Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
-
@sirik32 Merhaba evrakların kaybolacağını sanmıyorum ptt den teslim edildi görünüyorsa biraz daha beklemekte fayda var.Yoğunluktan olabilir.
-
Evrakları gönderin emailinde hangi evrakları istiyor? Benim şehir dışına çıkmam gerekli evrakları ptt ye annem teslim edip kargoyu da yine o teslim alacak sorun olur mu acaba?
-
@alev129 herkese aynı evrak talebi geliyor mu bilmiyorum, benden pasaportu, eski vizemin olduğu pasaportu, evlilik cüzdanı, fotoğraf, ds160 belgesi ve talimatlar sayfasını istedi. Belgeleri gönderdeki talimatlar sayfasını da içerisine ekledim bir tanesini de ptt deki görevliye teslim ettim. Siz her şeyi hazırladıktan sonra anneniz teslim edebilir bence ptt’ye, ama pasaportunuzu teslim alırken anneniz alabilir mi onu bilmiyorum..
-
@kamile başvuru yaparken 6 hafta yazıyordu bende sizde kaç hafta yazıyordu acaba?
-
@alev129 Merhaba - DS160 - Confirmation Page
-Eski vizenizin olduğu ve vizenizin basılacağı pasaport
-1 adet fotoğraf
-Evli iseniz evlilik cüzdanınız ilk üç sayfası
-Ais kaydı sırasında verilen bir sayfalık geri gönderi evrağı -
@kamile başvuru esnasında sizde kaç hafta yazıyordu
-
Bu ileti silindi! -
@alev129 merhaba bekleme süresi 6 hafta yazıyordu.
-
Merhaba arkadaşlar 25 temmuz vize yenileme başvurusu
22 Ağustos talimatlar maili
26 Ağustos evrak gönderimi
6 eylül ceac sayfasında vize verildi.
Adrese teslim için postaya verilmiş.Vize yenilemek isteyen arkadaşlara bir fikir olur umarım. -
Merhaba,
Cocugu icin vize talebinde bulunup (anne baba vize var ve 5 yil once abd seyehati var)
Mulakat istenen var mi? Bu durum neden kaynaklanabilir? -
@kamile Merhabalar,
Sürelerimiz neredeyse aynı. 21 Ağustos'da mail geldi 26 Ağustos'da accepted oldu. 3 Eylül'de Aprroved oldu. Fakat hala verildi yazısı gelmedi. Acaba bir sorunla karşı karşıya mıyım diye endişeliyim.
-
@merhan merhaba size cevap geldi mi?
-
@mehmet-sefa-Seyis merhaba,onaylandı ise bir sorun olduğunu sanmıyorum kısa sürede vizenize kavuşursunuz umarım:folded_hands_light_skin_tone:
-
@kamile Issued olması neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum. Hala bir güncelleme yok.
-
Bu ileti silindi! -
@alev129 Merhaba. Ben 26 Temmuz'da başvurdum, 22 Ağustos'ta belgeleri gönderin maili geldi.
-
@mehmet-sefa-Seyis Merhaba. Ben evrakları 3 Eylül tarihinde PTT ile İstanbul'a gönderdim. 5 Eylül tarihinde teslim edildi ancak CEAC üzerinden sorgulama yaptığımda "Your search did not return any data." ifadesi çıkıyor. Ben daha hala "apply received" ifadesi ile karşılaşamadım.
-
Merhaba vize uzatma işlemlerini yapma aşamasındayım. DS-160 numaram ile konsolosluğun göndermiş olduğu talimatlar mailindeki numara aynı değil. Bu sorun olur mu? B yerine P yazılmış gönderdikleri talimatlarda. Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler
-
@sirik32 Bende de aynı durum oldu. 5 Eylül belgeler İstanbul'a PTT aracılığıyla iletildi, 11 Eylül itibariyle hiç bir güncel ilerleme yok.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum