Önümüzdeki bültene olmasa da sonraki 2 bültene yetişme şansınız hala var. Bir an önce DS260 formunu doldurup süreci takip edebilirsiniz.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2019 bekleme odası
-
@crazycells evet anladım kesinlikle öyle düz bile isteye yapılmış bir şeye benzemiyor hatta izin biri yanık izi gibi kimse kesik olduğuna bile inanmıyor ve asla ve asla düz bir şey değil zatende fraksiyonel lazer yaptırıyorum bittiği zaman büyük ölçüde geçecektir. yani benim anladığım psikolog sizin o anki durumunuza göre sizi tartıp gidip gitmeme konusunda sizi ikna ediyor ben ona benim eğer zorunda kalırsam gitmemen daha iyi olacağını çok daha rahat ve mutlu hissedeceğimi söylersem anladığım kadarıyla bir sıkıntı çıkmaz o konuma gelirsem gibi doğru mudur?
-
@mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@lordbolton herkese sorulan bir soru galiba deneyimlerde vardı daha önce
Evet belli sorulari herkese soruyorlar. Intihara kalkistiniz mi, uyusturucu kullandiniz mi, depresif ilac kullandiniz mi gibi..
-
@lordbolton DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells evet anladım kesinlikle öyle düz bile isteye yapılmış bir şeye benzemiyor hatta izin biri yanık izi gibi kimse kesik olduğuna bile inanmıyor ve asla ve asla düz bir şey değil zatende fraksiyonel lazer yaptırıyorum bittiği zaman büyük ölçüde geçecektir. yani benim anladığım psikolog sizin o anki durumunuza göre sizi tartıp gidip gitmeme konusunda sizi ikna ediyor ben ona benim eğer zorunda kalırsam gitmemen daha iyi olacağını çok daha rahat ve mutlu hissedeceğimi söylersem anladığım kadarıyla bir sıkıntı çıkmaz o konuma gelirsem gibi doğru mudur?
sorunuzu anlayamadim maalesef.
-
@crazycells olabilir biraz karışık oldu kusura bakmayın. o zaman ben benim durumumu anlatayım, benim izlerim kolumda bilek kısmında atar damarın olduğu yerde bir iz var ancak ama oda kasten yapılmış gibi izler değil düz izler değil..(rastgele cama giren bir kol gibi düşünün) hatta izin biri yanık izine benziyor ki birinin kasten bunu yapması yapabilmesi olanaksız yani bu durum da ben kazara oldu dersem inanacak ve sorun olmayacak doğru mu anlıyorum yani siz ne dersiniz?
-
@crazycells olabilir biraz karışık oldu kusura bakmayın. o zaman ben benim durumumu anlatayım, benim izlerim kolumda bilek kısmında atar damarın olduğu yerde bir iz var ancak ama oda kasten yapılmış gibi izler değil düz izler değil..(rastgele cama giren bir kol gibi düşünün) hatta izin biri yanık izine benziyor ki birinin kasten bunu yapması yapabilmesi olanaksız yani bu durum da ben kazara oldu dersem inanacak ve sorun olmayacak doğru mu anlıyorum yani siz ne dersiniz?
ben de bir sorun yasayacaginizi sanmiyorum.
-
@crazycells teşekkürler.. son bir sorum daha var, daha önce bu durum da olan kişiler vardı demiştiniz onlar gidebildi mi yoksa elendiler mi biliyor musun ne olduğunu onlara?
-
@crazycells teşekkürler.. son bir sorum daha var, daha önce bu durum da olan kişiler vardı demiştiniz onlar gidebildi mi yoksa elendiler mi biliyor musun ne olduğunu onlara?
yok, gitmediler. Ama elenmediler, gitmemeyi tercih ettiler desek daha dogru olur, benim de kendilerine tavsiyem o yondeydi zaten. ABD'de yasamak, hayatinizdan daha onemli bir mesele degil.
-
@crazycells yani elenme değil de o zaman ikna yoluyla psikolog ikna edemezse gitmeyi isterse gidiyor anladığım kadarıyla biraz seçim meselesi galiba bu dediklerinizden bunu çıkardım az çok?
-
@crazycells yani elenme değil de o zaman ikna yoluyla psikolog ikna edemezse gitmeyi isterse gidiyor anladığım kadarıyla biraz seçim meselesi galiba bu dediklerinizden bunu çıkardım az çok?
o sizin durumunuza gore degisir bence, bunlar siyah/beyaz durumlar degil, dolayisiyla israrla bir cevap aramamanizi tavsiye ederim. Siz daha once intihara kalkistiniz mi? Eger kalkismadiysaniz ve bu konularda yalan/yanlis bilgi vermediyseniz boyle seyler icin endiselenmenize gerek yok. Dosyadan dosyaya durum degisebilir, durumun cok ciddi oldugunu dusunuyorlarsa olumsuz bir saglik raporu verebilirler size, boyle bir durumda konsolos vizeyi onaylamaz.
-
@hockeyumpire2 evrakları gönderdikten bir süre sonra onay emaili de arkadasından geliyor. Doğru adrese gönderdiğinizden emin olunuz, mutlaka gelmesi lazım.
-
@cemil-yaman Haziran sonu gibiydi gönderdiğimde.
-
@cihangir-karabagci [email protected] adresine yolladım. Ya siz?
-
@hockeyumpire2 evet adres doğru. Şimdi kontrol ettim bana aynı gün içerisinde dönüş emaili gelmiş otomatik olarak. Sizler istedikleri formatta gönderdiğinizden emin olun. Emailin başlık kısmına case numberınızı yazdınız mı mesela? Eğer bunlar da tamam ise [email protected] adresine yazarak durumu izah edin, cevap vereceklerdir.
-
Evet konu kısmına 2019eu210xx diye devam ettim ve istedikleri formatta yolladım yaklaşık 1ay önce. [email protected]'a e - maili mi aldıklarına dair teyit e - mailimi atayım?
-
@volkanu DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@cihangir-karabagci arkadaşınız biraz tahminsel konuşmuş bence, gönlünüz ferah olsun.
Bir insanın tanıdığı kaç kişiye aynı sene GC çıkabilir ve bu insanlardan kaç tanesinin CN'ı 12binlerde olabilir ki "12binlerde olan tanıdığım herkese randevu verildi" desin
neden 12 binlerde geçen senelerde 35-40 binlerde alanlar olmamişmıydı
-
@sadikcagan sorunuzu anlamadım.
Benim yazdığımı bir daha okuyun lütfen.
Farklı şeylerden bahsediyoruz sanırım.. -
@hockeyumpire2 normalde size otomatik olarak mesajın birkaç dakika sonra gelmesi gerekirdi. Siz dediğim gibi başlığa kendi case number ı yazarak durumu ifade edin. Otomatik olarak gelmesi gereken teyit emailinin de gelmediğinden bahsedin. Dediğim gibi otomatik olarak emailin gelmesi gerekiyor.
-
Merhaba arkadaslar numarasi 21 k ve ustu olanlar evrak maili aldiniz mi?
-
@redcka mail gelenler var
-
Ben 28lerde olduğum için hiç sormuyorum evrak gelen var mı diye

Benzer Başlıklar
155
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k