Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba arkadaslar, Ben amerikada evlendim ve green kart islemini baslatacagim.Islemi baslatmak icin bagzi belgeler lazim.Onlardan birisi birth certificate (nufus kayit belgesi).Bu belgeyi buyukelcilikten alabilirim ama elciligin uzak ve masrafli olmasi nedeniyle gitmek istemiyorum.Gitmek yerine bu belgeyi e-devletten alip ve cevirisini yaptirdiktan sonra immigration ofisine gonderdigimde kabul edilir mi ya da red yer mi?

    Yardiminiz icin tesekkur ederim.


  • Benim pasaportu kabul etmişlerdi birth certificate olarak başka bir resmi kurumda

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @osmancayir96 birth certificate içinde söyledi:

    Merhaba arkadaslar, Ben amerikada evlendim ve green kart islemini baslatacagim.Islemi baslatmak icin bagzi belgeler lazim.Onlardan birisi birth certificate (nufus kayit belgesi).Bu belgeyi buyukelcilikten alabilirim ama elciligin uzak ve masrafli olmasi nedeniyle gitmek istemiyorum.Gitmek yerine bu belgeyi e-devletten alip ve cevirisini yaptirdiktan sonra immigration ofisine gonderdigimde kabul edilir mi ya da red yer mi?

    Yardiminiz icin tesekkur ederim.

    Forumdaki ilgili konunun basliginda sorunuzu sorabilirsiniz. Green Card surecleri icin ayri basliklar acmaniza gerek yok.

  • Kilitlendi  gucarslan gucarslan 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum