Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@EzgiLera Yalnız çok fazla denk geldim 2 sene başvurup 2 sinde de çıkana burada. Acaba sistemde bir seçilim mi var örneğin resimlerden mi seçiyor acaba

Örneğin koyu tenli sakallı biri yerine daha çok nur yüzlü insanları mı seçmeye yöneliyor merak ediyorum doğrusu

Siz 2 sene üst üste aynı fotoğrafla mı başvuru yaptınız

Sanmam. Kapkara adamlarada çıkıyor 😂 Ben beyaz ve sarışın oldugum halde çıkmadi 😕

• ⭐⭐⭐

@rnc Gerçi öyle olsa siyahilere çıkmazdı, sana bakarsakta hep ruslara çıkardı

Acaba kaşla gözdeki altın orana mı dikkat ediyor sistem 😂

• ⭐⭐⭐⭐

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@EzgiLera Yalnız çok fazla denk geldim 2 sene başvurup 2 sinde de çıkana burada. Acaba sistemde bir seçilim mi var örneğin resimlerden mi seçiyor acaba

Örneğin koyu tenli sakallı biri yerine daha çok nur yüzlü insanları mı seçmeye yöneliyor merak ediyorum doğrusu

Siz 2 sene üst üste aynı fotoğrafla mı başvuru yaptınız

Hani psikolojide vardır şu adam daha çok suça meyilli gözüküyor daha çok potansiyeli var diye. Aslında başkanlık seçimlerinde olsun ülkemizdeki seçimlerde olsun fotoğraflar buna göre ayarlanıyor aslında görsellik üzerine

Açıkçası rastgele olduğunu düşünüyorum. İkisinde de farklı fotoğraflar. İkisini de dışarıda, başvurudan önce çektirmiştim. Nur yüzlü müyümdür bilmem ama saçım derli toplu değildi, epey elektriklenmiş ve dağınıktı ama yüzüm net görünür şekildeydi, makyaj da yoktu.

@rnc Gerçi öyle olsa siyahilere çıkmazdı, sana bakarsakta hep ruslara çıkardı

Acaba kaşla gözdeki altın orana mı dikkat ediyor sistem 😂

benim kediye de mi başvursam acaba. Ona çıkarsa götürürüm artik elçilige beyaz ya ondan dedim hani😂

• ⭐⭐⭐⭐

@beko, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

2024:Has been selected.
    2025: xxx
    2026: Tekrar başvuracağım maalesef.

Tekrar çıkabilir.

Ama gördüğüm kadarıyla siz forumu takip etmemişsiniz. Çünkü takip etmiş olsanız bu case number ile mülakat almış olurdunuz. FAM yönetmeliği değiştikten sonra current oldunuz. FAM’e göre current olmadan önce çok rahat bir şekilde dosyanızı istediğiniz konsolosluğa taşıyabilirsiniz. Ve sizin bu şansınız vardı, siz current olmadan önce geldi bu değişiklik, Mayıs ayında. Siz ise geçen ay current oldunuz. Epey vaktiniz vardı aksiyon almak için. Yazık olmuş.

Neyse, sağlık olsun. Bir daha seçilirseniz forumu ve süreci daha yakından takip edersiniz 🙂

• @rnc hepimiz aynıyız aslında...

• @EzgiLera Basvurmadim.Ama 2026 ya basvuracagim.

• @EzgiLera Benim dosyam Frankfurtta.Hala ilerlemiyor.

• ⭐⭐⭐

@rnc Denemek lazım 😂 ama sende dikkat ettiysen genelde bir çıkanlara ondan sonraki sene tekrar çıkıyor çok fazla örneğini gördüm bunun burada

• ⭐⭐⭐⭐

@rnc Denemek lazım 😂 ama sende dikkat ettiysen genelde bir çıkanlara ondan sonraki sene tekrar çıkıyor çok fazla örneğini gördüm bunun burada

Sebebi belli aslında. 2020 öncesi kazananlar zaten gidiyordu genel olarak. Küçük bir kısım current olamadığı için gidemiyordu sadece. 2020 sonrası ise malum sebeplerden kazanmış olmak yetmiyordu, current olmak mülakat almak anlamına gelmemeye başladı. O yüzden çekilişi kazanmış olsa dahi ertesi seneler için başvurmaya devam etti insanlar.

DV21 Telegram grubunda 700+ kişi vardı ve ben dahil 5-6 kişi yeniden kazanmıştık. Ki bu oran olması gereken bir oran. %1 kazanma ihtimali çok normal. Her sene böyle olunca elbette kazanan kişilerin küçük bir kısmı yeniden kazandılar. Ve bu kişiler hali hazırda forum kullanıcısı oldukları için forum bu olaylara daha çok şahit oldu.

Benim gibi ertesi sene değil, sonraki senelerde de tekrar kazananlar oldu bu kazanıp da gidemeyen kişiler arasından. Ama yine aynı şekilde birkaç kişiydi sadece. Yeniden kazanma oranının %5-10 değil, %2 bile olduğunu görmedim ben.

Tabi kazanamayanlar veya gidemeyenlerin geneli forumda aktifliklerini sürdürmedikleri ve kazananların yeniden aktif olduklarını gördüğümüz için biraz da algıda seçicilik oluyor 🙂

• @EzgiLera Gece uyku tutmadı hikaye gibi tüm deneyim postlarınızı okudum valla helal olsun azminize.Bundan sonra hep kolaylıklar sizi bulsun.Yazı dilinizde çok akıcı.Bunun üzerine kurs alıp nmetin yazarlığı gibi bir iş yapsanız kesin tutar 💫

• @EzgiLera Benim dosyam zaten Frankfurttaydi. Frankfurta guvendik.Ama maalesef Frankfurtta yakti bizi.

• ⭐⭐⭐

@EzgiLera Birde şu konu da dikkatimi çekiyor bence kadınlara daha çok çıkıyor gibime geliyor keşke bununla ilgili bir istatistik olsa. Youtube da kimi görsem hep eşine çıkmış oluyor

Bir diğer konu kuryelere çıkıyor. Youtube da takip ettiğim kuryelerin çoğuna çıkmış ama giden var gitmeyen var 😂

• @serel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc hepimiz aynıyız aslında...

Öyle herkesin bir derdi farklı.... Bilemiyorum o eski küçüklüğümdeki mutluluk yok. Hayata artik küsmüşüm gibi.. Arkadaş çevremde öyle artik çok fazla kişi yok gerçekten dost diyebileceğim insanlar var. Zaten gereksiz insanada gerek yok...
    Bazen ne yapacagimi bilmiyorum bakıyorum genel olarak insanlar maddi açıdan sorun yaşıyor saglam kazandıgım günlerde bile böyleydim aslında...
    Sizin gene çocuklar var 🙂 Hayata tutunmak bir nedeniniz var :=) Çocuklar için çabalıyorsunuz benim kedim dışımda kimse yok aile biryere kadar. Zaten hayatta şansımda yok 😅

• @rnc evet çocuklar iyi ki varlar 🙂 şöyle bi şey var beynimiz şakayı gerçeği mübalayı teşbihi hiç bir şekilde algılamıyormuş....algılamadığı için de kendimize söylediğimiz her ne ise onu gerçekleştirmek için çabalarmış... mesela çok fazla şanssızım dediğini farkettim... belki de çok şanslısındır ama farkında değilsindir kendini şartladığın için göremiyorsundur... bunu söylemene sebep olan olaylar belki de senin için en şanslı seçeneklerdi belki de çok büyük ve daha kötü bir olaydan kurtulmuşsundur bu sayede... yani bunlar derin mevzular ama şunu kesinlikle tavsiye derim...olumsuz kelimelerden çok olumlu kelimeleri tercih et kendinle konuşurken, kendinle ilgili konuşurken.... kötüyü olumsuzu çoğaltmak yerine olumluya pozitife odaklan olumluyu çoğalt....yatırım tavsiyesi değildir 🙂

• @serel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc evet çocuklar iyi ki varlar 🙂 şöyle bi şey var beynimiz şakayı gerçeği mübalayı teşbihi hiç bir şekilde algılamıyormuş....algılamadığı için de kendimize söylediğimiz her ne ise onu gerçekleştirmek için çabalarmış... mesela çok fazla şanssızım dediğini farkettim... belki de çok şanslısındır ama farkında değilsindir kendini şartladığın için göremiyorsundur... bunu söylemene sebep olan olaylar belki de senin için en şanslı seçeneklerdi belki de çok büyük ve daha kötü bir olaydan kurtulmuşsundur bu sayede... yani bunlar derin mevzular ama şunu kesinlikle tavsiye derim...olumsuz kelimelerden çok olumlu kelimeleri tercih et kendinle konuşurken, kendinle ilgili konuşurken.... kötüyü olumsuzu çoğaltmak yerine olumluya pozitife odaklan olumluyu çoğalt....yatırım tavsiyesi değildir 🙂

Hani derler ya aşk da kaybeden kumarda kazanır misali... Benim o her 2sinde de kaybetmem peki 😅 (kumar oynamam bahsetmek istediğimi anlamışsınızdır :p) Şöyle geçmişten günümüze baktim yani şanslı oldugum pek te konu yok. Kendi şansımı kendim getiriyorum ama birşekilde gene zararla çıkıyorum sanki hayata başarısızlıklarla gelmiş gibiyim 😅

8 yil önce kuşum öldü açıkcasi hala üzüntüm geçmedi.. Ben akşam işten geldiğimde bana bakışı hala gözlerimin önünden gitmiyo. Hala hatirladikça ara sıra ağlarim.. Benim için birşeyleri unutmak çok zor.. Şimdi kedi mide böyle seviyorum.... ve sanki birilerini sevdikçe hep kaybediyorum 😞

• ⭐⭐⭐⭐

@EzgiLera Birde şu konu da dikkatimi çekiyor bence kadınlara daha çok çıkıyor gibime geliyor keşke bununla ilgili bir istatistik olsa. Youtube da kimi görsem hep eşine çıkmış oluyor

Bir diğer konu kuryelere çıkıyor. Youtube da takip ettiğim kuryelerin çoğuna çıkmış ama giden var gitmeyen var 😂

Bu konuda doğruluğuna emin olamadığım şöyle bir bilgim var. Eşit sayıda erkeğe ve kadına çıkıyor. Başvuran kadın sayısı az olduğu için kazanma oranı daha yüksek. Ama dediğim gibi teyide muhtaç bir bilgi. Tamamen şehir efsanesi de olabilir.

Gerçi bu bilgiyi teyit etmek kolay. Eğer son sıralarda kazananların hepsi kadın değilse bilgi yanlıştır.

• ⭐⭐⭐

@rnc Bu sene çok fena dualar buldum, bir kısmını gerçekleştirdim, bir istediğim kısmen oldu gibi henüz tam sonuçlanmadı. Arefe günü oturup 1000 ihlas okudum, ondan mıdır yoksa çeşitli dualardan mıdır bilmem, istediğim bir şey gerçekleştiği an oturup gc için yapacağım aynı şeyi 😁

• @newbie97 inşallah size greencard çıkar

@rnc Bu sene çok fena dualar buldum, bir kısmını gerçekleştirdim, bir istediğim kısmen oldu gibi henüz tam sonuçlanmadı. Arefe günü oturup 1000 ihlas okudum, ondan mıdır yoksa çeşitli dualardan mıdır bilmem, istediğim bir şey gerçekleştiği an oturup gc için yapacağım aynı şeyi 😁

Dua ile olunacak birşey değil hocam... 🙄 Bugün sıcaktan feci tansiyonum fırladi sonra tansiyonum düştü. Bende yataga yattim uyudum. Sıcaklar hiç iyi gelmiyor😑

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |