Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

4 senede yatırımdan olumlu olumsuz bir dönüş alırsınız zaten... kapatıp gitmenize de gerek yok işinizi (uygunsa tabii) ABD ye de taşıyabilirsiniz... yani bilmiyorum bana gereksiz oyalanıyor gibi geliyosunuz yanlış düşünüyorum belki de... zaman akıp gidiyor...
İngiltere seçeneği var demiştiniz neden değerlendirmediniz özel değilse... çocuk yetiştirmek için İngiltere bana daha cazip geliyor... belki de değildir bilemiyor insan...
ben de araştırıyorum bakalım hayat bize ne göstericek

yok canım maalesef öyle bir durum değil bu... şuan bülten nerdeyse 3 sene geride (tam hatırlamıyrm tarihi yanlış olmasın şimdi) eylülde ki bülten inşallah güzel ilerler de delirmeyiz beklerken :)) para gelir gider bence bekleme bekledikçe zaman kaybediyorsun. kararlıysan başvur bir şirket üzerinden sonra o parayı çıkarmaya çalış hem de motivasyon olur
Bu ayın sonunda pasaport çıkarıcam 10 yıllık.İster istesinler pasaport şartı ister istemesinler 10 yıllık pasaportu biraz doldurmak istiyorum turist vizesi ile @lawyergirl ile belki gezeriz