Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Vize görüşmem için Ankara'ya geldim ama cok sıkıcı bir şehir burda olan varsa tanışıp bir kahve içebiliriz 2-3 gün buradayım

• Yasaklı

@Emre-Kurtulmuş fiyatlar 10 a katladı kral 100 liralık otel 1000 tl! Yazık

• @enesfatihh vizenizin onaylanmasını tenenni ediyorum, imkan ve zaman olsa cagrina sessiz kalmazdim.

• Arkadaşlar merhaba, Dv2025 talihlisiyim. CN:18xxx bu yüzden dosyamı Güney Afrika'ya taşımayı düşünüyorum. Case numberlar daha hızlı current olduğu için orayi düşünüyorum. Afrika'ya dosya taşımak riskli midir

• @enesfatihh yarın kaçta mülakat..? Mülakat sonrası görüşebiliriz sizin için de uyarsa.

• @Yaman-0 öğretmen evi, polis evi, hakim evi misafirhaneler uygun fiyatlı olur. Ankarada ulaşım rahat. Arac lazım olursa yardımcı olurum. Gelince yazın.

• ⭐⭐⭐⭐

@boredeng yanlış konu başlığındasınız lütfen sorularınızı doğru konu başlığına iletiniz

• Selamlar arkadaşlar anladığım kadarıyla(forumu kısaca bir göz gezdirdim) 2024 talihlilerinden hala daha 7k ya kadar olanlar mülakat alabilmiş ya da alma ihtimali var yanlış anlamadıysam. Bu gerçekten çok üzücü bir durum. Bu pandemiden sonra her şeyin dengesi değişti açıkçası. Bir de aklımda bunların hepsinin siyasi bir sebebi olabileceği yönünde. Yani ankaranın yavaş çalışması...

• @enesfatihh ne yaptın mülakatı arkadaşım..?

• @Mehmet-Efe merhaba vize görüşmem güzel geçti aldım 1 Ekim'de yolculuk var darısı sizin başınıza

• @enesfatihh teşekkür ederim, hayırlı yolculuklar olsun 🙂

• @Mehmet-Efe çok teşekkür ediyorum her şey çözdüm 🤝

• Selam arkadaşlar 1 Ekim'de houstona uçuyorum. Aynı veya yakın tarihte gidecek varsa tanışmak isterim özelden yazabilirsiniz kalacak yer vs için

• @enesfatihh merhaba umarım abd maceran çok iyi başlar. Sakıncası yoksa mülakat deneyimlerini ve abd deneyimlerini GC gazanmış birisi olarak burda paylaşır mısın?

• Herkese merhaba. Atlanta bölgesindeki arkadaşlarla iletişime geçmek için bir telegram grubu vs. bir alan var mı?

• Merhaba arkadaşlar 1 Ekim'de houstona uçağım var fakat kalacak yer konusunda sıkıntı yaşadım bulamıyorum yardımcı olabilcek tanıdığı olan veya kendisi gidecek olan varsa iletişime geçebilir mi

• Her şey tamam da şu negatif insanlarla nasıl baş ediyorsunuz. Benim başıma ağrılar giriyor. Vizeyi alana kadar süreci sessiz sedasız yürüttük. Lakin gidiyoruz biz diye söyledigimiz 3 kişiden 1i , kolay mı o kadar. Ne işiniz var orada, ya yapamazsınız.. saçmalamayın.. bizim bir tanıdık gitmişti 5 sene sonra döndü. 7 sene sonra şöyle oldu. Ordan ev bile almıştı ama döndü. İşte rezillik cekmeye mi gidiyorsunuz. Vallahi şiştim şiştim..

• @Didem-G işte bu yüzden yani toplumun demoralize eden aşağı çekmeye çalışan ikiyüzlü davranışlarını bildiğim için ailem dışında kimseye söylemedim."Herkes iyi olmanızı ister ama kendisinden iyi değil" diye bir söz vardır.Gerçekten destek olan iyi niyetliler de var kalben inanıyorum ama çok az...

• @Didem-G O kişilere hiç takılmayın fırsatını bulsalar sizi çiğner giderler. umutları olmadığından tu kaka modundalar.

• Yasaklı

@enesfatihh booking.com otel icin extended stay america ise studio odalar mutfak var gunluk 70 dolara kalabilirsin

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |