Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@cemal1153 Youtube da ne kadar bilindik kanal varsa çoğunun altındaki duayı okuyorum, bu aralar numerolojiye sardım tüm evi 5 enerjisi ile dolduracağım, kadın da diyordu zaten bir vize işleminiz varsa çıkması onaylanması için vs 5 rakamına nötrleyin kapı numaranızı felan diyordu

• ⭐⭐⭐

@rnc Şu an hava 20 derece sabah olduğu için ama odanın içi 29.3 derece. Esmiyor bildiğin yanıyor. Rüzgar çıksa esmeye başlasa da ters taraftan esiyor ben faydalanamıyorum, binadan içeri esiyor dış kapının altından, binanın ne kadar boğuk, salçalı soğanlı kokusu varsa benim eve doluyor

• @newbie97 abi çok güldüm neseniz daim olsun

• ⭐⭐⭐⭐

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Bu sene çok fena dualar buldum, bir kısmını gerçekleştirdim, bir istediğim kısmen oldu gibi henüz tam sonuçlanmadı. Arefe günü oturup 1000 ihlas okudum, ondan mıdır yoksa çeşitli dualardan mıdır bilmem, istediğim bir şey gerçekleştiği an oturup gc için yapacağım aynı şeyi 😁

Dua ile olunacak birşey değil hocam... 🙄 Bugün sıcaktan feci tansiyonum fırladi sonra tansiyonum düştü. Bende yataga yattim uyudum. Sıcaklar hiç iyi gelmiyor😑

Hava sıcaklığı anlık 13 derece. Saat gece 1buçuğa geliyor. Epey serin buralar son zamanlarda.

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Bu sene çok fena dualar buldum, bir kısmını gerçekleştirdim, bir istediğim kısmen oldu gibi henüz tam sonuçlanmadı. Arefe günü oturup 1000 ihlas okudum, ondan mıdır yoksa çeşitli dualardan mıdır bilmem, istediğim bir şey gerçekleştiği an oturup gc için yapacağım aynı şeyi 😁

Dua ile olunacak birşey değil hocam... 🙄 Bugün sıcaktan feci tansiyonum fırladi sonra tansiyonum düştü. Bende yataga yattim uyudum. Sıcaklar hiç iyi gelmiyor😑

Hava sıcaklığı anlık 13 derece. Saat gece 1buçuğa geliyor. Epey serin buralar son zamanlarda.

Tam aradıgım yer 😅 Aslında çok soguk olmasina gerek yok , hava serin olsun insani bogmasin. Sicaklar cidden başa bela malesef.

• ⭐⭐⭐

@cemal1153 Tüm tuşlara basıyorum 😂

• Herkese selam ,başvuru sırasında dikkatimi çeken birsey var isim soy isim doldururken pasaportta olduğu gibi yazın diyor peki Ğ harfini native languge gibi olduğu şekilde mi bırakmak lazım yoksa İngilizce karakter mi girmek gerek,acaba her sene İngilizce karakter giriyor ve orijinal ismimizi yazmıyoruz bu hep kafamı kurcalayan birsey UĞURCAN mi yoksa UGURCAN mi olmalı bu isimde kazanan varsa adını nasıl yazdı çok merak ediyorum

• Greencard düşünmeye bir süre ara vermiştim umudumu da yitirmiştim aslında ama verdiğim ara çok iyi geldi umutlar tekrardan taze umarım bu sene bizim senemiz olur arkadaşlar herkesin gönlünce olsun.

• ⭐⭐

@HAYALİNİYAŞA Türkçe karakter kullanmamanız lazım. UGURCAN olarak doğrudur.

Not: İsmi Uğur ve 22 senedir kazanamamış birisinin tavsiyesidir asadasas

• Selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra bugün Amerika krizim tuttu videolara dalınca foruma bir bakayım dedim sayfa bayağı ilerlemiş başvuru şafağına kaç gün kaldı? 🙂

• @JesusLord Kalmıştır 40 gün falan :))

• ⭐⭐⭐

@hasnotben Haydaa siz öyle diyince heyecan bastı bir anlık

• ⭐⭐⭐⭐

@HAYALİNİYAŞA başvuru formunda ingilizce karakter uyarısı var zaten yanlış hatırlamıyorsam türkçe karaktere izinde vermiyor hatta form, kafanızı kurcalayan kısım bu yüzden çıkmadığıysa hiç kurcalamasın alakası bile yok onla

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@HAYALİNİYAŞA başvuru formunda ingilizce karakter uyarısı var zaten yanlış hatırlamıyorsam türkçe karaktere izinde vermiyor hatta form, kafanızı kurcalayan kısım bu yüzden çıkmadığıysa hiç kurcalamasın alakası bile yok onla

Evet formu yollamiyor direk hata veriyor(denemiştim😂 ). Forumun başvuru videosun dada zaten gösteriyor. %100 ingilizce kullanmak gerekiyor.
    Tabi biz farz edelim kabul etti.. Zaten sırf onun için elenecegini zannetmiyorum öyle olsa isminde bir harf fazla yazip çıkanlar olmazdi 🙂

• @lawyergirl yav gecen ay gittim budva baya iyiydi

• eveett basvurmayacam ulan bu yil dedikten sonra kac gün kalmis ya diye bakmaya gelen ben hahahah 😃

• @goyro666 nereye gittiniz?

• ⭐⭐⭐

Arkadaşlar arkadaşlar, birileri 1-2-3 tıp mı dedi? Konuşsanıza. Tamam muhabbete dahil olmuyorum ama her gün buradayım, okuyom ben ya.

okuyom ben

• ⭐⭐

• ⭐⭐⭐

@hadi-BE Tarhana yaptım dün, bugün baya mayalanmaya başladı tüm gün onla uğraştım 😁 7 gün fermente olduktan sonra serip kurutma işlemine geçeceğim

Deli dehşet mayalanıyor 1 saat karıştırmasam taşacak tencerelerden hep

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |