Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Sabitlendi Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
1.5k 214 145.4k 246

Benzer Başlıklar

• EB-3 GREEN CARD SURECI

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    47
    4 Oy
    47 İleti
    5k Bakış
    Emin DoganE
    Sitedeki eb3 vize reklamındaki kuruluş aracılığıyla giden oldu mu hiç aranızdan 20k dolar çok yüksek bir rakam ve riske girmeye değer mi sizce
  • İş green card'ının çekilişi hakkında bilgi

4
    0 Oy
    4 İleti
    774 Bakış
    R
    @Erkan-Yıldız, içinde söyledi: İş green card'ının çekilişi hakkında bilgi arkadaşlar mesleğimi aldığım eğitim kurumundaki danışmanım benim adıma iş green cardının çalışma amaçlı green cardın çekilişine başvurucak.ama ücretli paralı çekilişe katılıyorum.ücretli paralı çekilişte çıkma olasılığı daha yüksekmiş.bu doğru mu? doğruysa ücretli çalışma green cardın çekilişinde çıkma olasılığı nedir? yardımcı olursanız sevinirim. Parali cekilis diye birsey yok. Kac para istedi bunun icin ve cekilisin ne zaman yapilacagini soyledi?
  • Parali Sponsorluk ile Green Card Almak

15
    -3 Oy
    15 İleti
    5k Bakış
    Z
    @Mehmetyanik merhaba ne yaptınız bu siteyi veya aynı amaçlı başka sitelere güvenebildiniz mi?
  • 7 Oy
    5k İleti
    370k Bakış
    mby25M
    @sabahattin Hocam merhaba, Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. 12 Mayısta benimde EB1A olarak mülakatım vardı. Dosyam onaylandı. Henüz buraya yazma fırsatı bulamadım. Sizin postunuzu görünce yanıtlamak istedim. Bizde benzer bir mülakat süreci geçirdik. Benim alan bilgi güvenliği/siber güvenlik olduğu için CV mi incelerken 3 kez arkaya soru sorup geldiler. Arkaya gidip geldiklerinde ister istemez bir stres oluyor insan 😊 neyse en azından her şey güzel sonuçlandı ve Ekim ayında ABD ye yerlesecegiz. Paylaşımınızda belirttiğiniz kısma doğru yonlendirebilmek adına açıklama getirmek isterim. EB kategorisi 3 ayrı alt kategori içeriyor. EB1A, EB1B ve EB1C. EB1A, extraordinary ability olarak geçiyor ve herhangi bir iş sözleşmesi şartı bulunmuyor. 10 kriter üzerinden en az 3 tanesini karşılama şartı bulunuyor. EB1B, ise outstanding professors and researchers olarak geçiyor ve bu kategoride 6 kriter üzerinden en az 2 tanesini karsilamanizi ve ayrıca iş sözleşmesi sunmanizi bekliyorlar. EB1C ise certain multinational manager or executive ler için. Bunda da abdli bir işveren olması ve başvuru yapan kişiyi üst düzey pozisyonda istihdam etmeyi amaçlama şartı yer alıyor. Sizin anlattiklarinizdan yola çıkarak, sözleşmesi olmadığı için red alan kişi muhtemelen EB1B. Bana da sözleşme sormuşlardı fakat olmadığını söylediğimde herhangi bir sorun yaşamadım.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k