Dolar Çıldırdı
-
Bu ileti silindi! -
Bu ekonomiyle gidersek artık hintli turist akını başlayacak memlekete :face_with_tears_of_joy:
-
@charon, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@rnc zengin hintli bile Lestir. Kendileriyle cooook calistim.
Hocam amaç orasi değil. Hintliler gibi dibin dibine düşmüşüz :)
-
@newbie97, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
Bu ekonomiyle gidersek artık hintli turist akını başlayacak memlekete :face_with_tears_of_joy:
Hocam onlar anca yürüye yürüye kaçak gelir. Başka türlü gelemez hele tr deki fiyatlarla zor :face_with_tears_of_joy:
-
@rnc Zor deme ekonomi bu belli mi olur
Bak arjantine öyle bir ekonomik çöküş geçirdi ki şu an cebinde tl ile gitsen krallar gibi yaşarsın
-
Kisi basina en yuksek zenginlige gore en tepedeki ulkelerin siralamasi.
https://www.visualcapitalist.com/top-10-countries-with-the-highest-wealth-per-person/
-
@rnc Zor deme ekonomi bu belli mi olur
Bak arjantine öyle bir ekonomik çöküş geçirdi ki şu an cebinde tl ile gitsen krallar gibi yaşarsın
Demek istediğim hindistan nüfusu çini geçti. Hali ile "belki" 20-30 sene sonra kişi başı milli gelirleri Çin gibi olur. Oda belki. Şuan ve yakın tarihte olmasi çook ama çok zor....
-
$1 = 34.15 TL
-
03.09.2024
KUF: 33,95 -
@T-C-Kubilay-Dikici Hocam, dollar duserken paylasmiyoruz! Fakir fukara sevindirmeyelim :P
-
@MySea onu farkettim hep yükselirken yazıyordum bugünde düşünce yazayım dedim :) yarın güncellerim :D 34 üstüne :D
-
ABD icin August sonuna gore yillik enflasyon orani 2.5% olarak aciklandi.
-
Usd düşüyor. @MySea :)
USD ALIŞ: 33,80
USD SATIŞ:33,8130 -
@T-C-Kubilay-Dikici Dis mihraklar 😁
-
@T-C-Kubilay-Dikici Sokaklarda dolar düşünce dolar yakan dayıları görmemiz yakındır :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@T-C-Kubilay-Dikici Sokaklarda dolar düşünce dolar yakan dayıları görmemiz yakındır :beaming_face_with_smiling_eyes:
sahte sini yakarlar ancak.. gerçegini yakmaya yemez
-
Tüh bende yeni dolar almıştım. Şansıma düşüş yaşadık 😆
-
@newbie97 aman düşmesin ya düşünce benim işler azalıyor :)
forward kurları bilgisini vereyim
05.09.2025
USD BOZUM 45
USD SATIŞ: 50 -
@T-C-Kubilay-Dikici Ufak bir birikmişim var geçen bankaların dolar kurlarına baktım deli gibi makas koymuşlar, bu devirde bankadan dolar almakta sıkıntı. Parayı binance a atıp oradan usdt almak daha az zarara sokar insanı
Ben en son herhalde döviz aldığımda euro 18 felandı orada bi stokladım ondan sonra bir daha almadım. Altın biriktiriyorum artık
-
@T-C-Kubilay-Dikici Ufak bir birikmişim var geçen bankaların dolar kurlarına baktım deli gibi makas koymuşlar, bu devirde bankadan dolar almakta sıkıntı. Parayı binance a atıp oradan usdt almak daha az zarara sokar insanı
Ben en son herhalde döviz aldığımda euro 18 felandı orada bi stokladım ondan sonra bir daha almadım. Altın biriktiriyorum artık
fiziksel gold iyidir. Para bankada tutulmaz tl felan neyse de. Alacaksan fiziksel altin alicaksin modasi hçbir zaman geçmez. Birde mesela green card çıktı parayi yurtdışına götürmen de sıkıntı çıkartabiliyo. Kendi parani kullanamiyosun hoş o parada bizim değil ya? Devlet al sana dolarin karşılıgı tl dese hiçbişey yapamazsin :grinning_face_with_sweat: Zamanında arjantin de oldu. Düşük kurdan herkesin dolarlari çevrildi :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum