teşekkür ederim. @crazycells

• @C-Ayanlar Pasaport 1 hafta içinde geliyor. Ayrı ayrı doldurman gerekli.

• ⭐⭐⭐⭐

@C-Ayanlar

Bunu düşünmeniz için bence çok erken, odaklanmanız gereken DV2026 başvurusunu eksiksiz, doğru bilgiler ve TSG photo tool'dan approved olan tüm aile bireylerinin fotoğrafı ile başvurunuzu tamamlamanız, başvuru sonucu sistemin vereceği konfirmasyon numaralarını farklı birkaç yere kaydederek 2025 Mayıs ayında sonuçların açıklanacağı zamanı herhangi bir hayal kurmaksızın beklemeniz sizin yararınıza olacaktır.

Çok merak ediyorsanız DS260 formunun nasıl doldurulacağını, DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığının 1.postunu okuyabilir ve videoyu izleyebilirsiniz ama şiddetle tavsiye ederim ki hayallere dalmayın. Çekiliş sonucu kazanan olmaz iseniz dünyanın sonu değil, yaşayacağınız hayal kırıklığı daha büyük olacaktır. Yine sorunuza dönecek olursak, DS260 doldurma esnasında pasaport bilgilerini doldurma zorunluluğu yok. Çekiliş kazananı olursanız, mülakata tarihi alabilirseniz, mülakata öncesi evrak teslim esnasında pasaportlarınızı beyan edebilirsiniz. Bol şans 🍀

• Hadi hayırlı olsun akşam başvuru başlıyor.

• Başvurular başlamış not alındı, 2 Ekim-5 Kasım son gün olarak, fotoğrafı halledip başvuruyu yapacağım yine herkese bol şans

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |