Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@mesut1905 müsait olduğunuzda sizinle bu konu hakkında konuşmak isterim süreci sizin kadar vakıf değilim sadece dediğim gibi izlenimlerimi yazdım ama yapılacaklar listemde eb3 de var zaten vakite ihtiyacım var tr bir yatırım yaptım yaptığım yatırımı satıp gitmek yerine biraz daha birikim yapma taraftarındayım

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici tabi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama öncesinde bu konu başlığını incelemenizi tavsiye ederim. Süreci detaylıca anlatıldığı Tufan beyin büyük emek verdiği bir konu başlığı. https://yesilkartforum.com/forum/topic/6765/eb-3c-ew-other-workers-vizesi-aşamaları?page=1

• @T-C-Kubilay-Dikici karar sizin ama (başvurmanız için yazmıyorum o size kalmış tabii) zaten gitmeye kararlıysanız boşuna para harcayıp vakit kaybediyorsunuz gibi geliyor bana. postlarınızı görüyorum genelde dv olmadı şunu yaptım şunu aldım kıvamında. yatırım da yapmışsınız... eb3 e şimdi başvursanız konsolosluk üzerinden gittiğinizi varsayarsak tahmini 4 sene gibi bir süre var gibi görünüyor 🤷🏼♀ 4 senede yatırımdan olumlu olumsuz bir dönüş alırsınız zaten... kapatıp gitmenize de gerek yok işinizi (uygunsa tabii) ABD ye de taşıyabilirsiniz... yani bilmiyorum bana gereksiz oyalanıyor gibi geliyosunuz yanlış düşünüyorum belki de... zaman akıp gidiyor...

• @siraysessiz merhaba 🙂 İngiltere seçeneği var demiştiniz neden değerlendirmediniz özel değilse... çocuk yetiştirmek için İngiltere bana daha cazip geliyor... belki de değildir bilemiyor insan...

• ⭐⭐

@serel dv26 sonucuna göre hareket edeceğim eb3 başlatmaya karar versem bile gördüğüm kadarıyla 10bin usd hemen ödemem gerekiyor dv26 şansıma göre hareket edeceğim

• @serel Merhaba hala mevcut o seçeneğinimiz dayım orada yaşıyor hatta bir iki kişiyle görüştürdü ne yapılabilinir bazında olumluda geçti ama gönlüm benim hep amerikada şu turist vizesi sonuçlansın ona göre bir yol haritası belirleyeceğim bakalım hayırlısı olsun bu arada siz bdv solutionsla başlatmışsınız hayırlı olsun unskilled olarak mı başlattınız süreci ?

• @siraysessiz hayırlısı olsun sizin için... evet bdv ile unskilled olarak başlattık ...zaten sadece bu kategori için sponsor buluyorlar

• @serel hepimiz için en iyisi en hayırlısı olsun🤲🏻 ben de araştırıyorum bakalım hayat bize ne göstericek

• Merhabalar

yaş +30 oldu artık , hayat akışı yatay olarak devam ediyor. Ruhum macera istese de kafamdan planlar yapsam da işi pratiğe döküp harekete geçme durumunu pek yapamıyorum. Pandemi dönemi ve sonrasında alıştığım rahatlıktan bir türlü çıkamadım. Mevsiminde İş ev ayda bir hafta sonu deniz kampı şeklinde bir döngüdeyim şuan ancak zamanın akıp gittiğini ömrümü tükettiğimi düşünüyorum . Pek çok şey artık keyifte vermiyor ,böyle düşünen hissedenler var mı?

• ⭐⭐

@AstamRua maalesef bu şekilde olmak zorundayız çünkü yaş ilerledikçe sorumluluklarında artıyor şahsen 20 li yaşlarımda sorumluluklarım yoktu gezer dolaşır yarına ne yapacağım demezdim motoruma biniyor yeni insanlarla tanışmak için kamplara festivallere gidiyordum sürekli yolda otostop çekenlerle muhabbet edip o günü o yolculuğu konuşuyordum sohbet güzelse motoruma çakmalık yaptırmıştım ufak bir su ısıtımcım vardı sohbet güzelse kahve yapar asfaltın sıcaklığı ekipmanların verdiği sıcaklıkta biraz dinleniyordum şimdi ise sorumluluklarım arttı bakmam gereken bir evim var şuan için bir çocuğum yok ama ileride allah nasip ederse onların eğtimini düşünmem gerekiyor en önemlisi gençken benim yaptıklarımı çocuklarımında yapmasını isterdim özgürce gezmelerini isterdim onlar için yatırımlar planlar yapıyorum gc başvurma sebebimde bu işte ben hayallerime ulaşırken trdeki ekonomi bunlara engel değildi şuan bir çook şeyden ödün vermek zorunda kaldım çocuklarım da kalmasın diye şuanki yıllarca emek verdiğim geldiğim konumu bırakıp orada sıfırdan başlayacağım

• @T-C-Kubilay-Dikici her birimiz için aslında hayat orada sıfırdan başlayacak. Buradaki statü eğitim burada kalıyor.
    Bazı şeylerden çok emin değilim aslında çok sosyal bir hayat yaşamıyorum burada ama ayriyeten doğa ile iç içe olmak balık tutmak bitki yetiştirmek gibi hobilerimde var. Sizin gibi evli değilim acaba kendimi öyle bir konumda bulduğumda bu hayat enerjim geriye gelir mi diye düşünüyorum.
    Sizde bilirsiniz gezmek kamplar yapmak ufak giderlere sığdırılabiliyor o yönden bir sıkıntım olmuyor , benim sıkıntım bahsettiğim süreçler neticesinde çok fazla harekete geçememek

• ⭐⭐

@AstamRua herkesin sevdiği şeyler farklıdır size şunu yapın diyemem benim yaptığım şeyleri sizin ilginizi çekmeye bilir bekar olmanız sizin daha az sorumluluk sahibi olduğunuz anlamına gelmez bence sizin önünüzde evlilik gibi bir masraf kalemi var bu kişiden kişiye değişir ekonomik stres biraz daha zor bence.

Sadece size şunu söyleyeceğim bekarsanız alacağınız riskler daha çok olur bu riskleri almaktan korkmayın 20li yaşlarım bekarken amerikaya gidecektim aileme bunu söylediğim kararlarının arkasındayız dedi kafam hep ticarete çalışmıştır hangi işe atıldımsa çok şükür başarılı olmuşumdur ailemin yıllarca çalışıp 40 küsür yaşında sahip oldukları evi satılığa çıkardılar bana sermaye olması için evi satacakları zaman korktum ya yapmazsam ya edemezsem diye batırırsam diye ben gitmekten vaz geçtim buna çok pişmanım bu yüzden kararlarınızdan korkmayın bence riskleri almanızda fayda var

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Harpy-Eagle Biz bile geç kaldık aslında 20 olmadan gitmek lazımdı

geç olsunda güç olmasın ... 😞

• @serel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@siraysessiz hayırlısı olsun sizin için... evet bdv ile unskilled olarak başlattık ...zaten sadece bu kategori için sponsor buluyorlar

Abla umarim biran önce hallolur sizin iş 🙂 Bende başvurmayi düşünüyorum ama bekledigim para gelirse 😅

• @rnc 😃 yok canım maalesef öyle bir durum değil bu... şuan bülten nerdeyse 3 sene geride (tam hatırlamıyrm tarihi yanlış olmasın şimdi) eylülde ki bülten inşallah güzel ilerler de delirmeyiz beklerken :)) para gelir gider bence bekleme bekledikçe zaman kaybediyorsun. kararlıysan başvur bir şirket üzerinden sonra o parayı çıkarmaya çalış hem de motivasyon olur

• ⭐⭐

Günaydın hayırlı sabahlar.

• @ssedoshee Bana ilk basvurumda cikti. Fakat yinede gidemiyorsun ve sureclere takiliyorsun. Tekrar basvurdugumda cikar mi artik bilemem, bu sans bir daha gelmeyecek diye dusunuyorum.

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Günaydınlar, başvurular yaklaştıkca eski kadro toplanıyor 🙂

• Günaydın Günaydınnn. Ben geldimmm. ✨ Bu ayın sonunda pasaport çıkarıcam 10 yıllık.İster istesinler pasaport şartı ister istemesinler 10 yıllık pasaportu biraz doldurmak istiyorum turist vizesi ile @lawyergirl ile belki gezeriz 🙂 ✨

• ⭐⭐

@newbie97 hahhahah aynen tatilimi yaptım yazımı güzel değerlendirdim 2025 için hedeflerimi belirledim onlar için planımı çizdim ayrıca b1b2 de başvurumu yaptım tarihide öne almak kaldı
    önümüzü bakım gc başvuru açılmasını beklemek beklerken de dv25 sürecindeki arkadaşların deneyimlerini okumak heyecanlarını paylaşmak kaldı 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |