DV2026 Sohbet Odası
-
@Nilüfer-ALKAN hayir ogrenemiyorsunuz malesef tum veriler kapali sadece secildiniz ya da secilemediniz ekranini goruyorsunuz.
-
@oatasoy kapali algoritmik sistem insan eli degmiyor sadelestirme yok kura 1 kere cekiliyor eleme usulu degil.
-
@Riethian her yolu denedim totem konusunda :) bakalım bu sene ne yapıcam totem diye yaptıklarımı anlatsam ölürsünüz gülmekten gerçi bunların hepsi vakit geçsin diye her akşam alış veriş videoları seyretmek orada evlerini kuranların eve aldıklarını seyretmekten gına geldi:)
-
arkadaşlar ben şu foto mevzunu hersene uzun uzadıya konuşuyoruz ama tek bir soru sorucam ben fotoğrafçıya gidip amerika vizesi için çekilen fotonun aynısından çektirmek istiyorum desem olur mu? green kart diye belirtmem gerekiyor mu? onun ayrı kriterleri olduğunu düşünmüyorum aynı değil mi? yoksa 35 cm yok 5 cm falan onlara girmek istemiyorum çünkü hata yapacağımı düşünüp tikleniyorum :)
-
Yıllardır başvuru yapıyorum, her başvurum da heyecanlı olur, hayal kurarak başvururdum. İlk defa bu sene hiç hevesim yok. Bu sene farklı hayal ve hedeflere odaklanınca meğersem ABD hevesi karınca kadar kalmış içimde. Muhtemelen geçen sene başvuru yaptığım fotoğraf ile başvuru yapacağım. Bu şekilde kazanan çok gördüm. Olursa olur, olmazsa da nasip değilmiş. Allah herkesin, hepimizin gönlüne göre versin.
-
@debbieLA77 greencard diye belirtsenizde ne kadar bilip ettiğini bilmiyorsunuz zaten konuyu.
Yerinizde olsam boş yere fotoğrafçıyada para vermem bir çekiliş içinde tercih sizin tabii -
@debbieLA77 Git fotoğraf çektir de boyutu 600x600 olacak bunu dijital olarak bana mailden at de, ama gereksiz evde kendin çekersin. Ben mesela 10 yıllık arka planı beyaz vesikalık fotoyla başvuruyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Atlantis00 Bende de heyecan sıfır zaten bu sene olmaz ise kalkıp kendim gidicem şu an abd en iyi seçenek gibi birkaç ülkenin turist vizesine başvurmayı düşünüyorum abd, avustralya, isveç gibi hangisinden kabul alırsam artık gider iltica ederim :)
-
@debbieLA77 Ben bir ara kuşları beslerken kuşlarla konuşmaya başlamıştım. "Bakın GC'ı bu sene cepte sayıyorum heee ona göre dualarınızı eksik etmeyin" :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: Tabi sonu malum :))
-
@newbie97 Her şey gönlümüzce olsun inşallah 😊
-
@Atlantis00 İnşallah, umarım çıkar da kötü yollardan gitmek durumunda kalmam. Bu arada isveçin iltica kabul oranı aşırı yüksekmiş, ilticanın kabul olması çok kolaymış. Şu başvuru dönemi bitsin biraz araştırıp çoğu ülkeye turiste başvuracağım
-
önceden paylaşıldı mı bilmiyorum ama https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2026-Instructions-Translations/DV 2026 Plain Language Instructions and FAQs.pdf dv2026 yönergesi yayınlanmış
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Yıllardır başvuru yapıyorum, her başvurum da heyecanlı olur, hayal kurarak başvururdum. İlk defa bu sene hiç hevesim yok. Bu sene farklı hayal ve hedeflere odaklanınca meğersem ABD hevesi karınca kadar kalmış içimde. Muhtemelen geçen sene başvuru yaptığım fotoğraf ile başvuru yapacağım. Bu şekilde kazanan çok gördüm. Olursa olur, olmazsa da nasip değilmiş. Allah herkesin, hepimizin gönlüne göre versin.
- Başvurum olacak hiç hevesim kalmadı aynı şekilde.
Çıkarsa bu sefer ben gitmiyorum diyeceğim :))
-
@Chromium tamam demek ki bu sene çıkacak
-
Öldü buralar vallahi kimseden çıt çıkmıyor, gc yi bir kenara bırakalım sohbet odası burası, kimse mi ilginç bir şey yaşamıyor hayatında, gelsin anlatsın maksat muhabbet :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@ATS16 gerçekten şanslıymışsınız. inşallah bu yıl da bana çıkar. güzel bir mayıs ayı olması dileğiyle...
-
@Emre-Kurtulmuş bir çekiliş için boşuna para vermem mi yaptıklarımı duysan fotoğraf verdiğim para yüzde 1 bile değil
-
@cemal1153 dosyanızı hangi konsolosluğa taşıdınız acaba? viyana mı?
-
@newbie97 Pazar günü sabahtan beri evde temizlik yapıyorum başka türlü zaman geçmiyor Mayıs ayından itibaren bir stres var ortaklaşa yıkayacağımız merdiven boşluğunu bile tek temizledim.
-
@newbie97 uzun zaman sonra ilk defa kendimle vakit geçiriyorum. Isten güçten kurtulayım deyip kafeye geldim. Derslere ve özel derslere hazırlık yapıyorum. Bu pek ilginç değil ama ses getirsin 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum