Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kısa süre içerisinde ABD'ye birden fazla kez Turistik amaçlı giriş-çıkış yapmak

• Merhaba arkadaşlar, bir tatil planım var 8 Eylül-19 Eylül arası. Hem Amerika hem Kanada vizem var. O yüzden önce New York’a gideceğim oradan Toronto’ya. Toronto’dan da Miami’de birkaç gün geçirip Türkiye’ye döneceğim. Amerika’ya 1 hafta-10 gün içinde 2 kere girmek ve çıkmak sorun yaratır mı? Girişte Gidiş-dönüş uçak biletlerini falan göstereceğim. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

• Merhaba, herhangi bir sorun olmaz. Ucakla ABD'ye, ABD'den kara yoluyla Kanada'ya, Kanada'dan tekrar kara yoluyla ABD ye giris yaptim hicbir sorunla karsilasmadim, ABD ye ikinci girisinizden sonra size yeni bir i94 duzenlenmiyor, ABD ye ilk girisinizdeki i94 gecerli olacak.
    Edit: Konu gecen seneninmis, neden onume cikti bilmiyorum. Yine de baska merak eden olursa diye silmiyorum.

• Bence simdi goruyorum. Cevaplanmadigina gore kimse görmemiş olabilir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |