eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-
@samanista97 Teşekkür ederim . Süreci merakla takip ediyor olacağım.
-
@eb3vize-com, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
@Maliyeci Turist vizeleri bir non-immigrant vize türüdür. Yani ülkenize dönüşünüz ile ilgili şüphe duyarsa memur size ret verir. DV lottery ise çekiliş ve süre kısıtlaması olan bir vize türüdür. Bellirli süre içinde olmadığı takdirde hakkınız yanar. Lakin EB3 bir iş yeri sponsorluğunda alınan immigrant vize olduğu için bahsettiğiniz hususlarla ilgili benzerlik göstermemektedir.
Ben soruma neden cevap alamadım acaba
-
@muratalper55 sorunuzu tekrar alabilir miyiz?
-
@eb3vize-com, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
@muratalper55 sorunuzu tekrar alabilir miyiz?
Merhaba engelli memur olarak çalışıyorum da 3 4 sene var emekliliğe emekli olduktan hemen sonra eb-3 vizesine başvuru yapmayı düşünüyorum da psikolojik rahatsızlığım var bipolar manik depresif duygu durum bozukluğu rahatsızlığım var ilaç kullanıyorum düzenli olarak bu sorun olur mu başvuru süreci için mülakatta bunu merak ediyorum
-
Eb3 vize için nereye bas vuruluyor
-
@muratalper55 Hayır sorun olmaz. Bu vize türünde sorun olacak rahatsızlıklar verem, tüberkloz, AIDS, Hepatit C gibi ölümcül olan bulaşıcı hastalıklardır. Ayrıca emekliliğinize 3-4 sene varsa sürece şimdiden başlayabilirsiniz. Çünkü bu süreç şu an ortalama 3.5 yıl sürmektedir. Böylece emekli olduğunuz zaman vizenizi almış olursunuz sonrasında direkt olarak ABD'ye gelebilirsiniz.
-
@ahmet77 eb3vize.com üzerinden Kayıt Ol butonuna basarak başvurunuzu yapabilirsiniz.
-
Ben de başvuruda bulundum. Umarım süreç olumlu sonuçlanır.
-
@ahmetduran süreciniz hayırlı olsun.
-
Bugün itibari ile eşimin adına Grand Rapids için süreci başlatmış olduk. Umarım herkes için su gibi geçen bir süreç olur.
-
@can-kondur-0 Hayırlı olsun sizin ve eşiniz için.
-
@can-kondur-0 Hayırlı olsun. Biz de geçen ay eşim için başlattık. Greencard aşamasına kadar süreç iyi ilerliyor aslında ama greencard süreçleri çok yavaş. Trump gelirse ben dosyaların hızlanmasını bekliyorum. Bu sayede en geç 2.5 sene içinde herşey tamamlanır tahminimce
-
@iamhalocan Teşekkür ederiz. Ben bu süreyi 3,5-4 sene olarak kafamda kodluyorum. Eşime de bu şekilde lanse ettim, uzayıp mutsuz olacağımıza belki kısalırsa mutlu oluruz diye düşünüyorum :) Hepimiz için su gibi akıp geçer umarım.
-
@can-kondur-0 Bakış açısı mantıklı. En azından beklentiye girmemiş oluyorsunuz. İnşallah sıkıntısız bir şekilde tamamlanır süreçler. Geç olsun güç olmasın..
-
Tıpkı @can-kondur-0 gibi biz de bugün eşim adına Grand Rapids - Michigan sürecini başlattık. Süreçte @eb3vize-com çok yardımcı oldu. Artık bol bol bekleme bizi bekliyor. :)
-
@caliskanpr Hayırlı olsun sizin ve eşinizin adına.
-
@caliskanpr hayırlı olsun süreciniz..
-
@Anıll Çok teşekkürler. İmzanızdan anladığım kadarıyla sizin de aynı yer sanırım. Umarım sorunsuz bir süreç olur hepimiz için.
-
@caliskanpr Hayırlı olsun hocam, bol sabırlar dilerim :)
-
@Riethian, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
@caliskanpr Hayırlı olsun hocam, bol sabırlar dilerim :)
Çok teşekkürler hocam. Sizin de süreciniz en kısa sürede tamamlanır inşallah :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum