Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar ben amerikada yaşıyorum evliyim.Anne babam beni ziyaret etmek istiyor. vize mulakati var yanlarinda neler gotursunler? Sorulabilecek genel sorular nelerdir. Nelere dikkat etmeleliler. Çok teşekkür ederim

• @ATS16 Benim seyahat profilim iyi. 2 yıl önce aldığım İngiltere vizem var. Defalarca aldığım ve halen süresi dolmamış 5 yıllık Schengen vizem de var. Ama sorun şu ki 2 ay sonra randevum var ve ben işimden istifa etmiş bulunmaktayım. Burada bir arkadaş da görüşmeye gitmemi tavsiye etti ama ne yapacağım bilmiyorum. Almanya’ya yerleşme aşamasındayım ama şu an işsiz görünüyorum. Red alsam sorun olur mu ?

• ⭐⭐

@ATS16 ingiltere değilde bu 2025 için norveç düşünüyordum

• ⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici sonuçta Norveç de Schengen, siz bilirsiniz…

• ⭐⭐⭐⭐

@dubliner ABD göçmen olmayan vize mülakatında sizden Schengen’de olduğu gibi son 3 aylık bordronuz talep edilmeyecek, beyanınız esas kabul edilecek.

İstifa etmiş olabilirsiniz işinizi bilmemekle birlikte bu sürede de danışmanlık da veriyor olabilirsiniz veya yeni bir iş arama sürecinde de olabilirsiniz. Göçmen vize mülakatında tek bir süreciniz değil çizeceğiniz profilin (iş, aile bağları, medeni durum vb) tümü bir arada değerlendiriliyor ve konsolosun takdirine kalıyor. Bol şans

• ⭐⭐

Erken tarih vize çekecekler şuan kontollerini yapsınlar biraz önce nisan 2025 ve aralık 2024 randevu vardı ben aralık 2024 aldım randevumu istanbul içinde kasım 2024 içine randevu denk geldi

• ⭐⭐

image.png

istanbul 2024 boşluk var

• ⭐⭐

Arkadaşlar spam gibi oldu sürekli yazıyorum sadece danışmanlara para vermeyen bireysel olarak vizelerini öne taşımak isteyenler için yazdım bugun çok fazla boşluk denk geldi bugun sık sık kontrol etmenizi tavsiye ediyorum sabah beri istanbul 2024 içine 7 8 tane boş gün denk geldi ankara için ise 2024 1 gün denk geldi ben randevumu taşıdım sizlerde sık sık kontrol etmenizi tavsiye ediyorum

image.png

• Merhaba tekrar ds 160 formunda babamin askerlik gidis tarihi ve işe giris tarihini yalnis yazdim yani aslinda 3 agistosya baslamis ben 1 agustos yazdim. onceden mail yolu ile tekrar actirip duzenleme yapiyorduk ama şuan da bilmiyorum. Sizce tekrar doldurmalimiyim. Eğer tekrar form doldurursam randevu sistemini de degistirmem gerekirse hangi yolu izlemeliyim. Bir de babama askerligini egitim cavus olarak yapmış drill sergeant yazdim. Sorularda silah kullanmayi biliyormusunuz yaziyordu ben de hayir yazdim babam ben bilmiyorum 40 yıl oldu dedi. Bir de yeşil pasaport kısmını other yazdim ve oraya yeşil pasaport yazdim.

• ⭐⭐

image.png

an itibari ile istanbulda 22kasım 2024 boşluk var.

• ⭐⭐

image.png

14:02 itibari ile istanbul 2 aralık 2024 müsait.

• @Demir-Ünlüsoy, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@arkinist, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

merhaba

bugün eşim vize görüşmesine girdi. sonuç vize onaylandı.

nereye gideceksin kiminle gideceksin demiş. Benim daha önce vizem vardı. Newyork' a eşimle gideceğiz. onun vizesi var demiş. cocuk var mı demiş var. O gelecek mi? Hayır demiş. Eşiniz evraklarını getirdiniz mi demiş? o da hayır getirmek gerektiğini bilmiyordum demiş. Pasaporta Bakmış. Vİze onaylandı demiş.

Profil : 45 yaşında, 20 yıldır çalışıyor. Çok fazla yurt dışı çıkışı var. Aktif schengen' i de var. 1 yıllık.

Çıkışta bir aile ile sohbet ettik.
    Yeşil pasaportlular. Baba da daha önce vize varmış. cocuklarının biri14 yaşından küçük olduğu için posta ile almışlar.
    diğer çocuk 17 yaşında ve anne görüşmeye girmişler. Eşimle aynı sorular. ekstra akrabanız var mı demiş, var demişler. Red almışlar.

Ekstre akraba nedemek? Amerikada yasayan akrabami ? Yoksa seyahate eslik edecek akrabami? Yoksa baska bir durum mu anlamadim.

amerika da yaşayan

• Arkadaşlar her 5 dakikada bir randevu açılıyor ama saniseler içinde tükeniyor. Ekran başında 5 dakika bekleyip seçerseniz Ekim Kasım aralık Ocak bulabilirsiniz. Tavsiyem en yakın değil biraz uzak olan tarihe alırsanız dolmadan almış olursunuz örneğin Ekim Kasım aralık açıksa kasım ya da aralıktaki tarihi seçerseniz alabilirsiniz diğer türlü anında dolmuş oluyor. Bunu her 5 dakikada bir yapabilirsiniz ben aralık 2026 dan aralık 2024 e çektim

• @dubliner, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@ATS16 Benim seyahat profilim iyi. 2 yıl önce aldığım İngiltere vizem var. Defalarca aldığım ve halen süresi dolmamış 5 yıllık Schengen vizem de var. Ama sorun şu ki 2 ay sonra randevum var ve ben işimden istifa etmiş bulunmaktayım. Burada bir arkadaş da görüşmeye gitmemi tavsiye etti ama ne yapacağım bilmiyorum. Almanya’ya yerleşme aşamasındayım ama şu an işsiz görünüyorum. Red alsam sorun olur mu ?

Merhabalar, hangi ulkeden 5 yillik schengen aldiniz rica etsem soylerseniz cok memnun olurum?

• @ATS16 Cevabınız için teşekkürler. Ben hekimim. Kamuda çalışıyordum, Almanya’ya gitme durumu dolayısıyla istifa ettim. Henüz tamamen Almanya’ya yerleşmedim. Formu değiştirmem gerekecek ve bu durumda işsiz olduğumu da beyan etmiş olacağım. Paramı da geri alamıyorum. Bu kadar uzun zaman sonraya randevu vermeselerdi hiçbir sorun olmazdı da işte …

• Bu gunler geri cekme gunleri tetikteyiz 😃

• Ocak 2025 kapildi hayirlisi olsun 😃 Kacirmayin bu gunler baya bosluk var

• Bu ileti silindi!

• Merhaba, biz arakadaş ziyareti için eşimle amerikaya gitmek istiyoruz. Benim ABD için vize problemim bulunmuyor. Ancak eşim için B1/B2 vizesi için başvuruda bulunduk ve Aralık ayı içinde mülakatı var. Eşim daha önce bir kere kimlikle Gürcistan'a ziyarette bulunmuş ve pasaportunu yeni çıkardık. Bu durumun eşim adına sıkıntı olduğunu düşünüyoruz. Sizce bu kısa sürede Aralık ayına kadar Kosova, Makedonya ve Arnavutluğa 1 er 2 şer günlük ziyaretler yapmamız bize yarar sağlar mı ? veya bizi avantajlı kılacak bir öneriniz var mıdır ?

• ⭐⭐⭐⭐

@dubliner

Formu değiştirmenize gerek olup olmadığını daha deneyimli kullanıcılar yorumlayacaktır ancak ancak formu doldurduğunuz tarihte doğru beyan vererek o iş yerinde çalıştığınız için benim görüşüm formu değiştirmenize gerek yok. Mülakat esnasında sorulursa beyanınız doğrultusunda konsolosu bilgilendirebilirsiniz. Bol şans

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |