Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@vendetta34 hangi passportla basvurdugunuzun onemi yok. Zaten ds160 formunda diger vatandasliklari da sorulacak Ve red sistemde gorulecek.

O zamanki redden sonra nasil bir profil degisikligi olmus ona bakarlar.

Bence vize alir.

• Merhaba değerli arkadaşlar. B1/B2 vize basılı pasaport kaybolması durumunda ne yapmamız gerekiyor? Her şey sil baştan mı olacak?

• Merhabalar,

Aşağıdaki belgeler için; DS-160 Göçmen Olmayan Vize Başvuru Formunun onay sayfası için mail geldi ama Bu web sitesinden alınarak yazdırılan Onay ve Talimatlar sayfası. nın nereden çıktısını alacağımı bulamadım. Bu onay ve talimatlar saydasını nereden alabilirim? Teşekkürler

Genel Başvuru Belgeleri – Tüm Vize Türleri İçin
    Tüm vize türlerinde aşağıdaki belgeler gereklidir:

DS-160 Göçmen Olmayan Vize Başvuru Formunun onay sayfası.
    Bu web sitesinden alınarak yazdırılan Onay ve Talimatlar sayfası.

• ⭐⭐

@fearlessahmet ds160 formunu doldurup,onayladıktan sonra çıkan sayfada onay ve talimatlar sayfası çıkıyor. Onu çıktı almanız gerekiyor. Form bilgilerinizle girdiğinizde o sayfanın çıkması lazım.

• ben bir program buldum eger 2025 içinde randevu yeri boşa çıkarsa telefona bildirim atıyor. Acaba bunu kullanmak sıkıntı olur mu

• @nicely Öyle şeyleri bosverin telegramda var sinyal grupları.

• merhaba lise son sınıf öğrencisinin turist vizesi için hangi belgeler gerekiyor bilginiz var mı?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   new_life new_life 

• @nicely, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

ben bir program buldum eger 2025 içinde randevu yeri boşa çıkarsa telefona bildirim atıyor. Acaba bunu kullanmak sıkıntı olur mu

Yani suanda 2025 icinde randevu yok mu?

• Herkese iyi gunler, abd de green cardli olarak yasiyorum, vatandaslik islemlerine baslamak uzereyim, annem turkiyede ikamet ediyor ve esim ve beni ziyarete gelmesi icin vize basvurusunda bulunduk ama vize gorusmesi ocak 2026 verildi ve bos yer acilmiyor. bu gorusmeyi once cekme yolu var mi? senator ofisi veya house member ofisleri ile iletisime gecsem yardimci olurlar mi tesekkurler

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐

@omer-guzel eğer vaktiniz var ise sürekli deneyin ben ocak 2026 randevumu ekim 2025 çektim boşluk yakaladığımda masa başı çalışan olduğum için sürekli ekran başındayım mesai içinde boşluk yakaladım çektim vaktiniz varsa sık sık kontrol edin eğer vaktiniz yoksa bu işleri yapan kişiler var kimse ile çalışmadığım için tavsiye veremeyeceğim

• Merhabalar, İstanbul'da yaşıyorum ama turist vizesi için en erken tarihi Ankara'da buldum (10 Mart). Sizce tarih geç olsa da İstanbul mu daha mantıklı yoksa Ankara kalsın mı? Bu arada yalnızca iki kez yurt dışına çıktım (Amerika-Yunanistan) ama Ocak ayının sonu Şubat başı gibi İngiltere planlarım var. (ama tabii İngiltere vizesi de kesin değil) Sizce Ocak-Şubat'ta tatil yapıp, hemen Mart'ta ABD vizesine başvurmak artı mı olur eksi mi?

• Herkese selamlar,
    Mayıs 2024 de kendim ve eşim için B1/B2 başvurusu yaptım, Eylül 2025'e randevu alabildim.
    Defaten randevuyu öne çekmeye çalışıyorum ancak tek hesapta 2 kişi olduğumuz için bunu sistem onaylamıyor. Forumda okuduğum kadarıyla tek başvuru yapanlar randevuyu öne çekebilmişler ancak bizim nedense olmuyor. Deli gibi günün neredeyse her saati bakıyorum ama nafile. Önerisi olan olabilir mi ?
    Teşekkürler

• ⭐⭐

@cihantr tek hesapta 2 kişiyiz (eşim ve ben) ve 2 hafta önce ocak 2026'dan ekim2025 çektim

• ⭐⭐

Ankara sanırım b1/b2 vizeleri kapattı sabah beri ekran bu şekilde.

image.png

İstanbul kasım aralık 2026 ocak 2027 vize veriyor

image.png

• @ATS16 bu legit bir sayfami guvenebilirmiyiz

• @cihantr ben 3 kisilik grup randevusunu 2026'dan 2024 kasima cektim.

• @cihantr Tek kisi, iki yada daha fazla olanlar icin acilan slotlar farkli oluyor. Bu hic alamayacaiginiz anlamini tasimiyor elbet. Sık sık kontrol ederseniz muhakkak dek getirirsiniz. Tek basvuru yaparsaiz randevuya esiniz ile katilamazsaniz maalesef.

• Merhaba arkadaşlar,
    Talimat emaili geldi Lütfen açıklarmısınız 'Bu web sitesinden alınarak yazdırılan Onay ve Talimatlar sayfası' istiyor. Talimatlara ais Usvisa info sitesine giriş yaptıktan sonra devama tıklayarak ulaşılıyor fakat onay sayfasını göremedim.
    Bahsettiği DS160 onay sayfası değil, çünkü DS160 onaynıda istediğini ayrıca istemiş. Bahsettiği, Bu websitesindeki onay sayfasını nereden bulacağım?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
    Şimdiden teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Demir-Ünlüsoy “Onay ve Talimatlar sayfası” zaten AIS ten alınıyor ikisi ayrı belgeler değil. İlk sayfasında randevu bilgileri ve barkod var. Diğer sayfalarda talimatlar var. Onay sayfası (1. sayfa) yeterli oluyor genelde, talimatlar daha çok sizin okumanız adına.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |