Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@tufank teşekkür ederim düşünceniz için amacım da buydu zaten. Mağdur kişilerle ilgili daha fazla bir şey söylemem be yazık ki ama olan olmuş artık.

Bahsettiğiniz gibi bu süreçte her şey olabilir. Bizler de aynı şekilde sponsorluk işlerinde bir sorun olursa yeniden başvuru yapılacağını iletiyoruz. Bu olağan bir süreç zaten. Sadece bizim anlaşmalı olduğumuz şirketler gerçekten çok ama çok büyük şirketler. Kurumsal ve yıllardır bu işi yapan şirketler. Ondan sorun çıkma ihtimali çok daha az neredeyse yok denek kadar az. Bizim için %99 başarı başarısızlıktır. Herkese ama herkese Green Card almak istiyoruz. Bu sadece bugün için değil her zaman böyle olacaktır. Ücretsiz online İngilizce eğitimi vermemiz de bu yüzden vize mülakatından önce ücretsiz vize danışmanlığı vermemiz de bu yüzdendir. Kişilerle tek tek ilgilenmemiz sorunlarına çözüm aramamız sürekli irtibat halinde olmamız da bundan dolayıdır.

Dediğin gibi A firması B firması anlamında söylemiyorum işini layıkıyla yapan herkese başarılar dilerim. Hangi milletten olursa olsun hangi işi yaparsa yapsın.

• ⭐⭐⭐⭐

@Henry-bloor siz 100 kişiyle karşılaşmışsınızdır belki 99 kişi dediğiniz gibidir ama emin olan içindeki hiçbir suçu günahı olmayan 1 kişinin hakkını vermek durumundasınız. Bilmiyorum neler yaşadığınızı ama ABD’li avukatlar ile de sorun yaşayanlar var bundan emin olun.

• Yasaklı

@denizci10 dogru ama herkesin olaya para baktigi yerde supheci cikarima uygun davranirim,simdi konusmak istemiyorum ama benim sahsi bir isim olmustu muhammet beyle onun yonlendirmesi yuzunden ilgiziliginden dolayi kendi isimi kendim cozmustum,cok bu konuya girmek istemiyorum ama surekli muhammet beyi gonderilerinizde mukemmel biri olarak gostermenizde acikcasi beni rahatsiz etti.Ben kendisinden hic memnun kalmadim ama siz kaldiniz ki bence siz baska birine gitseydiniz direk eb2 yapardiniz o1 kapasitesinde kalifiyeli biri oldugunuz icin sizden hem o1 e hem e2 idi yanlis hatilamiyorsam birde eb2 niw yapiyor size 3 kerelik fiyat almis ki su anda herkese red yada aciklama istiyorlar clearification icin.Yanlis anlamayin degerli birisiniz banada emlakci icin yardim istemistim hemen dondunuz umarim hersey mukemmel olur sizin icin ama luften bir firmayi ve avukati sanki sahibi imis cikar iliskisi varmis gibi savunmayin rica diyorum.Iyi haftasonlari diliyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@Henry-bloor ben e2 yapmadım. Dediğim gibi imzamda tüm sürecim hakkında bilgi bulabilirsiniz. Dediğim gibi benim durumum için en uygun O1 yapılmasıydı biz de önce onu yaptık. Dediğiniz gibi direkt EB2 NIW de olurdu belki ama bülteni bekleyecektik şu an ona gerek yok. Eşim ve çocuğum da işin içinde oldukları için en sağlıklısı böyleydi biz de bunu kolayca hallettik. Para konusuna gelince de bizim aramızda lafı olmayacak şeyler bunlar.

• @eb3vize-com bence onay beklemelrinde fayda var. bir RFE veya ret gelme durumunda işler karışabiliyor. bizde öyle oldu, rfe geldi sonra red geldi. F1 C.O.S. onaylansın sonrasında başvursun herkes.

• @Muammer-Özkan Muammer Bey bizim müşterilerimizin yaptıkları CoS başvurularının hepsi onaylandığı belirtmek isterim. Hiçbirinde sorun olmadı.

• @eb3vize-com Arkadaşın sorusunu bir ek soruda ben sorayım.2 senelik sürede sponsor olacak iş yeri bizi istemezse başka bir işe transfer yaparız diyorsunuz.Durum böyle olunca başka iş yeri üzerinden de viza ve green card' ın alınması 2.5 - 3 sene sürecek.Yoksa bu durum bekleme süresine etki etmeyecek mi?

• @eb3vize-com Efendim tekrar merhaba.Herşeyi evet çok güzel ve detaylı açıklıyorsunuz.Bu firmalarla anlaşmalarınızın olduğunu, konsoloslukta sizden yana bir sorun olmayacağını ve tüm süreci dikkatlice yürüttüğünüzü savunuyorsunuz.Ancak bunlar özelliklede günümüz şartlarında Amerika dışından bu işe girişecek biri için tam olarak güven ortamı sağlamıyor.Belkide benim gibi düşünmeyen arkadaşlarımız olabilir burada ancak benim samimi tavsiyem bu zamana kadar sizinle çalışarak sonucunda green card sahibi olan arkadaşlarımız varmı?
    Eğer varsa bizlere bir kaç referans gösterirseniz daha güvenli bir ortam sağlanacak ve sizde şirket olarak daha üst yerlere gelmiş olacaksınız.Şimdiden teşekkürler.

• @Ayaz-Asadov Sürece kaldığınız yerden devam edeceksiniz. LC aşamasında kaldıysanız başka bir iş yerinden LC başvurusunu hemen yapacağız. Bu süre zarfında hangi aşamada yeniden başvuru yapılacağına bağlı olarak sürecini 4-5 ay uzayacak olabilir tabii ki. Lakin çok şükür şu ana kadar herhangi bir iş yerimizde böyle bir sorun yaşamadık eminim ki yaşamayacağız da. Çünkü anlaşmalı olduğumuz ve sizlere sponsor olacak şirketlerimiz çok büyük finansallara sahip eski şirketler. Süreçten vazgeçmeleri çok ama çok zor.

• @Ayaz-Asadov Henüz sürecini tamamlanan kişiler yok. Lakin avukatımız Muhammed Bey ve ekibinin her yıl EB3 ile Green Card alan yüzlerce müvekkili bulunmaktadır. Biz size sponsor şirket buluyor ve sonrasında Muhammed Bey ve ekibi ile de Green Card sürecinizi yürütüyoruz. Eğer kendi sponsorunuz varsa da zaten bir avukat ile sürecinizi yürütebilirsiniz. Yani bizim yaptığımız asıl olay size sponsor şirket bulmaktır. Eğer birilerine Green Card size güven verecekse o zaman da siz boşu boşuna zaman kaybetmiş olacaksınız. EB3 vizesi yıllardır olan ve bizim sayemizde Türkiye'de insanların öğrendiği bir vize türüdür. Burada farklı yapılan bir işlem yoktur. Sağlam sponsor şirketlerle anlaşarak ABD'deki en iyi göçmen avukatlık ofisi ile işlemlerinizi şeffaf olarak ilerletmekteyiz. Burada bulunan belki onlarca müşterimiz her zaman bizlere ulaşarak bizlerden süreçle ilgili her türdü detaylı bilgi almaktadırlar. Takdir sizin sorularınız olursa bizler her zaman buradayız. Dilerseniz online yüz yüze görüşme için aşağıdaki link üzerinden herkes gibi siz de ücretsiz randevu alabilir uzman ekibimizle 30 dakikalık görüşme yapabilirsiniz.

https://appointment.eb3vize.com/tr/takvim

• ⭐⭐

@Ayaz-Asadov eb3 yillardir olan bir program. McDonalds,Wendys vs gibi sirketler genelde sponsor oluyor.
    Eb3teki en buyuk sikinti simdi baslarsaniz sonucunu 5 sene sonra(en erken) alabilecek olmaniz.

• @charon süre ile ilgili değişik rivayetler dolaşmaktadır ama Department of Labor, USCIS ve Department of State'in açıkladığı resmi rakamlara göre şu an süreç ABD dışından ortalama 3.5 yıl süreceğidir. Tabii ki bu ortalama sürelerdir. Belki 3-5 ay erken veya geç sonuçlanabilmektedir.

• Yasaklı

@charon en az 5 belki 8 sene surer adamlar eb3 icin gelecek kisiler yerine 15 kusur belki 20 kusur milyon illegal/asylum culara verilen 5 yillik ead lilari kullaniyor ne diye beklesin birini .Su anda us immigration icin en berbat zaman ankara nin tutumuda malum.bence sizin dediginiz gibi sureci beklemeyip , eb3 olayindan once ogrenci olarak f vizesi yada ne bileyim work and travel ile gelip ulkeye girip oyle baslatin bunun icinde saglam bir miktar gidecektir.Eb 3 isinde mukemmel bir firma olayi tam olarak sorunsuz bir surec yok sizin kontrolunuz disinda bir suru farkli surec isleyecektir ver para 5 yil yada 8 yil sonra kusura bakmayin deyip sizi tekrar ilk asamaya dondurup yine sureci en basindan baslayacaksiniz.muhtemelen paraniza bir sey olmaz abd de register olmus avukat ve sirket bunu yaparsa canlarini okurlar merak etmeyin o kismi ama sureci. Uzun olacagini akliniza yazin.

• ⭐⭐

@eb3vize-com sikinti current numaralarinda.
    Ilerlemiyor yillardir.
    Hala 2020de kaldi. 2024deyiz. Simdi baslatsa birisi,sonuclanmasi 2030.

• Yasaklı

@charon adamlar belli non skilled eb3 icin gereken calisma gucunu illegal/asylum culardan karsiliyor ,basvuran herkese 5 yillik calisma izni verildi ne diye beklesin birini, her nekadar illegal gelmis olsada devlete iltica dosyasi actigindan ssn ve ead aliyor.ben simdi patron olsam ne diye birini getirmekle ugrasacam direk marketten gelen birini istihdam ederim.Ankara bu sene gecen seneler icindeki en berbat performansini yapti.8000 e kadarvverdi green card lottery cilerin dusunun az buzda degil 20 ila 30 bin arasi yatirim yapacaksiniz iyi dusunun ve unutmayin bu bir yatirim hersey sarpa sardiginda en azindan bu sektorde yillarin tecrubesi olan binlerce kisiye saglamis firmalarla da gorusun derim

• @eb3vize-com Bir USCIS memurunun hatasına bakar, bizde olduğu gibi.. demek istediğim siz doğru yapıyorsunuz sizinkiler onaylanıyor başkaları yapınca onaylanmıyor değil.. bizim dosyamızda da herhangi bir sorun yoktu, sistemde RFE geldiği görünüyor ancak RFE mektubu ne avukatın adresine ne bizim adresimize gelmediği için, gelmemesiyle ilgili gerekli başvuruları yapmış olmamıza rağmen, sorgulamada ne istendiğini göremedik ve ret geldi. Ret sebebi: RFE'ye cevap vermemek. Ret mektubu ne hikmetse 1 hafta içinde adreslere geliyor. Ret sebebinin olduğu açıklama ise tamamen başka bir fecaat. Bizim dosyamızla bir başkasının dosyası karıştırılmış muhtemelen. Giriş tarihimizi ve giriş vizemizi bambaşka tarihler olarak işlemişler.. Sözün kısası biz eğer F1 C.O.S onaylanacak nasılsa diyerek EB3'e başvuru yapmış olsaydık herşey boşa gitmiş olacaktı. Memurların hatası ya da sistemsel hatalar yüzünden bizim yaşadığımız talihsizliği yaşayabilirler. O yüzden tekrar ediyorum herkesin F1 C.O.S'un onaylanmasını beklemesinde fayda var.

• @Muammer-Özkan öncelikle tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bahsettiğiniz örnek spesifik bir örnek olduğu için çok sık karşılaşılan bir durum değil. Ayrıca ret olduğu zaman zaten ABD'de yasal olarak kalamayacakları için Türkiye'den de süreci yürütebilirler bundan da bir sorun yok Muammer Bey.

• EB3 Vizesi ile ilgili sorularınızı canlı yayında cevapladığımız Youtube videomuza aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

• Bekleme süreleri çok uzun. Yoksa mantıklıydı. Ki garanti değilmiş yazılana göre.

• @katafalk2 Dünya üzerinde çekiliş haricinde 2.5 yıldan önce Green Card alan birisi zaten yok. O yüzden bu süreler gayet makul şu an için.

Ayrıca garanti diye bir husus zaten hayatta söz konusu değil. Ama bu vize türünün onay oranı 96.4%. Ret olması için çok spesifik şeyler olması lazım yukarıdaki videomuzda izleyebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |