Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• @enesfatihh yarın kaçta mülakat..? Mülakat sonrası görüşebiliriz sizin için de uyarsa.

• @Yaman-0 öğretmen evi, polis evi, hakim evi misafirhaneler uygun fiyatlı olur. Ankarada ulaşım rahat. Arac lazım olursa yardımcı olurum. Gelince yazın.

• @boredeng yanlış konu başlığındasınız lütfen sorularınızı doğru konu başlığına iletiniz

• Selamlar arkadaşlar anladığım kadarıyla(forumu kısaca bir göz gezdirdim) 2024 talihlilerinden hala daha 7k ya kadar olanlar mülakat alabilmiş ya da alma ihtimali var yanlış anlamadıysam. Bu gerçekten çok üzücü bir durum. Bu pandemiden sonra her şeyin dengesi değişti açıkçası. Bir de aklımda bunların hepsinin siyasi bir sebebi olabileceği yönünde. Yani ankaranın yavaş çalışması...

• @enesfatihh ne yaptın mülakatı arkadaşım..?

• @Mehmet-Efe merhaba vize görüşmem güzel geçti aldım 1 Ekim'de yolculuk var darısı sizin başınıza

• @enesfatihh teşekkür ederim, hayırlı yolculuklar olsun 🙂

• @Mehmet-Efe çok teşekkür ediyorum her şey çözdüm 🤝

• Selam arkadaşlar 1 Ekim'de houstona uçuyorum. Aynı veya yakın tarihte gidecek varsa tanışmak isterim özelden yazabilirsiniz kalacak yer vs için

• @enesfatihh merhaba umarım abd maceran çok iyi başlar. Sakıncası yoksa mülakat deneyimlerini ve abd deneyimlerini GC gazanmış birisi olarak burda paylaşır mısın?

• Herkese merhaba. Atlanta bölgesindeki arkadaşlarla iletişime geçmek için bir telegram grubu vs. bir alan var mı?

• Merhaba arkadaşlar 1 Ekim'de houstona uçağım var fakat kalacak yer konusunda sıkıntı yaşadım bulamıyorum yardımcı olabilcek tanıdığı olan veya kendisi gidecek olan varsa iletişime geçebilir mi

• Her şey tamam da şu negatif insanlarla nasıl baş ediyorsunuz. Benim başıma ağrılar giriyor. Vizeyi alana kadar süreci sessiz sedasız yürüttük. Lakin gidiyoruz biz diye söyledigimiz 3 kişiden 1i , kolay mı o kadar. Ne işiniz var orada, ya yapamazsınız.. saçmalamayın.. bizim bir tanıdık gitmişti 5 sene sonra döndü. 7 sene sonra şöyle oldu. Ordan ev bile almıştı ama döndü. İşte rezillik cekmeye mi gidiyorsunuz. Vallahi şiştim şiştim..

• @Didem-G işte bu yüzden yani toplumun demoralize eden aşağı çekmeye çalışan ikiyüzlü davranışlarını bildiğim için ailem dışında kimseye söylemedim."Herkes iyi olmanızı ister ama kendisinden iyi değil" diye bir söz vardır.Gerçekten destek olan iyi niyetliler de var kalben inanıyorum ama çok az...

• @Didem-G O kişilere hiç takılmayın fırsatını bulsalar sizi çiğner giderler. umutları olmadığından tu kaka modundalar.

• @enesfatihh booking.com otel icin extended stay america ise studio odalar mutfak var gunluk 70 dolara kalabilirsin

• @Didem-G sizin profilinizi bilmem tanimam ama elinizde saglam bir meselginiz yazilim muhendislik ile saglam bir ingilizce ile guzel bir birikimle 50k usd varsa sallayin gecin halledersiniz.ama bunlardan biri bile yoksa surunursunuz demiyorum ama surec cok ama cok zorlu gececektir.en dandik otel geceligi 100 dolar arabanin gunlugu 30 ila 50 dolar .varin diger hesaplari siz yapin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Didem-G

Sahip olduğunuz o göçmen vizeye sahip olsalar yarın arkalarına bakmazlar bu negatif enerji yayanlar 🙂

Yasal olarak gittiğiniz sürece, yaşanması olası olumsuzlukların farkında olarak bilinçli göç ediyorsanız, belli bir birikiminiz var ise, İngilizce konusunda çekinceniz yok ise (mutlaka gelişecektir zamanla) ve çocuklarınızın geleceği için sıkı çalışmayı göze alıyorsanız (çalışanı ödüllendiren bir sistem var) korkmayın 🙏🏻 şans yanınızda olsun 🍀

• @Didem-G buradaki rezilliği çekmekten yorulduk birazda ordakini çekelim diyebilirsiniz 😂

• @Didem-G Hiç kafanıza takmayın ve kale almayın o tür insanları! İnanın orda da az değiller! Orda da karşınıza çıkarlar. İşinize ve önünüze bakın sizinle olan ya önünüzde yol gösterir yada yanınızda destek olur bir olur. Yolunuz açık olsun inşallah!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k